Porušuje nekdo pravidla na Jailbreak serverech? Sdělte nám to zde.

[Vyřešeno] magin ° ʖ °)/FK

Příspěvekod eZzik00 » 13 bře 2017, 20:17

Nick hráče: magin ° ʖ °)
SID hráče: STEAM_0:1:89672561
Screen SID hráče: https://ctrlv.cz/VkxH
Odkaz na hráčův HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... layer=6926
Přibližný datum a čas: 13.03.2017 20:07
Popis situace: Simon řekl že kdo chce mikrofon ať jde na výstřel já tam šel řekl jsem že hra je suprová a že bych byl rád za rtv do chatu, hráč mě následně zabil, mohl jsme mluvit o čemkoliv, hráč se nadále k tomu neměl aby mi nahlásil VD
Důkaz: http://leteckaposta.cz/784751200 (Vyčasování: 03:15)
eZzik00
CS:GO Admin

[Vyřešeno] magin ° ʖ °)/FK

od Rumcajz » 13 bře 2017, 20:17

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: magin ° ʖ °)/FK

Příspěvekod KokiCZE » 13 bře 2017, 21:04

Hráč již má aktivní ban.

Přesto děkujeme za nahlášení. ;)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek http://steamcommunity.com/id/koki__cz/
KokiCZE
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod sickINo » 13 bře 2017, 21:05

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
:)
sickINo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod MAGINniga » 13 bře 2017, 21:20 VIP

Zdravíčko,
Toto je akademik ak správne rozumiem? Ak áno, tak jeho správanie nebolo ani zo štvrtiny dostačujuce. Tento nazvime ho akademik 2 hry po sebe urobil to isté. Vypýtal si mikrofon a následne zhúkol do mikrofonu "dejte všichni rtv". Prvý krát to urobil Simonovi s nicknamom Kirby ak sa nemýlim. Ak akademik takto provokuje tak by ste si asi mali trošku lepšie vyberať buducich adminov nemysíte? Nemam žiadne dôkazy, ale ak ste normalní tak tomu zachcatému decku zoberte tie akademické práva a pošlite ho kade lahšie, kedže si myslim že správanie "buduceho admina" by malo byt aspon trošku reprezentatívne a určite nie také, aká predviedol pán eZZ. Tak by ste sa asi mali trochu zamyslieť portál Gamesites lebo toto nebolo správanie primerané akademikovi/adminovi.
PS: Na server som sa vrátil po asi roku a vybehne na mňa takýto akademik kvôli takejto maličkosti? Tak potom prečo by sa sem mali hráči ktorí to kedysi hrávali vracať, respektíve prichádzať noví? Kvôli tomuto? Aby po nich vybehol nejaký akademik bez akéhokoľvek rešpektu k hráčom? Každí vie, že tento portál padá ale tým že sa toto deje bežne na serveroch a aj iným hráčom ako mne,tak to naozaj nepomáha vašemu akémusi udržaniu sa ale skôr to vedie k ešte väčšiemu úpadku. Samozrejme si nemyslím že vás prebudí nejaký takýto koment od "okoloiduceho" ale určite by ste sa mali nad tým celým trocha zamyslieť. Ďiky.
MAGINniga
Pokročilý
Pokročilý

Re: [Vyřešeno] magin ° ʖ °)/FK

Příspěvekod sickINo » 13 bře 2017, 21:23

Zamietam, Lock. Magin prijmame za majitela. :D
:)
sickINo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod BrooKlyGS » 13 bře 2017, 21:36 VIP

Akademik nemá na serveru žádné pravomoce, tudíž nic a nikoho nereprezentuje. Pokud máš ale důkazy, že se neumí chovat, tak mi je nejlépe pošli do PM, ať to mohu nějak řešit. Ke zbytku tomu co si napsal. Z tohoto nahlášení a prakticky ze všeho vyplývá jen to, že ty neumíš dostatečně pravidla. To že toho nějaký akademik využije, ať už vědomě nebo nevědomě, je tvoje mínus. Ať je to s úpadkem hráčů jakkoliv, tak si myslíš, že kdyby se zrušili pravidla, tak by to bylo lepší? Blbost. Prostě svádět tady na někoho tvojí neznalost je úplná kravina.
Obrázek
Obrázek ex CS:GO Hlavní Admin, CS:GO CheatHunter, Správce akademie
Obrázek http://steamcommunity.com/id/Brooklyy/
BrooKlyGS
Spamer
Spamer

Příspěvekod MAGINniga » 13 bře 2017, 21:51 VIP

Nie nemám žiadne dôkazy, prepáč ale nezapinám si demo v nahodných momentoch aby som mal dôkaz na nejakého trápneho akademika ako je tento . Ale naozaj ma to nejako nebere srať sa tu do niekoho, šak chudák sam zistí aký je kokot.
MAGINniga
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod eZzik00 » 13 bře 2017, 22:06

Je tu sranda co tu magin píše, určitě se najde někdo kdo na tom serveru byl a poskytne demo ať je slyšet i můj hlas ve voice chatu, do mikrofonu jsem neřval jak tu ty vykládáš a to že Simon řekne že kdo chce mik půjde na výstřel, tak v tomhle případě může TT mluvit třeba o tom co měl včera na obět, a ty jsi neustále nadával do voicu atp.
eZzik00

Zpět na JailBreak Servery