[Z]GS.cz # MrReBeLsCze ;)/JB#9/Akademie

Příspěvekod MrReBeLsCZECH » 14 bře 2017, 19:51

Druhej pokus, snad sem se krotil ten týden občas sem se nechal unést ale doufám že je to ok :/ :D
Nick ve hře: GS.cz # MrReBeLsCze ;)
Nick na fóru: MrReBeLsCZECH
Odkaz na steam profil: http://steamcommunity.com/profiles/76561198368677120/
Věk: 14
Steam ID: STEAM_0:0:204205696
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... player=450
Sekce na kterou chci akademika: JailBreak
Proč chci akademika: Chci být akademikem protože na jailbreaku 9 jsou fakt dementní CTčka který prostě kazí hru dávají MFK a někdy pouští i písničky přes program SLAM , v budoucnu bych se chtěl stát adminem ale to se nestane :-D i kdyby ano tak by to byl zázrak , chtěl bych je prostě zklidnit na JB#9 aby si uvědomily že tohle není "farmící server na killy na statrak" ale na jailbreak a na zábavu , chtělo by to na JB#9 admina , vím že to nestíháte taky máte práci a školu ale doběhně te někdy i na JB#9 :D toť vše.
Něco o mně: Menuju se MrReBeLsCze je mi 14 let a rád chodím ven a nemám rád školu :D hraju na počítači chodím na karate (chodil sem na fotbal,florbal a tennis) na počítači hraju už dost dlouho a už sem taky na tom dost závislej :lol: , na jailbreak sem přišel díky jednomu kámošovi ale už tu nehraje menoval se Ghostik21 , hrál sem před rokem na jb#7 ale to byl starej steam učet teĎ mám novej a hraju na jb#9 s kámarádem GGquartz , baví mě jailbreak a chtěl bych se tu stát někdy i adminem akorát mě mrzí že už nejsou moji rodiče spolů každej žije jinde , já žiju momentálně s mámou a střídám se vždycky o víkendu jsem s tátou a jinak s mámou v pracovních dnech. Jediný co mám ve škole rád je asi IVT , TV a Matematika jinak ostatní nenávidim :-D to je asi vše co bych napsal .
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Dostal sem 2 bany 1. Neznalost pravidel
2. Nesmyslnej příkaz
Toť asi vše , přeji hezký den ;)
Obrázek musíš umět

Obrázek r3kt
MrReBeLsCZECH
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Z]GS.cz # MrReBeLsCze ;)/JB#9/Akademie

od Rumcajz » 14 bře 2017, 19:51

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: GS.cz # MrReBeLsCze ;)/JB#9/Akademie

Příspěvekod MrReBeLsCZECH » 14 bře 2017, 19:54

Druhej pokus, snad sem se krotil ten týden občas sem se nechal unést ale doufám že je to ok :/ :D
Nick ve hře: GS.cz # MrReBeLsCze ;)
Nick na fóru: MrReBeLsCZECH
Odkaz na steam profil: http://steamcommunity.com/profiles/76561198368677120/
Věk: 14
Steam ID: STEAM_0:0:204205696
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... player=450
Sekce na kterou chci akademika: JailBreak
Proč chci akademika: Chci být akademikem protože na jailbreaku 9 jsou fakt dementní CTčka který prostě kazí hru dávají MFK a někdy pouští i písničky přes program SLAM , v budoucnu bych se chtěl stát adminem ale to se nestane :-D i kdyby ano tak by to byl zázrak , chtěl bych je prostě zklidnit na JB#9 aby si uvědomily že tohle není "farmící server na killy na statrak" ale na jailbreak a na zábavu , chtělo by to na JB#9 admina , vím že to nestíháte taky máte práci a školu ale doběhně te někdy i na JB#9 :D toť vše.
Něco o mně: Menuju se MrReBeLsCze je mi 14 let a rád chodím ven a nemám rád školu :D hraju na počítači chodím na karate (chodil sem na fotbal,florbal a tennis) na počítači hraju už dost dlouho a už sem taky na tom dost závislej :lol: , na jailbreak sem přišel díky jednomu kámošovi ale už tu nehraje menoval se Ghostik21 , hrál sem před rokem na jb#7 ale to byl starej steam učet teĎ mám novej a hraju na jb#9 s kámarádem GGquartz , baví mě jailbreak a chtěl bych se tu stát někdy i adminem akorát mě mrzí že už nejsou moji rodiče spolů každej žije jinde , já žiju momentálně s mámou a střídám se vždycky o víkendu jsem s tátou a jinak s mámou v pracovních dnech. Jediný co mám ve škole rád je asi IVT , TV a Matematika jinak ostatní nenávidim :-D to je asi vše co bych napsal .
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Dostal sem 2 bany 1. Neznalost pravidel
2. Nesmyslnej příkaz
Toť asi vše , přeji hezký den ;)
(TO NAHOŘE JE MIMO VZOR TOHLE JE SE VZOREM PARDÓN!!! :-) )
Obrázek musíš umět

Obrázek r3kt
MrReBeLsCZECH
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: GS.cz # MrReBeLsCze ;)/JB#9/Akademie

Příspěvekod TomMyGS » 14 bře 2017, 20:09 VIP

Zamítnuto.
TomMyGS
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Zpět na Přihlášky