I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

JB / Azzlack

Příspěvekod TYLERFCKING1 » 14 bře 2017, 22:36

1. Nechcel som davat sniznost na nikoho ked ze mi umoznujete hrat u ct ale ten to admin trepal hluposti.
Hrala sa oasis, myslím že bolo HVD a drew si zobral simona. Boly len 2 nažive tak simon chcel urýchliť kolo nech ma aspon 1 z nich PP. Chcel ich nejako nachytat tak im dal prikaz že na slovíčko "štart" skocia, a povedal "šalát". Pohol Mr. Azzlack povedal na dalsie kolo a tym ho aj upozornil nech neslovickari.

Skočil som mu do reči ja, že ako to je slovíčkarenie, a on myslím že povedal že keď sa to slovíčko začína na take iste pismeno, tak je to slovíčkarenie, a to si myslím že je uplna hlupost lel. A som mu povedal že to čo on teraz rozprava su hluposti, a on na to že si nemam vymyslat vlastne pravidla lul.

2. Bohuzial demo som netocil, na HLTV neni pocut mic, ale dúfam že sa azzlack prizna že to tak je, chcel som tu len napisat ze Azzlack vôbec nevie pravidlá. Ako boli na serveri viacery steam hráči ktorý do dosväčšia ako spirith, atd. Pokusim sa ale on niekoho na server kto tocil zohnat demo ak bude potreba.
TYLERFCKING1
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

JB / Azzlack

od Rumcajz » 14 bře 2017, 22:36

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JB / Azzlack

Příspěvekod dRew » 14 bře 2017, 22:49

Bolo to tak ako hovorí Tyler, celkom ma zmietlo čo admin v tej chvíli vravel, keďže to používam už dlho, aj pred adminmi takže to podla mna slovíčkarenie nie je, podla mna keby poviem napríklad štartovacie káble alebo hocičo kde je použitý základ toho slova by to bolo slovíčkarenie ale takto nie.
dRew
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod TheAzzlack » 15 bře 2017, 19:45

Činil jsem špatně, omlouvám se Drewovi, byl jsem poučen.
TheAzzlack
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Maxipes » 15 bře 2017, 19:51

Pokud ma Simon kvalitni mikrofon a jde mu dobre rozumet, urcite si muze dovolit vezne nachytat na podobnou zamenu slov.

Admin se omluvil.

Stiznost je opravnena a vyresena.
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy