• Stránka 1 z 1

vip furien 3 (pomoc) :D
dobrý deň chcel by som sa spýtat ci by sa dalo zistit na akom emaili mám vip kod lenze zabudol som kod aj email  no viem tel. cislo lenze mám 3 tipy  na vop poradni mi napisali len ze som si ho mal peclive uschovat jen ja zapomel :/ vip je aktivní na furien 3 nick zZ.h0mBIe:BlodD klidne ukážu
 na vop poradni mi napisali len ze som si ho mal peclive uschovat jen ja zapomel :/ vip je aktivní na furien 3 nick zZ.h0mBIe:BlodD klidne ukážu  dekuji tel čísla zašlu až nekdo odepíše
 dekuji tel čísla zašlu až nekdo odepíše  nevim jestli to bude nutný dekuju za odpoved hezkej den preju.
 nevim jestli to bude nutný dekuju za odpoved hezkej den preju.

na vop poradni mi napisali len ze som si ho mal peclive uschovat jen ja zapomel :/ vip je aktivní na furien 3 nick zZ.h0mBIe:BlodD klidne ukážu
 na vop poradni mi napisali len ze som si ho mal peclive uschovat jen ja zapomel :/ vip je aktivní na furien 3 nick zZ.h0mBIe:BlodD klidne ukážu  dekuji tel čísla zašlu až nekdo odepíše
 dekuji tel čísla zašlu až nekdo odepíše  nevim jestli to bude nutný dekuju za odpoved hezkej den preju.
 nevim jestli to bude nutný dekuju za odpoved hezkej den preju.- 

navrhnemtivec
- Drbna 
vip furien 3 (pomoc) :D

A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

- 

Rumcajz
- Patriot 
Re: vip furien 3 (pomoc) :D
Ahoj, není možný přeposlat e-mail, měl sis to někde schovat. Maximálně zkus napsat na [email protected] s tel číslem a kódem ze smsky.
			9
		- 

whiter
- Mistr Yoda 
bohuzel tam mi odepsali ze sem si mal uschovat peclive mail  vzdyt prave jenze ja tam nepsal ze vim cisla 

- 

navrhnemtivec
- Drbna 
navrhnemtivec píše:bohuzel tam mi odepsali ze sem si mal uschovat peclive mail vzdyt prave jenze ja tam nepsal ze vim cisla
Mám taky vipka, a ten vip kód je do /aktivator, bohužel, měl sis to lépe uschovat.
Pro příště tento problém přesměruj do l VIP PORADNY.
9
		- 

whiter
- Mistr Yoda 
			 • Stránka 1 z 1