• Stránka 1 z 1
Problém s tradovaním :)
Ahoj,
STEAM NICK: Joker
Dnes večer som sa rozhodol že zatradujem ... Ale nemal som s kým všetci už spia.
Tak idem tradovať so stránkou CS.Money určite ju všetci poznáte alebo niektorý je to v pohode stránka ale problém je inde.
Ked som išiel dávať skiny za skiny som si vybral dal som TRADE a píše mi GET OFFER=zelené,VALIDATION OFFER= zelené
SEND OFFER= červené a zrazu sa to nejako pokazilo ...MOBILE CONFIRMATION= nič.
Zrazu mi naskočila červená aj na GET OFFER.Neviete čo s tým? Ešte mi píše že Have a problem with out server. Please,try to make an offer again later alebo Check profile settings in Steam
STEAM NICK: Joker

Dnes večer som sa rozhodol že zatradujem ... Ale nemal som s kým všetci už spia.

Tak idem tradovať so stránkou CS.Money určite ju všetci poznáte alebo niektorý je to v pohode stránka ale problém je inde.
Ked som išiel dávať skiny za skiny som si vybral dal som TRADE a píše mi GET OFFER=zelené,VALIDATION OFFER= zelené
SEND OFFER= červené a zrazu sa to nejako pokazilo ...MOBILE CONFIRMATION= nič.
Zrazu mi naskočila červená aj na GET OFFER.Neviete čo s tým? Ešte mi píše že Have a problem with out server. Please,try to make an offer again later alebo Check profile settings in Steam
„Timing beats speed…precision beats power.“
-Conor McGregor
-Conor McGregor
-
Joker225 - Zkušený
Problém s tradovaním :)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problém s tradovaním :)
Je to vyriešené poprosím LOCK
„Timing beats speed…precision beats power.“