• Stránka 1 z 1
Re: Voice
Chvíli jsem hrál na JB a teď se mi zdá být vše o dost lepší, nonsteam, ale i steam jsem slyšel ok, i naopak.
Dříve to někdy bugovalo, že jsem nebyl u nonsteamu slyšet, teď jsem se s tím nesetkal, vše aspoň za mé přítomnosti běželo jak má
Dříve to někdy bugovalo, že jsem nebyl u nonsteamu slyšet, teď jsem se s tím nesetkal, vše aspoň za mé přítomnosti běželo jak má
-
byLife - CS2 Admin
Neviem, ja som napr. spozoroval rozdiel akurát tak v hlasitosti. Ale mrknem na to priebežne 

...Úprimný, jak nikdy predtým,
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...
Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!
Posledný mohykán Jailbreaku...
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...
Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!
Posledný mohykán Jailbreaku...
-
odyseenko - CS 1.6 Admin
Nevím jestli to chyba z mé strany, ale kdykoliv má někdo simona, tak mu neustále problikává voice, i když ho nedrží nebo nemluví, taky pokud zapne nějakému TT mikrofon, tak mi to TT problikává.. Není to nějaká extra chyba, ani to nijak nevadí, jen to postupem času leze na nervy
-
byLife - CS2 Admin
Dnes som hral, a NS hráčov u CT som skoro vôbec nepočúl, asi tak minútko to bolo v pohode, potom taký robotický hlas a potom zas v pohode. Robilo to o 4 takže žiadna náhoda 

GTA:SA-MP Administrátor [REDNECK] - 05.12.2018 - až do zrušenie serveru
Najlepší PC Support za mesiac Marec a Júl (2k17)
Najlepší PC Support za mesiac Marec a Júl (2k17)
-
GSTeeZee - Sponzor
byLife píše:Nevím jestli to chyba z mé strany, ale kdykoliv má někdo simona, tak mu neustále problikává voice, i když ho nedrží nebo nemluví, taky pokud zapne nějakému TT mikrofon, tak mi to TT problikává.. Není to nějaká extra chyba, ani to nijak nevadí, jen to postupem času leze na nervy
mně to u některých lidí taky takhle problikává, už jsem si na to zvyk, ale to se děje už tak cca měsíc.
Co můžeš udělat dnes, odlož na pozítří, ať máš dnes a zítra volno.
-
Fapi - Zkušený
• Stránka 1 z 1