• Stránka 1 z 1
PROŠETŘENÍ / FURIEN 1 / RAPPER7 / BEHIND
Zdravím, rád bych požádal o prošetření dema za které mi byl udělen permanentní ban.
Dne 12.3.2017 mi byl udělen ban za Aimbot, hned pár minut na to jsem si požádal o UNBAN a den poté mi byla žádost zamítnuta a ban byl prohlášen za oprávněný.
Stále naprosto popírám jakékoliv porušování pravidel a používání cheatů z mé strany.
I přesto, že jsem si už před verdiktem zajistil UNBAN výměnou za VIP mi zaleží na verdiktu jelikož jsem zde byl už admin a později bych si chtěl znovu požádat o admin práva. A toto mi v mé žádosti bude celkem dost svědčit proti mému působení v GameSites Admin Teamu.
Proto znovu žádám o UNBAN, a prošetření případu některými jinými adminy.
Doufám v to že se prokáže má nevina.
Děkuji!
Dne 12.3.2017 mi byl udělen ban za Aimbot, hned pár minut na to jsem si požádal o UNBAN a den poté mi byla žádost zamítnuta a ban byl prohlášen za oprávněný.
Stále naprosto popírám jakékoliv porušování pravidel a používání cheatů z mé strany.
I přesto, že jsem si už před verdiktem zajistil UNBAN výměnou za VIP mi zaleží na verdiktu jelikož jsem zde byl už admin a později bych si chtěl znovu požádat o admin práva. A toto mi v mé žádosti bude celkem dost svědčit proti mému působení v GameSites Admin Teamu.
Proto znovu žádám o UNBAN, a prošetření případu některými jinými adminy.
Doufám v to že se prokáže má nevina.
Děkuji!
-
BEHIND - Zkušený
PROŠETŘENÍ / FURIEN 1 / RAPPER7 / BEHIND
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: PROŠETŘENÍ / FURIEN 1 / RAPPER7 / BEHIND
Stačilo to napsat do topicu ve kterém se to řešilo, pro tvoje potěšení se na demo podívá ještě další CHH
-
GrooS - CS 1.6 Admin
Re: PROŠETŘENÍ / FURIEN 1 / RAPPER7 / BEHIND
zamítnuto, ban zůstává . na demu AB
-
Diaz - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1