• Stránka 1 z 1
[Z] Dobrý deň, mesiac už prešiel tak som tu
Nick na serveru: Striker
SID: STEAM_0:1:101628263
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 16
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... layer=1002
Bany, které jsem dostal: 1.FK od admina nycko - minulý rok - chybu som si uvedomil poplietol som sa 2. Pernamentný od DarkMousa - ten mi zrušili ako aj jeho
Něco o mně: Volám sa Matej, veľa ľudí poznám robil som tu už a tak som musel mesiac čakať... som vedúci školského rádia a hrám na klavíri
Proč právě já: Lebo ma neprávom zrušili takže chcem znovuobnoviť pracovný pomer
a stále ma to baví robiť poriadok
Zkušenosti s CS:GO: No.. bol som tu Admin, robil som PPčka, adminoval som tu dlho, o pravidlá sa zaujímam o JB sa zaujímam a veľmi ľutujem Jephiho tie 2 body by som mu aj zaplatil...
Případné poznámky: Chyby si navšímajte z gramatiky som mal 3, dúfam že sa budeme môcť rozumne dohodnúť a znova si dobre pokecať
Ďakujem za pozornosť
S pozdravom Striker
SID: STEAM_0:1:101628263
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 16
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... layer=1002
Bany, které jsem dostal: 1.FK od admina nycko - minulý rok - chybu som si uvedomil poplietol som sa 2. Pernamentný od DarkMousa - ten mi zrušili ako aj jeho

Něco o mně: Volám sa Matej, veľa ľudí poznám robil som tu už a tak som musel mesiac čakať... som vedúci školského rádia a hrám na klavíri
Proč právě já: Lebo ma neprávom zrušili takže chcem znovuobnoviť pracovný pomer

Zkušenosti s CS:GO: No.. bol som tu Admin, robil som PPčka, adminoval som tu dlho, o pravidlá sa zaujímam o JB sa zaujímam a veľmi ľutujem Jephiho tie 2 body by som mu aj zaplatil...
Případné poznámky: Chyby si navšímajte z gramatiky som mal 3, dúfam že sa budeme môcť rozumne dohodnúť a znova si dobre pokecať
Ďakujem za pozornosť
S pozdravom Striker
EX CSGO Admin

-
kajman60 - Zkušený
[Z] Dobrý deň, mesiac už prešiel tak som tu
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Dobrý deň, mesiac už prešiel tak som tu
Ahoj,
nesplňuješ podmínky stanovené proto, aby si se stal adminem, splň je a za měsíc si požádej znovu
Zamítnuto
nesplňuješ podmínky stanovené proto, aby si se stal adminem, splň je a za měsíc si požádej znovu
Zamítnuto
-
byLife - CS2 Admin
Re: [Z] Dobrý deň, mesiac už prešiel tak som tu
Nebudu se vyjadřovat kam nemám.
-
Yami - Zkušený
• Stránka 1 z 1