• Stránka 1 z 1
Vip/dd2 only 1/nick
Dobrý den, obracím se na vás s těmihle informacemi.
Nickname na serveru: D.N.A IssacAssimov (snad)
Kde mám VIP: Dust2 only 1
Jak je VIP staré: od dne: 8. 6. 2015
Kdy mi VIP naposledy fungovalo: cca. 2-3 měsíce zpět.
Zkoušel jsem zopakovat postup z emailu: Ano
Popis problému:Jakmile napíšu vip kod do aktivatoru napíše mi to : Tento účet je chráněný! Ale opravdu netuším před čím je chráněný, když..Mám originální verzi hry na steamu, mám kody k Vip a EVip výhodám a tak či tak je nemužu aktivovat.Nechápu co se stalo.. Nevím jak ty Výhody získám zpět jako..Pošlu klidně screeny, že ty kody mám oba dva na e mailu..Nevím už opravdu nevím jak je získat zpět, proto se obracím na vás a žádám od vás pomoct. Předem děkuji za odpověd na nevyžádanou zprávu a doufám v dobrou spolupráci. Nevím zda jsem nějakou podstatnou věc vynechal.Je možné, že chyba se vyskytuje ve jméně.
Nickname na serveru: D.N.A IssacAssimov (snad)
Kde mám VIP: Dust2 only 1
Jak je VIP staré: od dne: 8. 6. 2015
Kdy mi VIP naposledy fungovalo: cca. 2-3 měsíce zpět.
Zkoušel jsem zopakovat postup z emailu: Ano
Popis problému:Jakmile napíšu vip kod do aktivatoru napíše mi to : Tento účet je chráněný! Ale opravdu netuším před čím je chráněný, když..Mám originální verzi hry na steamu, mám kody k Vip a EVip výhodám a tak či tak je nemužu aktivovat.Nechápu co se stalo.. Nevím jak ty Výhody získám zpět jako..Pošlu klidně screeny, že ty kody mám oba dva na e mailu..Nevím už opravdu nevím jak je získat zpět, proto se obracím na vás a žádám od vás pomoct. Předem děkuji za odpověd na nevyžádanou zprávu a doufám v dobrou spolupráci. Nevím zda jsem nějakou podstatnou věc vynechal.Je možné, že chyba se vyskytuje ve jméně.

- KazatelNero
- Kolemjdoucí
Vip/dd2 only 1/nick
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Vip/dd2 only 1/nick
Ahoj, napis s kodom do online VIP poradny, ktora je v pravom dolnom rohu. Ak tam nebude nikto online tak sem napis aspon steam ID
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
PEto píše:Ahoj, napis s kodom do online VIP poradny, ktora je v pravom dolnom rohu. Ak tam nebude nikto online tak sem napis aspon steam ID
Ahoj, trochu jsem tě nepochopil..S tímto nemám žádnou praxi, potřebuji zjistit jak zase získám prává..žádné jméno mi na e mail nepřišel nebo tak..Potřebuji zjistit co s tím mám jako dělat..Jsem na steamu kde bylo vip a evip aktivováno a z ničeho nic mi to nejde,nechápu proč.. Kody mám..Mam je na e mailu..
- KazatelNero
- Kolemjdoucí
PEto píše:Ahoj, napis s kodom do online VIP poradny, ktora je v pravom dolnom rohu. Ak tam nebude nikto online tak sem napis aspon steam ID
Pokud mám správné iformace tak je ID přihlašovací jméno na steam?
pokud ano tak je to: mrrippex
- KazatelNero
- Kolemjdoucí
Svoje herní Steam ID poznáš tak, že půjdeš na jakýkoliv server a do konzole napíšeš status.
Tam si najdeš svoje jméno a najdeš tam něco v tomto smyslu STEAM_0:0:79589222, tak to sem zkopíruj
Pokud si nebudeš vědět rady, zkopíruj celý tvůj řádek.
Tam si najdeš svoje jméno a najdeš tam něco v tomto smyslu STEAM_0:0:79589222, tak to sem zkopíruj

27.12.2014 - ALL FURIEN
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
-
ANGEEL - CS 1.6 Admin
ANGEEL píše:Svoje herní Steam ID poznáš tak, že půjdeš na jakýkoliv server a do konzole napíšeš status.
[img][img][img][img][img][img][img][/img][/img][/img][/img][/img][/img][/img]
moje id 2150 STEAM_0:0:98250735 8 22:25 27 0
- KazatelNero
- Kolemjdoucí
vip ti neslo preto, lebo si si tam namiesto . dal , . po zmene mapy ti vip pojde.
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
PEto píše:vip ti neslo preto, lebo si si tam namiesto . dal , . po zmene mapy ti vip pojde.
Omlouvm se, ale nerozumím. Co jsem měl špatně? Ted stačí jen zahrát celou mapu? Nebo ještě něco udělat?
- KazatelNero
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1