• Stránka 1 z 1
[Přijat]Žádost o práva|Furien #2|Kofeyn*
Zdravím, tímto bych chtěl požádat o práva na Vašem serveru, v sekci Furiens.
Ještě budu nahlašovat mezitím co tu žádost bude+ nahraji ještě větší aktivitu, měl jsem rušný týden.
Môj nick v hre: <4.*.2.*.0> Kofeyn*
Nick na fóre: jmenoneni
Profil na fóre: jmenoneni-u23313.html
Vek: 19
Steam nick: Kofik8
Steam ID: STEAM_0:0:79589462
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... layer=2256
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Pár banů by se našlo, bohužel už si nepamatuji za co.
Niečo o sebe: Takže jmenuji se Jakub, je mi 19 let, pocházím ze Střední Moravy, z Prostějova, což je kousek od Olomouce. Rád hraji fotbal, jezdím na kole, flákám se venku a hraji na PC.
Prečo by som chcel na GS adminovať?: Tak, jelikož si myslím že mě většina adminů/hlsa zná, tak bych rád zapadl mezi Vaše řady. Chtěl ybch zamezit kempení, nadávání (což se na moji osobu stává často, kvůli tomu že jsem prý noob). Dále bych se rád také účastnil na věcech portálu. Momentálně třeba makám s kamarádem na novou mapu k surfům.
Jsem rád že jste si mou žádost přečetli, díky moc. S pozdravem Kofeyn*
Ještě budu nahlašovat mezitím co tu žádost bude+ nahraji ještě větší aktivitu, měl jsem rušný týden.
Môj nick v hre: <4.*.2.*.0> Kofeyn*
Nick na fóre: jmenoneni
Profil na fóre: jmenoneni-u23313.html
Vek: 19
Steam nick: Kofik8
Steam ID: STEAM_0:0:79589462
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... layer=2256
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Pár banů by se našlo, bohužel už si nepamatuji za co.
Niečo o sebe: Takže jmenuji se Jakub, je mi 19 let, pocházím ze Střední Moravy, z Prostějova, což je kousek od Olomouce. Rád hraji fotbal, jezdím na kole, flákám se venku a hraji na PC.
Prečo by som chcel na GS adminovať?: Tak, jelikož si myslím že mě většina adminů/hlsa zná, tak bych rád zapadl mezi Vaše řady. Chtěl ybch zamezit kempení, nadávání (což se na moji osobu stává často, kvůli tomu že jsem prý noob). Dále bych se rád také účastnil na věcech portálu. Momentálně třeba makám s kamarádem na novou mapu k surfům.
Jsem rád že jste si mou žádost přečetli, díky moc. S pozdravem Kofeyn*
CS 1.6 ADMIN * 17.3.2017 - 1.7.2017
-
jmenoneni - Zkušený
[Přijat]Žádost o práva|Furien #2|Kofeyn*
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o práva|Furien #2|Kofeyn*
V řešení, mezitím si mě přidej na steamu.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
Re: Žádost o práva|Furien #2|Kofeyn*
Přijat, vítej 

-
GrooS - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1