• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Akademik /Jailbreak/
Nick v hre : JeeZeS
Nick na fóru : JeeZeS
Odkaz na profil : jeezes-u54350.html
Vek : 15
Steam ID : STEAM_0:0:194396338
Sekcia kde chcem akademika : Jailbreak
Odkaz na môj HLstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=31724
Prečo chcem akademika : Chodievam na jailbreak často /jb8/ a vidím väčšinou ľudí ktorý porušujú alebo nepoznajú pravidlá.Dakedy buď dávaju mfk/fk, v tom prípade sa snažím zohnať admina alebo natočiť niake demo. Keď niekdo porušuje pravidlá alebo ich nepozná snažím sa mu tomu dotičnému dohovoriť ako to má byť (je pravda že ani ja všetko neviem ale čo viem to poradím alebo proste poviem) ale väčšinou ma pošlu niekam s tým že niesom admin a ak neprestanem pôjdem na forko.....(ale v tom prípade idem po admina a vyrieši sa to ).Dúfam že chápete prečo chcem byť akademik a zneho admin.
Samozrejme som aktívny každý deň a niektorý ľudia čo porušujú pravidlá takých sa najde strašne veľa
dém ak by som bol samozrejme akademik 
Moje prehrešky na GS alebo inde : Je pravda že som nadával až príliž a dostával som bany za nadávky(malé) ale časi sa zmenili a snažím sa nadávať čoraz menej menej a menej. (sú tam aj niake spamy ale nie bany.)
Bol som už CS 1.6 Akademik tu na GS? : Nie.
Nick na fóru : JeeZeS
Odkaz na profil : jeezes-u54350.html
Vek : 15
Steam ID : STEAM_0:0:194396338
Sekcia kde chcem akademika : Jailbreak
Odkaz na môj HLstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=31724
Prečo chcem akademika : Chodievam na jailbreak často /jb8/ a vidím väčšinou ľudí ktorý porušujú alebo nepoznajú pravidlá.Dakedy buď dávaju mfk/fk, v tom prípade sa snažím zohnať admina alebo natočiť niake demo. Keď niekdo porušuje pravidlá alebo ich nepozná snažím sa mu tomu dotičnému dohovoriť ako to má byť (je pravda že ani ja všetko neviem ale čo viem to poradím alebo proste poviem) ale väčšinou ma pošlu niekam s tým že niesom admin a ak neprestanem pôjdem na forko.....(ale v tom prípade idem po admina a vyrieši sa to ).Dúfam že chápete prečo chcem byť akademik a zneho admin.
Samozrejme som aktívny každý deň a niektorý ľudia čo porušujú pravidlá takých sa najde strašne veľa

Moje prehrešky na GS alebo inde : Je pravda že som nadával až príliž a dostával som bany za nadávky(malé) ale časi sa zmenili a snažím sa nadávať čoraz menej menej a menej. (sú tam aj niake spamy ale nie bany.)
Bol som už CS 1.6 Akademik tu na GS? : Nie.
Som aký som nedá sa s tým nič spraviť a keď máš s tým problém tak je to nanič
- JeeZeS
- Kolemjdoucí
[Zamítnuto] Akademik /Jailbreak/
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Akademik /Jailbreak/
Zamítnuto, nedohraná aktivita a to, co jsem ti vytkl minule taktéž beze změny.
-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1