I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V]Jožko / ban za "kaženie" hry

Příspěvekod Stringer726 » 18 bře 2017, 13:26

Server: JailBreak #7
Popis situácie/ prehrešky admina: takže kde začnem. Hrála se mapa nrx . byl som Simon a dali sme si mód Metrix jelikož sem tam našel bug pod šedivou barvou že se tam dá schovat tak sem tam šel a netušil som že to je pohřešek stejnak ma zabily. za 2. mi admin dal 12h ban k ct + k tomu 2x Mute/ban k ct na 10 min . 3. nové kolo sem dal herní mód přesřelku náhodné . šel sem do secretu s tim kódem. a on mi povedal že sa tam nesmí nebo co rád bych aby mi ten Jožko odpověděl na toto do tedka i po změně mapy mi neodpověděl .
Dôkazy: http://www.gamesites.cz/serversoubory/o ... mit=Search boužel mám jenom tenhle banlist :)

Váš Stringer726 .
One Shot. One Kill.
Stringer726
Amatér
Amatér

[V]Jožko / ban za "kaženie" hry

od Rumcajz » 18 bře 2017, 13:26

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Jožko / ban za "kaženie" hry

Příspěvekod nYcko » 18 bře 2017, 14:23

Sam si sa priznal ze umyselne si kazil hru kedze si len hladal bug v hre.
Pocas matrixu nemas co kempit a ty si tam siel ako vravis sam lebo si na to prisiel = umysel. Tcka sa nemohli k vam dostat tak ste dostali slay. Ak je toto ucel modu tak nevies vobec co je JB a nemas co robit u CT.
Dalsie kolo si kempil v porte pocas prestrelky a zabijal si hracov hned co vysli z cely. Opat si kazil hru.

Vsetko si robil umyselne aby si sa zvyhodnil neopravnene a v prvom pripade kazil + zdrzoval hru.

K tomu 10 min banu len tolko ze si opakovane tvrdil ze som ti dal 2 fks a ked som ti to vysvetloval tak si si nedal pokoj a napisal si urazku zaco si dostal spominany ban. Ked si nevedel pochopit prikaz ze mas ist na farbu tak si dostal kill :)

Ps na vsetko som ti odpovedal, staci pozret chatlog :)
takto vyzerá uroven GS adminovania :) https://ctrlv.sk/4h48
nYcko
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod Stringer726 » 18 bře 2017, 14:38

nYcko píše:Sam si sa priznal ze umyselne si kazil hru kedze si len hladal bug v hre.
Pocas matrixu nemas co kempit a ty si tam siel ako vravis sam lebo si na to prisiel = umysel. Tcka sa nemohli k vam dostat tak ste dostali slay. Ak je toto ucel modu tak nevies vobec co je JB a nemas co robit u CT.
Dalsie kolo si kempil v porte pocas prestrelky a zabijal si hracov hned co vysli z cely. Opat si kazil hru.

Vsetko si robil umyselne aby si sa zvyhodnil neopravnene a v prvom pripade kazil + zdrzoval hru.

K tomu 10 min banu len tolko ze si opakovane tvrdil ze som ti dal 2 fks a ked som ti to vysvetloval tak si si nedal pokoj a napisal si urazku zaco si dostal spominany ban. Ked si nevedel pochopit prikaz ze mas ist na farbu tak si dostal kill :)

Ps na vsetko som ti odpovedal, staci pozret chatlog :)

Taakže. za 1. nedostal sem slay za 2. nezabíjel sem je v celách jak to tu píšeš , protože 1. TT sem zabil při tlačítku od boxu za 3. si mi dal fk další otázky ? klidně se s tebou budu hádat celý den ale ten ban je neoprávněný -_-
One Shot. One Kill.
Stringer726
Amatér
Amatér

Příspěvekod nYcko » 18 bře 2017, 14:42

Predychaj a precitaj si este raz co som napisal. Pekny den a dodaj dokaz :)
takto vyzerá uroven GS adminovania :) https://ctrlv.sk/4h48
nYcko
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod byLife » 18 bře 2017, 19:48 VIP

Vyjádření admina zde máš, důkazy nikde nevidím..
Sám si se přiznal, že si zneužíval bugu ve hře, ještě při módu kdy nesmíš kempit,

Stížnost bez důkazů a neoprávněná.
byLife
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy