• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] - Nejde se přihlásit na steam
Zdravím mám takový problém, došel sem na klasiku z práce natěšený že si dám nějakej ten dustík no a ono se mi nejde přihlásit.
Problém je takový, že mi to vypisuje že zadané udaje jsou špatné, zkoušel jsem to pro jistotu 10 krát jestli opravdu nejsem tak retardovaný, ale po 10 ti pokusech sem zjistil že díkybohu dement nejsem a že opravdu na stala chyba někde jinde. Tak jsem zkusil změnit heslo, heslo jsem úspěšně změnil a přihlásil jsem se, ale co se nestane, na steamu nemám přátele a jen dvě hry cs go a cs 1.6, tak říkám aspoň něco, tak sem zkusil zapnout hru a hle další problém je na cestě, napsalo mi to něco jakože jestli se chci připojit (sdilet hru) musí KH Jadberg potvrdit neco v knihovne na mem pc bla bla bla. No tak sem si řekl zkusím to přeinstalovat no tak sem tak udělal a staré udajé pořád nefungují a na novým už pro jistotu nemám vůbec žádnou hru.
Neví někdo aspoň trošku mi napsat, proč se toto z ničeho nic stalo a jak to fixnout? Díky moc za každou pomoc
Problém je takový, že mi to vypisuje že zadané udaje jsou špatné, zkoušel jsem to pro jistotu 10 krát jestli opravdu nejsem tak retardovaný, ale po 10 ti pokusech sem zjistil že díkybohu dement nejsem a že opravdu na stala chyba někde jinde. Tak jsem zkusil změnit heslo, heslo jsem úspěšně změnil a přihlásil jsem se, ale co se nestane, na steamu nemám přátele a jen dvě hry cs go a cs 1.6, tak říkám aspoň něco, tak sem zkusil zapnout hru a hle další problém je na cestě, napsalo mi to něco jakože jestli se chci připojit (sdilet hru) musí KH Jadberg potvrdit neco v knihovne na mem pc bla bla bla. No tak sem si řekl zkusím to přeinstalovat no tak sem tak udělal a staré udajé pořád nefungují a na novým už pro jistotu nemám vůbec žádnou hru.
Neví někdo aspoň trošku mi napsat, proč se toto z ničeho nic stalo a jak to fixnout? Díky moc za každou pomoc

Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem.
-
Jadberg - Vítěz Tipovačky
[Vyriešené] - Nejde se přihlásit na steam
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nejde se přihlásit na steam
Zdravím.
Klikni vlevo nahoře na Steam - Settings - Family a nemáš tam náhodou nějaké další počítače?
Přihlašuješ se přes svoje Jméno nebo Email ?
Nefunguje ti přihlášení ani na Stránkách steamu http://steamcommunity.com/ ?
Klikni vlevo nahoře na Steam - Settings - Family a nemáš tam náhodou nějaké další počítače?
Přihlašuješ se přes svoje Jméno nebo Email ?
Nefunguje ti přihlášení ani na Stránkách steamu http://steamcommunity.com/ ?

-
Taygete - Mistr Yoda
Ahoj, přihlašuji se přes id a heslo klasicky, na více počítačů to nemám a na stránkách mě to jde jen potom co jsem si změnil heslo, vzhledem k tomu že roxtedy mi napsal že jsem byl naposledy online před 19 hodinami což znamená, že to je čas kdy jsem šel spat tak můžu vyloučit to že mi ho někdo odcizil, prostě jak bych to řekl účet pořád existuje ale prostě údaje jako kdyby odletěli do jiné dimenze.
-
popisujes to ako dement jadberg 
Po prihlaseni (zadava svoje udaje , s ktorymi sa prihlasoval vzdy dookola) je ucet ako novy - 0 priatelov, ziadna hra, presne ako cerstvo zalozeny acc na steame - dokonca nazov acc + avatar je rovnaky ako na tom kde su hry(kde ma prava nahodene).
Co to je ?

Po prihlaseni (zadava svoje udaje , s ktorymi sa prihlasoval vzdy dookola) je ucet ako novy - 0 priatelov, ziadna hra, presne ako cerstvo zalozeny acc na steame - dokonca nazov acc + avatar je rovnaky ako na tom kde su hry(kde ma prava nahodene).
Co to je ?
-
Roxtedy - Mistr
Jadberg píše:Ahoj, přihlašuji se přes id a heslo klasicky, na více počítačů to nemám a na stránkách mě to jde jen potom co jsem si změnil heslo, vzhledem k tomu že roxtedy mi napsal že jsem byl naposledy online před 19 hodinami což znamená, že to je čas kdy jsem šel spat tak můžu vyloučit to že mi ho někdo odcizil, prostě jak bych to řekl účet pořád existuje ale prostě údaje jako kdyby odletěli do jiné dimenze.
Skontroluj počítač či nemá vírus.
K prihlasovaniu: ja si steam prihlasujem klasicky cez meno a heslo (nie id). Skús si meno a heslo napísať napr do poznámkového bloku. Následne použi copy/paste.
Ak skutočne robíš všetko správne, neostáva ti iná možnosť ako napísať na steam support s tým, že doložíš doklady o hrách čo tam máš.
Roxtedy píše:popisujes to ako dement jadberg
Co to je ?
Keď ty si cez priateľov vieš pozrieť jeho účet a má tam veci ako mal, tak mi z toho vychádza, že to skutočne bude iný účet.
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
No. Mrkol som si tvoj profil jadberg, všetkých priateľov a pod. tam máš. Napadla mi jedna vec. Nemáš obmedzenie internetu? To sa stane, keď niekto vymešká splátku alebo niečo také, tak provider obmedzí/vypne net, alebo nejaká chyba zo strany providera, kedy nedosahuješ proklamovanú rýchlosť.
...Úprimný, jak nikdy predtým,
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...
Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!
Posledný mohykán Jailbreaku...
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...
Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!
Posledný mohykán Jailbreaku...
-
odyseenko - CS 1.6 Admin
Môžno tam máš ako písal zima vírus alebo odysee vyskúšaj Antivírus nejaký alebo to obmedzenie rýchlosti ...
Mohol ti to niekto hackúť má tam hry ?
Ak by ti to niekto hacknul tak si tam nastav STEAM GUARD
To by musel byť iný expertný HACKER ak by prešiel aj cez STEAM GUARD 
Ak by ti to niekto hacknul tak si tam nastav STEAM GUARD

„Timing beats speed…precision beats power.“
-Conor McGregor
-Conor McGregor
-
Joker225 - Zkušený
Twix225 píše:Môžno tam máš ako písal zima vírus alebo odysee vyskúšaj Antivírus nejaký alebo to obmedzenie rýchlosti ...
Ak by ti to niekto hacknul tak si tam nastav STEAM GUARDTo by musel byť iný expertný HACKER ak by prešiel aj cez STEAM GUARD
Môže to byť kamarát ktorý vedel heslo alebo si mu ho povedal ?
A predal hry alebo to reklamoval (tie hry) alebo predal a tie peniaze dal na svoj účet ? ...
„Timing beats speed…precision beats power.“
-Conor McGregor
-Conor McGregor
-
Joker225 - Zkušený
Môže to byť kamarát ktorý vedel heslo alebo si mu ho povedal ?
A predal hry alebo to reklamoval (tie hry) alebo predal a tie peniaze dal na svoj účet ? ...
Hry nejdou prodat jakmile jsou na účtu
Reklamovat jdou jen do 2 týdnů od zakoupení a nesmíš mít na nich víc jak 2h
Neexistuje možnost jak by hry mohli samovolně zmizet ze steamu natož cely steam.
A projít skrz steam guard není zase tak těžké, pokud má uživatel laxní přístup k tomu účtu tak se tam dá dostat i skrz něj.

-
Taygete - Mistr Yoda
Dobre zjistil jsem, že účet byl odcizený, protože dneska někdo hrál goučko na mým acc, tudíž to řeším s roxtedym a steam supportem, ale díky všem za ochotu pomoct 

-
Pokud jsi používal Mobile Authentificator tak můžeš mít účet zpátky za pár sekund.
V opačném případě nezapomen vypsat na support důležité údaje jako jsou např.
Fotku paysafecard popř. pokud používáš na webu tak fotku s detailama
Typ kreditní karty - Její jméno - Fakturační adresa - poslední 4 čísla (Nemusíš dávat všechny čísla)
Fotku Steam wallet kodu
Fotku CD-Klíče a u něho na papírku napsaný ID tvého dotazu na Steam supportu (Každý dotaz má vlastní ID) např. Ticket : 5513-DSW2-3SK9
Pokud něco z tohoto máš, neměl by být problém dostat účet zpátky.
V opačném případě nezapomen vypsat na support důležité údaje jako jsou např.
Fotku paysafecard popř. pokud používáš na webu tak fotku s detailama
Typ kreditní karty - Její jméno - Fakturační adresa - poslední 4 čísla (Nemusíš dávat všechny čísla)
Fotku Steam wallet kodu
Fotku CD-Klíče a u něho na papírku napsaný ID tvého dotazu na Steam supportu (Každý dotaz má vlastní ID) např. Ticket : 5513-DSW2-3SK9
Pokud něco z tohoto máš, neměl by být problém dostat účet zpátky.

-
Taygete - Mistr Yoda
Účet mám zpátky, takže ještě jednou velký dík, těm kteří se mi snažili jakkoliv pomoct
Můžete lock

Můžete lock
-
• Stránka 1 z 1