I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Neoprávnený ban - Smajlos pp

Příspěvekod Gr00t » 19 bře 2017, 21:00

Dostal som (podľa mňa) free ban , od admina Smajlos ktorý banoval cez pp.

Táto sťažnosť nadväzuje na článok : post755813.html?hilit=groot#p755813

Popis : Na linku hore je demo ale tak ja to ešte raz radšej opíšem . Bol som simon dal som atrakciu o veľmi velkú :D výhodu .
Hráč ktorý mal výhodu sa nezúčastnil atrakcie . No a tá atrakcia spočívala v tom že som hráčov poslal do samotky kde som do nich strieľal, avšak videl som ich pretože samotka bola priehľadná , to ale neznamená že som nadržoval pretože som nevidel mená hráčov do ktorých som strielal .

Doplňujúce fakty : Ešte pred tým som dal atrakciu o výhodu, tým pádom som mohol tých hráčov zabiť a neumožniť im prežiť.
Niekto by povedal že som nadržoval pretože som povedal že hráč bude mať výhodu a nie pp , lenže hráč pp ani
nemal pretože bolo vd ,tým pádom som dal aj pomerne zmyselný príkaz a nenadržoval som , taktiež som si
nes_al do úst.

Admin mi dal ban za neschopnosť simona , lenže ja som sa nikdy predtým schopnejší necítil :D . Chcel by som aby ste si pozreli demo od začiatku kola po jeho koniec a zistili či som nadržoval alebo bol neschopný . Pokial bude mat smajlos pravdu nerobí mi problem s pokorou ban prijať .

To je všetko
Gr00t
Pokročilý
Pokročilý

Neoprávnený ban - Smajlos pp

od Rumcajz » 19 bře 2017, 21:00

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Neoprávnený ban - Smajlos pp

Příspěvekod Gr00t » 19 bře 2017, 21:28

Edit : Ešte pred tým som dal atrakciu o výhodu, tým pádom som mohol tých hráčov zabiť a neumožniť im prežiť.

Na tú vetu hore zabudnite , je to blbosť ale všetko ostatné považujem za doležité
Gr00t
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Brano21 » 19 bře 2017, 21:37 VIP

Nj atrakcia bola o tom že nikto neprežije a ten čo mal výhodu tak ako keby mal už PP lenže bolo VD. Nepríde ti dementné že si na tých hráčov videl a ešte im povieš "Mohli ste prežiť keby ste si kúpili invis alebo prevlek." Neviem prečo by mali mať kill už dávno keď si dal len tu atrakciu o výhodu a nič viac a jeho výhoda nemohla byť že dostane okamžite PP čo síce nemal.
Brano21
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Příspěvekod Gr00t » 19 bře 2017, 21:45

Atrakcia nebola o tom že nikto neprežije ... Ten čo mal výhodu, mal výhodu v tom ŽE MOHOL PREŽIT, NIE ŽE BUDE MAŤ PP .
A k tomu invisu alebo prevleku ,však to som povedal len tak forfun ... Základ je že atrakcia bola splnitelná , bola ťažká ale splnitelná . A tomu čo mal výhodu som nenadržiaval pretože ako sám píšeš : nemal pp lebo bolo vd . Podla mňa je ten ban zatial zbytočný.
Gr00t
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod PEto » 20 bře 2017, 08:09

mas 3 hracov a das im dierovanie na 120 nabojov v klietke, v ktorej ich vidis ??

Obrázek

ban opravneny, zamietam
PEto
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Zpět na Stížnosti na Adminy