I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V]JB/Fešák(Števo)

Příspěvekod eZzik00 » 27 bře 2017, 18:34

Server: JB

Popis situácie/ prehrešky admina: Amin Fešák(Števo) mi dal FK, jelikož řekl "běžte na čáru" cely stále zavřené, poté to řekl ještě jednou "běžte na čáru", po chvíli zjistil že jsou zavřené cely a to je i na demu slyšet tak jsem dostal 2x Nesplnitelný příkaz takže jsem si po otevření mohl jít kam chtěl, já jsem si čupnul u dveří jelikož zákazy nedával a Simon řekl že co dělám že mám být na čáře a poté mě zabil, po čas celého dema mi VD nenahlásil ani po mém vysvětlení (není slyšet v demu) mi odpověděl: "já mám svoji pravdu" (v demu: 05:20)

Dôkazy: http://leteckaposta.cz/454061578 (nesplnitelné příkazy: 01:35| 02:10 jsem dostal již zmíněný FK| 05:20 snaha o vysvětlení a přiznání své chyby)

Nevím zda je to potřeba ale radši to sem pošlu.
Screen SID: https://ctrlv.cz/UTIS
SID: STEAM_0:1:37165898
Hl.stats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... layer=2120
eZzik00
CS:GO Admin

[V]JB/Fešák(Števo)

od Rumcajz » 27 bře 2017, 18:34

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JB/Fešák(Števo)

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 29 bře 2017, 10:00

Situace tak jak ji popisuješ je správně. Tudíž v případě že sled událostí byl totožný s tvým popisem, admin pochybil.
eZzik00 píše:po mém vysvětlení mi odpověděl: "já mám svoji pravdu"

Zajímalo by mě vyjádření admina. Pokud je tohle pravda, měl by dostat přes hubu a prosit tebe o odpuštění a nás o ještě jednu šanci..
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod byLife » 29 bře 2017, 12:23 VIP

Takže,

Simon dal 2 nesplnitelné příkazy a žádné zákazy, vězni si mohli dělat co chtějí.
Poté co si šel tedy ke dveřím, které vedou z areálu cel, kde si čupl a simon ti řekl, že si měl být na čáře a zabil tě .. FK
Nějaké CT Maria se ptal/a, zda-li tedy má hráče co čupí v cele taky zabít, nebo ho má nechat, načež potom co Admin asi 2-3 sek umřel řekl do voice: ,, Kdo se to furt ptal, jestli má zabít toho v cele" někdo řekl Maria a dostal/a okamžitý přehoz, jen nevím proč.
Dále když si se obhajoval, tak ti Admin neřekl, že má svou pravdu, ale že si je jistý svou pravdou.. Mohl si říct něco ve smyslu, že máš Svou pravdu a on ti odpověděl tímhle, čili bych to asi ani nějak v potaz nebral pořádně, no uvidíme jak to dopadne

Stížnost je oprávněná a počkáme na vyjádření admina
byLife

Příspěvekod stefansen » 29 bře 2017, 12:47

Čaute,
bol to freekill, ja som bol presvedčený o tom že som po otvorení ešte raz zopakoval príkaz. Preto som sa vyjadril tak, že som si istý svojou pravdou. Netušil som že pravdu nemám. Bolo to o vlastnom presvedčení. Hráčovi som vravel nech mi pošle demo, lebo viem že je akademik, no potiahlo sa to až sem. Keby mi ho poslal, tak si hneď priznám.

Dostal si freekill, keby som bol vedel že máš pravdu na mieste ty nie ja tak máš vd bez problémov. Máš moje ospravedlnenie.

Hráč Marie dostal move za voice spam. Robil to posledné kolo na minulej mape, takisto aj na tej ďalšej.

Ďalšie problémy myslím nenastali.

Za vzniknuté problémy sa ospravedlňujem, aj ďalším zúčastneným.
Obrázek
si kokot a kokotom ostanes, ty jed ludstva
stefansen
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod byLife » 29 bře 2017, 23:33 VIP

Admin bude poučen o nesplnitelném příkazu, jak v podobných situacích postupovat aby se zamezilo dalším FK

Vyřešeno
byLife

Zpět na Stížnosti na Adminy