• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté] Žádost o práva / Jailbreak
Zdravím, rád bych požádal o práva na Jailbreak serverech.
Nick v hre : Paulee
Nick na fóre : PetrPaulik
Profil na fóre : petrpaulik-u36084.html
Vek : 17
Steam nick : Paulee
Steam ID : STEAM_0:0:202680769
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=18018
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Žádný ban nemám. Pouze jeden grab z jedné chyby u fotbalu, které jsem si nevšiml. Poučil jsem se a už se to nebude opakovat
Niečo o sebe : Takže zdravím, jmenuji se Dominik, je mi 17 let. Bydlím v malé vesničce ve východních čechách. Mezi mé záliby patří hraní počítačových her, jako je Counter Strike 1.6, programování a chození ven s přáteli. Myslím si, že jsem komunikativní člověk, který se snaží hráčům pomoct a vysvětlovat chyby, které při hraní vzniknou. Dokáži řešit věci s klidem a chladnou hlavou.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chtěl bych server udržovat v pořádku. Jelikož se mi zdá, že poměr adminů a hráčů je tu dost malý. A né vždy je admin na serveru přítomen. Tímto bych chtěl příspět k chodu serverů a celkově i hráčům. Aby byla hra co nejzábavnější a bez zbytečných konfliktů.
Děkuji za přečtení a budu rád za každou odpověď.
Přeji hezký den
Nick v hre : Paulee
Nick na fóre : PetrPaulik
Profil na fóre : petrpaulik-u36084.html
Vek : 17
Steam nick : Paulee
Steam ID : STEAM_0:0:202680769
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=18018
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Žádný ban nemám. Pouze jeden grab z jedné chyby u fotbalu, které jsem si nevšiml. Poučil jsem se a už se to nebude opakovat
Niečo o sebe : Takže zdravím, jmenuji se Dominik, je mi 17 let. Bydlím v malé vesničce ve východních čechách. Mezi mé záliby patří hraní počítačových her, jako je Counter Strike 1.6, programování a chození ven s přáteli. Myslím si, že jsem komunikativní člověk, který se snaží hráčům pomoct a vysvětlovat chyby, které při hraní vzniknou. Dokáži řešit věci s klidem a chladnou hlavou.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chtěl bych server udržovat v pořádku. Jelikož se mi zdá, že poměr adminů a hráčů je tu dost malý. A né vždy je admin na serveru přítomen. Tímto bych chtěl příspět k chodu serverů a celkově i hráčům. Aby byla hra co nejzábavnější a bez zbytečných konfliktů.
Děkuji za přečtení a budu rád za každou odpověď.
Přeji hezký den
-
Paulee - Profesionál
[Zamietnuté] Žádost o práva / Jailbreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o práva / Jailbreak
Pokračuj v snahe, nahlasuj hráčov a dokáž nám že o šancu skutočne stojíš. O mesiac to skús znovu.
Zamietnuté
Zamietnuté
-
Habs - Spamer
• Stránka 1 z 1