• Stránka 1 z 1
kvetoslav <3 bozetecha / Jailbreak 2
1. Admin kvetoslav <3 bozetecha (tehdy s nickem hrac se jmenem hrac) přišel na server a vyzval jsem ho, aby se vyjádřil k topicu, kde se řeší, že mi dal free ban. Opravdu mi ten freeban dal a zapírá. Požádal jsem ho, aby k situaci doložil demo, což neudělal.
Napsal mi, ať nepíšu sračky. To je sprosté slovo od admina na mojí adresu a já si tohle vyprošuju. Nemá mi co psát sprostý slova!!!!!!
2.
Zde důkaz z hlstats: 2017-03-12 13:47:35 nepis sracky.
Pak mi ještě napsal: 2017-03-12 13:48:15 lzes.
Napsal mi, že lžu. Si dělá srandu?
Nebudete si dávat jentak bany!!!
Dále z boxu vyndal hráče, kterým jsem předtím zapnul kyselinu. Zkazil tak hru, kdy jsem chtěl, aby se CT v boxu zabili. Nemá je co vyndavat, měli se z toho boxu dostat sami. To je zneužívání práv admina, pokud vím. Jentak je grabnul a zmařil tak mojí snahu o jejich zabití. Prosím o potrestání.
Neumíte nic jinýho než dávat bany! Hrát to neumíte, pravidla neumíte, tak co tady děláte? Jděte si hrát konečně na píseček venku na hřiště, tam vás aspoň někdo bude poslouchat a respektovat. Na jailbreak 2 z vás mají akorát všichni srandu. Hnus chce se mi blejt!!
Napsal mi, ať nepíšu sračky. To je sprosté slovo od admina na mojí adresu a já si tohle vyprošuju. Nemá mi co psát sprostý slova!!!!!!
2.
Zde důkaz z hlstats: 2017-03-12 13:47:35 nepis sracky.
Pak mi ještě napsal: 2017-03-12 13:48:15 lzes.
Napsal mi, že lžu. Si dělá srandu?
Nebudete si dávat jentak bany!!!
Dále z boxu vyndal hráče, kterým jsem předtím zapnul kyselinu. Zkazil tak hru, kdy jsem chtěl, aby se CT v boxu zabili. Nemá je co vyndavat, měli se z toho boxu dostat sami. To je zneužívání práv admina, pokud vím. Jentak je grabnul a zmařil tak mojí snahu o jejich zabití. Prosím o potrestání.
Neumíte nic jinýho než dávat bany! Hrát to neumíte, pravidla neumíte, tak co tady děláte? Jděte si hrát konečně na píseček venku na hřiště, tam vás aspoň někdo bude poslouchat a respektovat. Na jailbreak 2 z vás mají akorát všichni srandu. Hnus chce se mi blejt!!
- Oxiduhelnaty
- Amatér
kvetoslav <3 bozetecha / Jailbreak 2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: kvetoslav <3 bozetecha / Jailbreak 2
Začal si do mě bezdůvodně hustit že jsem ti dal neoprávněný ban nebo co a ať se tam vyjádřím. Upozornil jsem tě, že jsem ti žádný ban nedal, že lžeš a nikde se vyjadřovat nemusím. Byl si upozorněn aby si přestal psát hovadiny a věnoval se hře.
Nepomohlo to, dostal si mute ban na 10 minut.
Živí byli 2 CT a 2 T. Všichni byli v kleci, kde byla voda. CT byli bugnutí tak, že je voda nezabila. Jelikož byli všichni 4 hráči spolu v kleci, pomohl jsem všem hráčům ven, aby hra mohla plynule pokračovat. Kdyby některý hráč v kleci umřel (což se nestalo, všichni stáli pevně v bezpečí), body by to nikomu nepřidalo, proto není možno tvrdit že jsem někoho poškodil.
Nepomohlo to, dostal si mute ban na 10 minut.
Živí byli 2 CT a 2 T. Všichni byli v kleci, kde byla voda. CT byli bugnutí tak, že je voda nezabila. Jelikož byli všichni 4 hráči spolu v kleci, pomohl jsem všem hráčům ven, aby hra mohla plynule pokračovat. Kdyby některý hráč v kleci umřel (což se nestalo, všichni stáli pevně v bezpečí), body by to nikomu nepřidalo, proto není možno tvrdit že jsem někoho poškodil.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Vyjadrenie banujuceho admina mas, staznost sa zamieta.
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
Omlouvám se awee, ale pletu si vás a nevím kdo je kdo.
Nemáš je co vyndavat, tečka, kazíš hru. Bylo to součástí hry a je jen vaše demence, že přidáváte mapy, které obsahují bugy. Měli se z toho boxu dostat sami. Šlo to krásně.
Nemáš je co vyndavat, tečka, kazíš hru. Bylo to součástí hry a je jen vaše demence, že přidáváte mapy, které obsahují bugy. Měli se z toho boxu dostat sami. Šlo to krásně.
- Oxiduhelnaty
- Amatér
• Stránka 1 z 1