I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

BB1/Napoleon

Příspěvekod McKotzur » 14 bře 2017, 19:19

Hezký večer. Chtěl bych se zeptat proč když maji admini nebo HLS admini zakázane odblokovat neoznačené bloky s kempy po čas schovaní? Je tohle už normálni všichni admini tohle dodržujou i když se prosí bohužel prostě admin nemá právo hejbat s neoznačeny blokama (např. ked mi někdo blokne campu a blok bude neoznačenej nesmi se dávat preč jen pokud označenej bude dotyčný dostane ban a admin blok dat pryč může).
Jak už jsem tohle delši dobou sledoval tak pan HLS admin Groos/Napoleon většinou práva za mě a za ostatni hráče zneuživá. Klasicky někdo blokne všem kempy neoznačeným blokem a hráči samozřejmě prosí o daný blok at odstraní, ale to se hold přece nesmí.. Ale pán HLS admin groos i když mu to někdo blokne tak blok odebere a muže si v pohodě pokračovat do své kempy.
A já říkám za všechny ostatni hráče PROČ ? ! Proč HLS si může vklidu odebírat bloky když mu někdo něco zablokuje proč? Co vím tak admin nebo HLS admin má snad jasný pravidla dodržovat né ? Proč když někdo prosí groose aby mu zablokovanou kempu odblokoval neoznačeným blokem tak odepiše nemuže blok je neoznačenej.
Tak je tohle sakra normální aby HLS si dělal co chce? Jako jasně chápu udělat to 1x pochopim ale více "x" ?
Ano chápu a už jsem dostal na vědomi že Groos zato nic mit nemůže jelikož má tzv. "IMUNITU" Ale zneužívat toho takhle? Myslím si že byste už mohly prosím něco stim udělat protože to hodně hráčů štve tak bych poprosil stim už něco udělat.
Demo: http://leteckaposta.cz/424488146 (Admin napoleon si odblokoval zablok kempu krabicou co mu tam dalo nějaký NOvip.)

Snad si prosím už někdo uvědomí co dělá. Myslím že není problém najít ještě nějaký videa kde tohle dělá. Zatím přeji hezká večer a mejte se.
McKotzur
Zkušený
Zkušený

BB1/Napoleon

od Rumcajz » 14 bře 2017, 19:19

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: BB1/Napoleon

Příspěvekod Dwandy » 14 bře 2017, 22:07 VIP

Sám jsem zvědavý na vyjádření admina
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod GrooS » 14 bře 2017, 23:07 VIP

Jak už jsem tohle delši dobou sledoval tak pan HLS admin Groos/Napoleon většinou práva za mě a za ostatni hráče zneuživá.

Myslíš jako sebe ? na BB si děláte co chcete (nemluvím o těch xxx banech).., admini pořádně zakročit nemůzou, já ano ;). Jestli bereš to, že dostávaš bany od adminů a pak ti je prodlužuju jako zneužívání práv, tak to asi budeš mít pravdu :) .

Ohledně stížnosti:
Když jsem začínal hrát BB tak jsem se ptal kavika na pár věcí jak je to s blokováním buildu, či když někdo někomu rozebere build, jestli to mohu upravit a podobně, ohledně bloknutí kempy mi řekl že to mohu odblokovat tak jsem to tak dělal i doposud. (nejsem si jistý jestli se zminoval i ohledně toho jestli to musí být označený nebo ne) když byl, tak jsem dal hráči ban, když nebyl tak jsem to odblokoval a byl do dalšího kola pozorný. Jestli to tak není, tak se rád přiučím, BB nehraju zrovna nějakou extra dobu takže tam nějaká neznalost pravidel z mé strany může být.

edit: Jinak díky za demo, fresh dostal ban za to bloknutí. ;)
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod eMkac » 15 bře 2017, 06:23

Omlouvám se, že sem píšu, ale to co psal Wall je totální blbost..
Admin můze odblokovat stavbu, jak označenou, nebo neoznačenou!
Admin pouze nesmí opravovat stavbu, pokud to hráči někdo rozebere!
Ještě jednou se omlouvám za vyjádřeni, ale tohle se opravdu ignorovat nedalo...
eMkac
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod McKotzur » 15 bře 2017, 14:57

Ano banu mam dost a problemovy jsem ale to více hráču. Skratka jsem si zjistil asi u 5 adminu že je to zneužiti prav a zeptal jsem se jestli se to smi opravit ked nekdo neco nekomu blokne tak proste hold nemůže.. Takže za tebe to blokl fresh? Mas jiny dukaz nez tohle demo? Sam moc dobře víš kolik noVIP hráču tam bylo mohl to bloknout kdokoliv tak proč zase banuješ neco u čeho si nejsi jisty a nemaš přímy důkaz?? To uz je fuk jedna se tu hlavně oto že zneuživas to co nemaš zjistoval jsem to delši dobu jinak bych nepodaval stiznost :)
McKotzur
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod GrooS » 15 bře 2017, 15:10 VIP

Když už tu zminuješ adminy, tak mi řekni kterých adminů jsi se ptal.(Do PM klidně můžeš) Jeden tvrdí že se to může, druhý že ne..
Píšeš že zneužívám práva ale žádné demo jsi sem pořádně nedodal, kromě tohoto kde jsi se domluvil s freshem že mi to bloknete aby jsi měl demo do stížností. :)
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod McKotzur » 15 bře 2017, 17:20

GrooS píše:Když už tu zminuješ adminy, tak mi řekni kterých adminů jsi se ptal.(Do PM klidně můžeš) Jeden tvrdí že se to může, druhý že ne..
Píšeš že zneužívám práva ale žádné demo jsi sem pořádně nedodal, kromě tohoto kde jsi se domluvil s freshem že mi to bloknete aby jsi měl demo do stížností. :)

Rozhodně ti adminy tady ani v PM psát nebudu :) Bylo by fajn kdyby se tu vyjadřil HLS nebo někdo kdo tomu dost rozumí.
Takže ja domluvil s freshem aby jsme tě blokly jo ? :D Fajn tak tohle už je na mě dost co víc za blbosti vymyslíš :D
McKotzur
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Kavik444 » 16 bře 2017, 16:23

Admin by měl dodat demo, aby se vědělo, že mu to opravdu blokl někdo jiný, ale v tomto případě nemusí, když jsi dodal demo sám ty. Na demu je vidět, že mu to bloklo novip. V tomto případě admin blok mohl odendat. Admin blok může odendat v případě, že je blok označený nebo je důkaz o tom, že mu to tam někdo hodil. Pokud se jedná o rozebrání kempu, tak si to sám admin opravit nemůže.
Stížnost neoprávěná.
CS 1.6 HLSA
VIP Support

CZECH KARATE PLAYER
Kavik444
Spamer
Spamer

Příspěvekod McKotzur » 16 bře 2017, 16:30

Mám možná ještě někde demo kde neni vidět kdo mu to blokl.
McKotzur
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Adamenko » 17 bře 2017, 17:31

Nebudu psát blbosti, jinak dostanu ban.
Adamenko
Drbna
Drbna

Zpět na Stížnosti na Adminy