• Stránka 1 z 1
[vyřešeno]HnS Block / Belt0n / Mendezial
1. Název topicu -> Server / Admin / váš nick (server - kde jste ban dostali a admin - který vám ho udělil)..
2.
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: bEltOn
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^HnS AutoBhop Bloc
[=] Doba trvani trestu: 30 minut
[=] Duvod trestu: Pravidla [Neplneni cile hry]
[=] Zabanovany nickname: Mendezial
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:52688833
[=] Zabanovana IP: 90.180.248.233
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
3. Takže dostal jsem ban od Belt0na s tím že jsem neplnil cíl módu potom co jsem spadnul z deaglu kde bylo T, k tomu dodal že jsem prý skákal LJ za CT, chtěl bych ti milý Belt0ne říct, že jsem měl jíný nick než ten na kterým mám vip tak jak mi vysvětlíš jak můžu skákat lj za ct aby to ukazovalo staty? Po tom co jsem mu přes kamaráda vyřídil ať si zkontroluje konzoli tak už dál radši ztichnul.
4. Napište zda jste, nebo nejste VIP hráč - Ano, ale v daný moment jsem nebyl protože jsem si změnil nick.
2.
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: bEltOn
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^HnS AutoBhop Bloc
[=] Doba trvani trestu: 30 minut
[=] Duvod trestu: Pravidla [Neplneni cile hry]
[=] Zabanovany nickname: Mendezial
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:52688833
[=] Zabanovana IP: 90.180.248.233
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
3. Takže dostal jsem ban od Belt0na s tím že jsem neplnil cíl módu potom co jsem spadnul z deaglu kde bylo T, k tomu dodal že jsem prý skákal LJ za CT, chtěl bych ti milý Belt0ne říct, že jsem měl jíný nick než ten na kterým mám vip tak jak mi vysvětlíš jak můžu skákat lj za ct aby to ukazovalo staty? Po tom co jsem mu přes kamaráda vyřídil ať si zkontroluje konzoli tak už dál radši ztichnul.
4. Napište zda jste, nebo nejste VIP hráč - Ano, ale v daný moment jsem nebyl protože jsem si změnil nick.
Bůh nám dal sluch, tak si ho pojďme užít naplno.
-Drum 'n' Bass
-House

-
Poinkie - Kolemjdoucí
[vyřešeno]HnS Block / Belt0n / Mendezial
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: HnS Block / Belt0n / Mendezial
Ahoj ponkie, už tě tu mám zase ?
Neberu zrovna situaci z deaglu. Beru to celkově z celé mapy, pořád si si skákal LJ za CT, spektoval jsem si tě a bylo ti to úplně jedno, jo dal jsem ti ban na chat jelikož si nadával do voicu ale ten si měl 10 minut pokud vím, a těch 10 minut si měl nick změněný, a pokud vím tak mapa 10 minut vážně netrvá.
Abych to shrnul a uzavřel, neplnil si cíl hry, jelikož si si skákal LJ za CT a FJ, díval jsem se na tebe. Toď vše co bych ti k tomu řekl. 

-
bEltOoN - Zkušený
Co to tady meleš za blbosti, dal jsi mi ban těsně přes hlasováním, snad řeknu ať neskáču lj ne? celou mapu nic a pak mi dáš ban, ještě k tomu když spadnu z deaglu. Lj jsem po tom co jsem dostal ban skákat nemohl, HLStaty a moje nicky jdou absolutně proti tvýmu tvrzení, z konzole je poslední longjump odemně pod jménem "More na jak dlouho ban" nebo tak nějak. Předtím jsem skočil 3 longjumpy potom co si 2 poslední terroristi dali stealth, mám je najít podle infračervenýho laseru nebo co?
-Drum 'n' Bass
-House

-
Poinkie - Kolemjdoucí
No takže, já nemelu blbosti, uklidni své chování a nebuď drzí. Vím co jsem viděl. Počkej si na vyjádření od někoho vyššího. Prozatím nespamuj. Děkuji.

-
bEltOoN - Zkušený
Tak tady máš ještě něco, mapa začala:
2017-03-13 14:54:09 Connect I connected to the server. Gamesites.cz ^HnS AutoBhop Block c21_gurka
( po té co mapa začala skoro každé kolo za CT si skákal minimálně 5x LJ do té doby než si dostal ban na chat )
Tady si dostal ban na chat a změnil si nick:
2017-03-13 15:12:22 Name I changed my name from "Mendezial" to "Mendezial a jeho prvn** ban na". Gamesites.cz ^HnS AutoBhop Block c21_gurka
( dostal si ban jelikož si nadával do voicu i po té co jsem řekl ať se uklidníš )
Tady ti ban vypršel:
2017-03-13 15:23:10 Name I changed my name from "More na jak dlouho budu mit ban" to "Mendezial". Gamesites.cz ^HnS AutoBhop Block c21_gurka
( a po té si začal zase skákat minimálně 2-3x LJ za CT )
Konec:
2017-03-13 15:24:51 Disconnect I left the game. Gamesites.cz ^HnS AutoBhop Block c21_gurka
( tady mapa končí )
Takže od 14:54:09 do 15:12:22 což máš nějakých 18 minut cca, si každé kolo za CT skákal buď FJ nebo si skákal jen tak pro sebe longjumpy. Tudíž si neplnil cíl hry.
Ještě něco z konzole:
2017-03-13 15:00:13 240ljr bože. Gamesites.cz ^HnS AutoBhop Block c21_gurka
2017-03-13 15:00:05 :DDDDDDD. Gamesites.cz ^HnS AutoBhop Block c21_gurka
2017-03-13 15:00:02 240ljr. Gamesites.cz ^HnS AutoBhop Block c21_gurka
2017-03-13 14:59:49 co máš za ljr. Gamesites.cz ^HnS AutoBhop Block c21_gurka
2017-03-13 14:59:46 tojo vole. Gamesites.cz ^HnS AutoBhop Block c21_gurka
2017-03-13 14:59:35 220lj. Gamesites.cz ^HnS AutoBhop Block c21_gurka
2017-03-13 14:59:34 neumí skočit. Gamesites.cz ^HnS AutoBhop Block c21_gurka
( tady si psal hráči že neumí skákat LJ a po té si začal machrovat a začal si skákat LJ za CT, aby každý asi věděl že umíš skákat LJ, nebo nevím )
Tady konzole LJ:
( nemám sice důkaz že to bylo za CT, ale vím co jsem viděl, jelikož si byl se mnou v teamu, a zrovna jsme byli CT )
[Gamesites.cz] Mendezial skocil 247.426 units s LongJump! (100aa)
[Gamesites.cz] Mendezial skocil 247.548 units s LongJump! (100aa)
[Gamesites.cz] Mendezial skocil 240.544 units s LongJump! (100aa)
[Gamesites.cz] Mendezial skocil 247.425 units s LongJump! (100aa)
[Gamesites.cz] Mendezial skocil 247.627 units s LongJump! (100aa)
[Gamesites.cz] Mendezial skocil 246.225 units s LongJump! (100aa)
[ Tu jich pár dodávám, více mi toho konzole neukázala ]
2017-03-13 14:54:09 Connect I connected to the server. Gamesites.cz ^HnS AutoBhop Block c21_gurka
( po té co mapa začala skoro každé kolo za CT si skákal minimálně 5x LJ do té doby než si dostal ban na chat )
Tady si dostal ban na chat a změnil si nick:
2017-03-13 15:12:22 Name I changed my name from "Mendezial" to "Mendezial a jeho prvn** ban na". Gamesites.cz ^HnS AutoBhop Block c21_gurka
( dostal si ban jelikož si nadával do voicu i po té co jsem řekl ať se uklidníš )
Tady ti ban vypršel:
2017-03-13 15:23:10 Name I changed my name from "More na jak dlouho budu mit ban" to "Mendezial". Gamesites.cz ^HnS AutoBhop Block c21_gurka
( a po té si začal zase skákat minimálně 2-3x LJ za CT )
Konec:
2017-03-13 15:24:51 Disconnect I left the game. Gamesites.cz ^HnS AutoBhop Block c21_gurka
( tady mapa končí )
Takže od 14:54:09 do 15:12:22 což máš nějakých 18 minut cca, si každé kolo za CT skákal buď FJ nebo si skákal jen tak pro sebe longjumpy. Tudíž si neplnil cíl hry.
Ještě něco z konzole:
2017-03-13 15:00:13 240ljr bože. Gamesites.cz ^HnS AutoBhop Block c21_gurka
2017-03-13 15:00:05 :DDDDDDD. Gamesites.cz ^HnS AutoBhop Block c21_gurka
2017-03-13 15:00:02 240ljr. Gamesites.cz ^HnS AutoBhop Block c21_gurka
2017-03-13 14:59:49 co máš za ljr. Gamesites.cz ^HnS AutoBhop Block c21_gurka
2017-03-13 14:59:46 tojo vole. Gamesites.cz ^HnS AutoBhop Block c21_gurka
2017-03-13 14:59:35 220lj. Gamesites.cz ^HnS AutoBhop Block c21_gurka
2017-03-13 14:59:34 neumí skočit. Gamesites.cz ^HnS AutoBhop Block c21_gurka
( tady si psal hráči že neumí skákat LJ a po té si začal machrovat a začal si skákat LJ za CT, aby každý asi věděl že umíš skákat LJ, nebo nevím )
Tady konzole LJ:
( nemám sice důkaz že to bylo za CT, ale vím co jsem viděl, jelikož si byl se mnou v teamu, a zrovna jsme byli CT )
[Gamesites.cz] Mendezial skocil 247.426 units s LongJump! (100aa)
[Gamesites.cz] Mendezial skocil 247.548 units s LongJump! (100aa)
[Gamesites.cz] Mendezial skocil 240.544 units s LongJump! (100aa)
[Gamesites.cz] Mendezial skocil 247.425 units s LongJump! (100aa)
[Gamesites.cz] Mendezial skocil 247.627 units s LongJump! (100aa)
[Gamesites.cz] Mendezial skocil 246.225 units s LongJump! (100aa)
[ Tu jich pár dodávám, více mi toho konzole neukázala ]

-
bEltOoN - Zkušený
Ban mi nevypršel, beery do chatu psal že to není na 10 minut a ban jsem poád měl
Proč jsi sem dal to že jsem napsal henrymu který mi celou mapu psal že jsem lamka že neumí skočit lj?
Kdyby to bylo možné tak by klidně vedení mohlo dodat záznam co jsem slyšel od několika adminů, ty 247 po sobě jsem skočil potom co jsem doskákal XP za T a měl jsem invis takže jsem toho využil.
Proč jsi sem dal to že jsem napsal henrymu který mi celou mapu psal že jsem lamka že neumí skočit lj?
Kdyby to bylo možné tak by klidně vedení mohlo dodat záznam co jsem slyšel od několika adminů, ty 247 po sobě jsem skočil potom co jsem doskákal XP za T a měl jsem invis takže jsem toho využil.
-Drum 'n' Bass
-House

-
Poinkie - Kolemjdoucí
Soráč za double post, to co jsem psal tomu henrymu jsem pak skočil HJ u T spawnu k XPčkám takže to za FJ považovat nemůžeš pokud vím tak jsem prostě skočil 2 high jumpy abych se dostal na XP.
-Drum 'n' Bass
-House

-
Poinkie - Kolemjdoucí
Ty si tu pokaždé stěžuješ ale nikdy nemáš žádný důkaz tak jsem dej demo kde belton zneužívá práva .... 

-
boxerQohns - Amatér
Je tohle snad stížnost na admina? Můžeš prosimtě zalézt zpátky? tohle je žádost o unban.
-Drum 'n' Bass
-House

-
Poinkie - Kolemjdoucí
Admin mi sem napíše, zda hráče před banem upozornil nebo ne.
Tohle dokazování FJ je pouhá domněnka, jak to mohlo být a admin v tomto případě nemusí mít důkaz v podobě dema.
Doporučení pro tebe, Poinkie: Na začátku mapy začni nahrávat demo, na konci ho stopni a když se nic nestane, smaž ho. V opačném případě se můžeš na demo podívat a zjistit, jak to doopravdy bylo, až tehdy se pohneme dále.
Tohle dokazování FJ je pouhá domněnka, jak to mohlo být a admin v tomto případě nemusí mít důkaz v podobě dema.
Doporučení pro tebe, Poinkie: Na začátku mapy začni nahrávat demo, na konci ho stopni a když se nic nestane, smaž ho. V opačném případě se můžeš na demo podívat a zjistit, jak to doopravdy bylo, až tehdy se pohneme dále.

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
Ahoj Karmiku, před banem za nadávky ANO byl slovně do voicu a moc dobře mě slyšel jelikož mi pak ještě odpovídal, a na ten FUNJUMP ANO a to i celý server jelikož neustálé píšu tohle: bEltOn : CT nebudou dělat FUNJUMP = SLAY ( podle mě tohle jako upozornění bohatě stačí a když to píšu neustále tak už pak nevím v čem, nebo kde je problém. )

-
bEltOoN - Zkušený
Admin tě před banem upozornil. To, že sis nedal říct a dále pokračoval je tvá věc, teď za to neseš, respektive jsi nesl, následky.
Unban už každopádně nemusíme řešit. Ty, pokud máš nějaký důkaz, že admin pochybil, můžeš mi ho poslat do soukromé zprávy nebo založit topic ve stížnostech na adminy, popřípadě poslat sem do topiku, dokud bude aktuální.
Unban už každopádně nemusíme řešit. Ty, pokud máš nějaký důkaz, že admin pochybil, můžeš mi ho poslat do soukromé zprávy nebo založit topic ve stížnostech na adminy, popřípadě poslat sem do topiku, dokud bude aktuální.

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
• Stránka 1 z 1