Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamitnuto] Žádost o práva na JB4 NoSwear

Příspěvekod NooSwear » 28 bře 2017, 20:09 VIP

Zdravím, rád bych požádal o admin práva na JB4.

Nick ve hře : NoSwear

Nick na fóre : karloss157

Profil na fóre : ucp.php

Věk : 21

Steam nick : NO Swear

Steam ID : STEAM_0:1:65993364
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1518/h ... ayer=30367

Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Zdravím, mimo GS jinde ne hraji, na GS jsem měl možná jeden ban, ale to už je strašně dlouho tak nevím kdy přesně od té doby ani jeden :)

Niečo o sebe : Zdravím, je mi 21 let jmenuji se René, Pracuji jako elektrotechnik v jedné firmě, zaměřená na auto výrobu.
něco málo o mě : Rád sportuji, bavím se s kamarádi, Hraji csko, Sem tam nějáká kulturistika, Rád cestuji nejčastější místo je Německo, a chorvatsko. To je přibližně všechno. :)

Proč bych se chtěl stát, Adminem? Rád bych přispěl mladé komunitě hráčů, ať už se jedná o Rady nebo pomoct na serveru. i mimo něj,chtěl bych být dalším přírůstkem do GS rodiny a podílet se na spolupráci a vývoji serveru jak jen budu moct :)

To je asi všechno co bych napsal. děkuju za váš čas a budu čekat na vaší kladnou nebo klidně i negativní odpověď :) Z pozdravem NoSwear
Kdo si hraje nezlobí :) NoSwear
NooSwear
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

[Zamitnuto] Žádost o práva na JB4 NoSwear

od Rumcajz » 28 bře 2017, 20:09

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o práva na JB4 NoSwear

Příspěvekod Maxipes » 29 bře 2017, 08:51

Stara skola, nicmene i pro tebe plati, ze pokud mas zajem o admin prava, musis pro to neco udelat. Nahlas do PP 15 hrisniku, kteri budou zabanovani. Vyckej mesic, udelej novou zadost, kde dodas spravne hlstats - to, co jsi dodal, je ze SW.

Zatim zamitnuto.
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Nábory Adminů