I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyr]grziuwa/f5

Příspěvekod Leaders69 » 01 dub 2017, 12:14

Dobré poledne,
rád bych podal stížnost na admina grziuwa (Smoke), který již několikrát na tomto foru byl za jeho naprosto nesmyslné kicky a jeho psaní, prosím tedy o prošetření této situace :)

Jednalo se o bezdůvodný kick, zase a opět admin, který má nejspíše komplexy z toho, že jsem z klanu N1 a že jeho team každý turnaj porážíme na turnajích, tak si musí přeci nějak tu zlost vybít viďte :) :lol:
Letěl jsem na Ačku s dost dobrým boostem a jeden hráč jménem croggyTV čupěl v rohu a díky toho mě trefil a vzal mi boost :) Tak jsem napsal : 2017-04-01 12:39:42 postižený croggyTV v rohu mě ubral boost.

Následně jsem dostal od admina kick. Za co? opravdu nevím, dosud jsem neviděl, že by admin dal kick za "postižený" když už tak maximálně upozornil do chatu :) Ale jelikož jsem to byl já a byl to Smoke, tak mi dal kick. Po bezdůvodném kicku jsem napsal : http://prntscr.com/er3qfh diakritika nejede, ale myslím, že si to dokážete domyslet. Dostal jsem tedy za toto další kick. Není v tom žádná nadávka, nic co by mělo admina urazit. Prostě je už z toho nešťastný, že proti nám nedokáže vyhrát a tak využívá admin práv, aby hráčům znepříjemnil hraní :) Ještě ho asi nejspíše naštvalo, že mu hráči z klanu odchází do naší akademie :D takže se moc nevidím, že má nervy na pochodu a dělá takové chyby.

Aby se admin nehájil tím, že ho jen a jen provokuju, tak zde přidávám screen. http://prntscr.com/er3rjb Myslí si, že mě tímto nějak víc vyprovokuje, ale na to je moc malý :lol:

Aby jsme všichni mohli vidět, jak se admin chová. Zde máte pár screenů, jak psal po jejich prohře na turnaji. Zde jde krásně vidět to, že adminovi velice záleží na tom, aby turnaj vyhrál a když ho nevyhraje chová se tak a když příjde na server, tak jen vyvolává konflikty a kickuje za nesmyslné věci.
http://prntscr.com/er3s8c
http://prntscr.com/er3sef
http://prntscr.com/er3smm

Vážně někdo takový, jako je smoke bude moralizovat? Takto se má chovat admin? na GS lize? Takový je příklad daný hráčům? :lol:

Poprosím tedy o vyřešení této situace. Admin se chová s prominutím jako hovado. Takový admin by vůbec neměl zde co pohledávat. Ale to již nechám na vyšších.

S pozdravem N1 Sevik :twisted:
Leaders69
Zkušený
Zkušený

[Vyr]grziuwa/f5

od Rumcajz » 01 dub 2017, 12:14

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: grziuwa/f5

Příspěvekod jozsor » 01 dub 2017, 12:35

Dobrý deň,Administrátori je pravda že nemôžu nadávať je to samozrejme proti pravidlám no zároveň sa nehádajte ako malé deti je pravda urobil chybu ale to bolo prvýkrát takže sa na neho nevyvršuj ,Administrátor sa obhájiť môže a Administrátor má vždy posledné slovo takže sa mu prosím ospravedlň,
jozsor
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod jozsor » 01 dub 2017, 12:39

Každý Admin má svoju povahu a má právo udeliť kick,a bezdôvodne?To nebolo určite,takže Smoke som na tvojej strane ešte ťa nepoznám no rád ťa spoznám
jozsor
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod F3Smoke » 01 dub 2017, 13:12

cůůůůůůůůůs :D prvni kick jsi dostal za to ze pises hracum ze jsou postizení (: druhy kick byl za to ze jsi se zase nejak snazil psat nejaky narazky na me, na muj klan a podobne jak je tvym zvykem dalsi snazeni timto "vyprovokovat admia " (: (: pote se k tobe pridal faded, protoze ti trosku leze do zadecku zejo.. tak jsem ho kikl taky, a pokud nevis upozorneni je "uklidni se/kick" (: to ze jsem te kikl to bylo upozorneni btw.

k te GS lize, pokud vim tak na GS lize nejsem nic, jsem tam pouhy hrac tak jako ty, takze myslim ze GS liga a server je daleko neco jineho :) ta jako steam a ts treba. ^^ a kdyz uz jsme u toho tak by si sem mohl hodit i screeny jak tam pises ty ne? :D :D :D abychom byli trosku ferovy

ktouhle jsem se ti vyjadril uz necekej o de mne dasi odpoved.

Zdarec :twisted:
Když jsem byl mladší, býval jsem namyšlený. Ale teď už nemám chybu. ;)
F3Smoke
Mistr
Mistr

Příspěvekod F3Smoke » 01 dub 2017, 13:19

jeste jsem zapomel dodat screen jak jsem psal o te provokaci atd. ;) https://ctrlv.cz/quti
F3Smoke
Mistr
Mistr

Příspěvekod Leaders69 » 01 dub 2017, 13:47

Nevidím tam jedinou provokaci :) Pouze fakta, která by měla nechat tebe, jako admina chladného, jenomže ty jsi nenormální a tak si komplexy řešíš kickama ^^

Napsal jsem to 1x, tak nevím proč sem dáváš množné číslo, že hráčům píšu že jsou postižení :)) To,že to je mé snažení vyprovokovat admina je jen domněnka, bez jediného důkazu a rozumného argumentu :) Faded se přidal proto, protože na serveru viděl, že jsem dostal 2x kick za nic :) Proto ti to napsal a ty jsi mu dal taky kick. Ale já tu teď řeším sebe né jeho. Upozornění bývá domluvou popř bindem na obrazovku :) Poté když něco takového udělá kick a potom popř ban když pokračuje. Jenomže jinému by jsi nedal nic, jelikož jsem to já, dáš mi kick :D

GSliga je to stejné, jak kdyby jsi psal na forum, jsi admin, je to portálová turnajová stránka a tam by jsi se měl chovat slušně jako admin. Nevím co by jsi ty chtěl dokazovat mě :D já jsem jen hráč, ty jsi tady ten, který má jít lidem příkladem, i když vlastně, ty ne :lol: Na TSku taky nepříjdeš do roomky a nezačneš mu nadávat do koko*ů, pi*í a podobné :D nebo snad ano? to bych se tedy rád podíval.

N1 Sevik :twisted:
Leaders69
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod F3Smoke » 01 dub 2017, 13:55

:D :D jde videt ze ti jde o to jedno a same ani jsem si to necetl cely protoze to nema smysl :D

takze sem napisu tohle : jestli me chcete zrusti, tak me zruste. (: :)
F3Smoke
Mistr
Mistr

Příspěvekod GrooS » 01 dub 2017, 16:20 VIP

Kick byl oprávněný, ty jako hráč nemáš co urážet dalšího hráče ať už je to pravda nebo není.

Co se týká screenu z GSligy, tak zde jsem trošku překvapen, admin má jít příkladem hráčům ať už na TS/webu/serveru.
Protože GSliga je součastí webu tak zde se má admin chovat tak jako na serveru a ne takto !!

Normálně by admin dostal upozornění jak se má vyjadřovat ale když čtu jeho poslední příspěvek tak tím jen dovršil tuto stížnost.

Admin za jeho neprofesionalní jednání zde a GSlize byl zrušený
Pokuď budeme řešit kick který jsi dostal tak ten byl oprávněný.
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: [Vyr]grziuwa/f5

Příspěvekod Leaders69 » 01 dub 2017, 19:28

parádní tedy děkuju :)
Leaders69
Zkušený
Zkušený

Re: [Vyr]grziuwaf5

Příspěvekod F3Smoke » 02 dub 2017, 13:43

:D :D :D :D
F3Smoke
Mistr
Mistr

Zpět na Stížnosti na Adminy