• Stránka 1 z 1
FPS
Zdravím,mám problém s FPSkama asi týden zpátky jsem reinstaloval windows pred reinstalaci jsem měl normálně 1000-1500fps jenže po reinstalaci mám sotva 300 a když bouchne bomba nebo hodím héčko tak mi to dropuje i na 30 nevíte čím to muže být ? 

- chinaplayeer
- Kolemjdoucí
Re: FPS
Ahoj,
po reinstalování PC musíš ještě udělat jednu celkem důležitou věc – nainstalovat ovladače. V tomto případě se jedná o ovladač grafické karty (GK = Grafická Karta, OS = Operační Systém).
Aby jsi nainstaloval ten správný, musíš si zjistit jakou GK a OS máš. Jde to zjistit následujícími způsoby:

Po tom, co je vybereš, si ten ovladač stáhni, nainstaluj a po dokončení instalace restartuj PC
po reinstalování PC musíš ještě udělat jednu celkem důležitou věc – nainstalovat ovladače. V tomto případě se jedná o ovladač grafické karty (GK = Grafická Karta, OS = Operační Systém).
Aby jsi nainstaloval ten správný, musíš si zjistit jakou GK a OS máš. Jde to zjistit následujícími způsoby:
- Přes dxdiag
- Zmáčkni Start + R > vyjede ti takové okno > do něj napiš dxdiag.
- Hned po tom, co to napíšeš vidíš svůj OS. GK zjistíš tak, že nahoře klikneš na kartu Zobrazení.
- Pokud nevíš, co hledat, tak to vyfoť nebo klikni na Uložit všechny informace a pošli sem ten soubor, co ti to vytvoří.
- Přes Správce zařízení
- Otevři si Správce zařízení (Zmáčkneš Start, napíšeš tam Správce zařízení a klikneš na to 1.)
- Rozklikni Grafické adaptéry.
- Tam někde máš svou grafickou kartu i s názvem
- Pokud tam není > Klikni na to pravým > Vlastnosti > Nahoře klikni na Podrobnosti > Rozklikni tu lištu > Vyber ID hardwaru > Zkopíruj ten 1. řádek a dej ho do Googlu nebo sem, popřípadě to celé vyfoť.

Po tom, co je vybereš, si ten ovladač stáhni, nainstaluj a po dokončení instalace restartuj PC

- Poznámka: Při instalaci ti může problikávat obrazovka, bude se ti měnit rozlišení nebo něco podobného. Toho se neboj, je to zcela běžné.

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
všechny ovladače jsem aktualizoval jak grafiky,tak procesoru proste to nepomáhá ale přeci není normalní abych měl na 1.6 200fps a po výbuchu bomby 30 a na goučku 200-300
nerozumím tomu absolutně pred reinstalací šlapalo vše v pořádku :/

- chinaplayeer
- Kolemjdoucí
instaloval jsem je sám bez cd
- chinaplayeer
- Kolemjdoucí
vše mam aktualizované help pls
- chinaplayeer
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1