I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] Fahta / hns

Příspěvekod Trevis158 » 13 bře 2017, 19:23

Takže chcem sa postažovať na admina Fahtaaa.
Predtým ako sa budete dohadovať a kryť sa navzájom chcem len ukazať prstom na Vás čo za adminov prijmate.
Prijmate sem ludí čo nevedia absolutne pravidla, lovec dneska fishoval a fj. kedže na hns nie je hltv nemam ako dať dôkaz.
Ten istý problem mam aj teraz.
Hej FAHtaaa, na servery je hráč menom Yeah oh baby, tento hráč bol už banovaný dropezom, ktorého som vždy volal na server nech ho zabanuje keďže je to DIPčkár. Dropez bol ochotný prísť a aj ho kickoval keď vedel, že sa jedná o DIP.
Teraz bol na servery admin FAHTAAA podla mojich predpovedí je to nováčik u Vášho A-Teamu.
V pohode dal mi ban na 10 minut za nadávky mne to nevadí. Len je tu problém, že mi nedal upozornenie ani kick iba mi dal ban s tým že som povedal jednu nadávku na toho cheatera čo tam bol na serveri.
Pridal som si admina na steam a poprosil ho o screen, kde som nadával najprv a nebol ochotný mi ho dať --> screen https://ctrlv.cz/1ZJn , najviac ma nasralo to, že keď mu asi 10 ludí napíše, nech už spraví niečo s tým cheaterom nech ho aspoň slayuye/kickuje tak ignoruje a odpovedá, že si prišiel zahrať.
dokaz z jeho HLSTATS: 2017-03-13 18:59:25 přišel jsem si zahrát. Gamesites.cz ^HideNSeek hns_play4fun
ďalšia vec je to , že hráči hovoria adminovi o cheaterovi, ktorý bol na servery spomínaný pod nickom yeah baby oh a hráči mu dohovarali že má jb hack a strafe hack a admin sa vysmieval s týmto sposobom: ďalší dokaz z jeho hlstats:
2017-03-13 19:15:31 jb strafe hack vážně neznám. Gamesites.cz ^HideNSeek hns_play4fun
2017-03-13 19:15:11 Co to je jb strafe hack?. Gamesites.cz ^HideNSeek hns_play4fun

Teraz nejde o môj ban ale o prístup admina. Bol na pohovore kde sa správal rešpektovane a keď nie je na servery admin nestará sa o server.
K tomu adminovi lovec, dnes s hráčom strafelegion Low Kid sme si písali, ako ste mohli prijať do A-Teamu hráča, ktorý porušuje sám pravidlá?
Je to všetko z mojej strany, ďakujem za odpoveď admina a aj vyšších.
Obrázek
Trevis158
Amatér
Amatér

[Vyřešeno] Fahta / hns

od Rumcajz » 13 bře 2017, 19:23

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Fahta / hns

Příspěvekod befeater » 13 bře 2017, 19:35 VIP

Omlouvám se že se tu vyjadřuji, a nejsem admin.

Ale nechci nic říkat, ale tenhle topic je úplně zbytečný jelikož si se tedka sám sebe Nahlásil? Jsi si toho vědom ?
befeater
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Yoiy » 13 bře 2017, 19:38 VIP

Zdravím,
o tom, že DIP hráč byl na serveru jsem nevěděl. DropeZ mi napsal až když se hráč odpojil. Další věc. Napsal si 1 nadávku, napsal jsem ti "Nenadávej" nebo "Klid" teď si nejsem jistý. Po té si napsal další nadávku a za tu už jsem tě zabanoval.
Pokud vím, tak "jb strafe hack" neexistuje. Existuje "jb hack" a "strafe hack".
Nestíhal jsem kontrolovat hráče všude po mapě a při tom odepisovat hráčům na steam.

O DIP hráči vím. A také děkuji, že si mi usnadnil prokouknout tě. (Viz screen)

Toť zatím vše.
Život je jako hra – ne vždy vyhráváš, ale každý tah tě učí něco nového.
Yoiy
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Izmael » 13 bře 2017, 20:53 VIP

Ahoj,

nejprve k tvému banu.
Ty si myslíš, že ti musíme dát nejdřív upozornění/kick/ban, takže si můžeš trochu zanadávat, aby max. dostal kick? Na tohle si u nás nezvykej, píšeš, že jsi nadával, tak si na ban nestěžuj, mohl sis dál hrát, jen jsi měl zamezenou možnost chatovat, když to slušně neumíš.

Co se týče cheatera na serveru.. Adminování je dobrovolnická činnost a má také právo se odreagovat a pouze si zahrát, v tomto případě však admin měl napsat někomu z kolegů nebo hlsa, aby mu přišli trošku pomoct a pokickovali toho DIpkaře, takže na to příště pozor, ať na serveru neběhá cheater a nekazí hru ostatním..

Jestli si myslíš, že práce admina je pohodička a musí pouze hlídat, tak se k nám přidej (až na to budeš mít rozum) a brzy pochopíš, že jsi za hlupáka, když si stěžuješ, že admin hraje místo adminování.. ;)

Stížnost bezpředmětná, pokud budeš pokračovat v nadávání či jakkoliv budeš porušovat pravidla, vezmu si tě do parády já a to chlape nechceš.. ;)

Stížnost zamítám.
Máš prostor pro vyjádření, poté to tu uzamkneme..
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: [Vyřešeno] Fahta / hns

Příspěvekod GrooS » 13 bře 2017, 21:10 VIP

Příště když něco screenuješ tak aspon zakryj ty cheaty co máš v pozadí :roll:
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Izmael » 13 bře 2017, 21:13 VIP

Jo, málem jsem zapomněl, díky za to, že jsi mi předložil důkaz v tom screenu, jak využíváš zákázané pomůcky a s radostí jsem tě odměnil permanentním banem :arrow: http://www.gamesites.cz/amxban/others/b ... p?bid=3603

e.Taygete : :lol: :lol: :lol:
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Trevis158 » 13 bře 2017, 21:20

Nebudem robit zbytocn3 sceny ospravedlnujem sa vsetkym za vsetko je mi to luto.
Obrázek
Trevis158
Amatér
Amatér

Zpět na Stížnosti na Adminy