• Stránka 1 z 1
Bug na vipinthemix
Čauko, dneska jsem si zahrál JB2 a byla mapa vipinthemix no a šli jsme na BHOP, probéhopuji to a najednou se bugnu za mapu, můžete to vidět na demu, kam mě to buglo, boužel ten b hop jsem nenatočil, protože jsem nevěděl že se bugnu.
http://leteckaposta.cz/544318983
http://leteckaposta.cz/544318983
-
Javi - Spamerův sluha
Bug na vipinthemix
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Bug na vipinthemix
Podívám se na to dnes večer až dojdu domů
-
byLife - CS:GO Admin
Môžem potvrdiť že sa nejedná o secret mapy ide naozaj o bug, za tu texturu nevedie žiaden port.
+ Nebolo by od veci napísať v ktorom stage sa ti to stalo ;)
+ Nebolo by od veci napísať v ktorom stage sa ti to stalo ;)

-
ZelezoBeton - Profesionál
Já bych tu mapu celou odebral...
Skoro žádné atrakce, které buď nefungují, nebo by mohly fungovat lépe. (švihadlo, bhop, něco s tima granátama
)
Ale k atrakcím se často ani nedostanete, díky UPSčku v cele, které jde sebrat přes stěnu do vedlejší cely, takže je skoro nemožné si to pohlídat. A když to zvládnete přes USP, tak deagle ve VIP cele, MAC v kuchyňce a spoustu portů do zbrojky to jistí...

Skoro žádné atrakce, které buď nefungují, nebo by mohly fungovat lépe. (švihadlo, bhop, něco s tima granátama

Ale k atrakcím se často ani nedostanete, díky UPSčku v cele, které jde sebrat přes stěnu do vedlejší cely, takže je skoro nemožné si to pohlídat. A když to zvládnete přes USP, tak deagle ve VIP cele, MAC v kuchyňce a spoustu portů do zbrojky to jistí...

-
KokiCZE - Spamerův sluha
KokiCZE píše:Já bych tu mapu celou odebral...![]()
Skoro žádné atrakce, které buď nefungují, nebo by mohly fungovat lépe. (švihadlo, bhop, něco s tima granátama)
Nechoď k CT když si to neumíš pohlídat a potřebuješ švihadlo na to abys zabavil tčka.
- Neha
- Zkušený

To jsou zase argumenty, nikde netvrdím, že na té mapě chodím k CT.
Jenom říkám, že atrakce nefungují tak, jak mají, je jich tam málo a je to overpowered pro T.

-
KokiCZE - Spamerův sluha
Stalo se mi to v té poslední stage/v té nejtěžší. Jinak mapu bych neodebíral, je dobrý a je na ní spousta dobrých secretů/jediná dobrá mapa na jb.
-
Javi - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1