• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Mam proste ve vsem slepe naboje
Ten disk má relatívne dobré parametre. No podľa toho nevieš či je OK. Ja by som povedal, že celý problém bude v tom ako tečú dáta od teba.
Osobne by som skúsil:
- spúšťať steam s parametrom -tcp
- pre windows cez gpedit.msc by som nastavil qos pre hl.exe -> ako na to
Ak to nepomôže mohol by si skúsiť otestovať spojenie vrámci UDP. To je ale pomerne zložité nakoľko na to nie je online test. Musíš si stiahnuť appku iperf3 a spustiť ju v cmd napr. takto:
Osobne by som skúsil:
- spúšťať steam s parametrom -tcp
- pre windows cez gpedit.msc by som nastavil qos pre hl.exe -> ako na to
Ak to nepomôže mohol by si skúsiť otestovať spojenie vrámci UDP. To je ale pomerne zložité nakoľko na to nie je online test. Musíš si stiahnuť appku iperf3 a spustiť ju v cmd napr. takto:
- Kód: Vybrat vše
iperf3 -c iperf.scottlinux.com -u -t 60
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
no bezva ted jsem zjistil ze nemam win7ultimate ale homepremium,podle tutorialu na kterej si mne odkazal gpedit bude funkcni az ve verzi ultimate,musim reinstal,promin za omyl
Po stazeni iperfu ve 64bit verzi a po zipu ji nelze spustit ani pres win cmd(dle tveho navodu).Pri spusteni exe souboru toho iperfu a nasledne pauze mi vypisuje ze musim byt clientem(-c)nebo servrem(-s).I kdyz ve tvem navodu vidim a nasledne vytvarim klienta presto mi iperf nespusti.Mozna mam nekde chybu,oprav mne prosim
Po stazeni iperfu ve 64bit verzi a po zipu ji nelze spustit ani pres win cmd(dle tveho navodu).Pri spusteni exe souboru toho iperfu a nasledne pauze mi vypisuje ze musim byt clientem(-c)nebo servrem(-s).I kdyz ve tvem navodu vidim a nasledne vytvarim klienta presto mi iperf nespusti.Mozna mam nekde chybu,oprav mne prosim
-
ecko - Drbna
Ono na samotnom os až tak nezáleží je to možné riešiť viď tú tému.
K danému programu - takto vyzerá adresár:

a takto samotný výstup po spustení programu:

Pre lepšiu názornosť som tam parameter -t vynechal.
K danému programu - takto vyzerá adresár:

a takto samotný výstup po spustení programu:

Pre lepšiu názornosť som tam parameter -t vynechal.
-
zima - Mistr Yoda
uz to chapu problemem bude ze nejsem schopny se dostat pouze do oddilu C:,pokazdy jsem v C:\windows\system32....skousim rady na webu v pohode se dostanu do oddilu D:\ nebo E:\,porad mi prosim jak se dostat pouze do oddilu C:\ dekuju
-
ecko - Drbna
Gpedit uz mam dle tveho navodu
-
ecko - Drbna
ecko píše:uz to chapu problemem bude ze nejsem schopny se dostat pouze do oddilu C:,pokazdy jsem v C:\windows\system32....skousim rady na webu v pohode se dostanu do oddilu D:\ nebo E:\,porad mi prosim jak se dostat pouze do oddilu C:\ dekuju
Keď si v ceste "c:\windows\system32\" do umiestenia c:\ sa dostaneš použitím príkazu
cd \
Na otvorenie adresára sa použije taktiež príkaz cd s jeho názvom napr. v "c:\" napíšeš
cd Windows
dostaneš sa do adresára "c:\windows\"
Ak by si o príkaze cd chcel vedieť viac napíš cd /?
-
zima - Mistr Yoda
jo to lomitko sem tam nemel.....jinak ten iperf nerozbehnu proste,po stazeni verze 3.1.3 to hezky rozbalim vytahnu si ikonky na plochu ale nespusti mi to,nemas jinej program?
-
ecko - Drbna
no hura musel jsem skopirovat iperf3 a vlozit jej do systemu32,na to sem prisel sam
poslu ti screen kteremu moc nerozumim :https://ulozto.cz/!IeRYFRGn8jHb/iperf-screen-zip

poslu ti screen kteremu moc nerozumim :https://ulozto.cz/!IeRYFRGn8jHb/iperf-screen-zip
-
ecko - Drbna
ecko píše:no hura musel jsem skopirovat iperf3 a vlozit jej do systemu32,na to sem prisel sam![]()
Tu je práve ten problém, že pokiaľ daný program nemáš v path, musíš ho spustiť priamo z jeho umiestenia.
ecko píše:poslu ti screen kteremu moc nerozumim :https://ulozto.cz/!IeRYFRGn8jHb/iperf-screen-zip
No tu nie je vidno nijaký výpadok. Skús ten príkaz spustiť ešte s drobnou modifikáciou.
Najprv takto:
iperf3 -c iperf.scottlinux.com -u -t 60 -b 2MB
a druhý krát na koniec -R t.j.
iperf3 -c iperf.scottlinux.com -u -t 60 -b 2MB -R
-
zima - Mistr Yoda
no jako prisli ste na neco? nebude problem v necem jinem nez ve pripojeni!?
-
ecko - Drbna
No ten výpis čo si dodal, vyzerá dobre. Výpadky sú prakticky zanedbateľné.
e.zima: Skúsil som osloviť kolegu z 1.6 supportu, možno sa nám podarí niečo vyhútať. Každopádne ťa poprosím o trpezlivosť, kým tu padne nejaké stanovisko.
e.zima: Skúsil som osloviť kolegu z 1.6 supportu, možno sa nám podarí niečo vyhútať. Každopádne ťa poprosím o trpezlivosť, kým tu padne nejaké stanovisko.
-
zima - Mistr Yoda
Tak můžeš zkusit zda to nebude samotnou hrou. Stáhni si tady z webu nonsteam a uvidíš.
Taky by se možná hodilo demo (popř. video) na kterém bude vidět to co se ti děje.
Jediná věc co mě zatím napadá jsou příkazy cl_lc a cl_lw. Můžeš zkusit zda změna hodnoty obou nebo jednoho z nich na 0 něco zlepší.
Taky by se možná hodilo demo (popř. video) na kterém bude vidět to co se ti děje.
Jediná věc co mě zatím napadá jsou příkazy cl_lc a cl_lw. Můžeš zkusit zda změna hodnoty obou nebo jednoho z nich na 0 něco zlepší.

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
• Stránka 2 z 2 • 1, 2