• Stránka 1 z 1
[Vyr]Trouble in Terrorist Town (TTT) - a (PEto)
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: a
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Trouble in Town 1
[=] Doba trvani trestu: 30 minut
[=] Duvod trestu: Pravidla [radnom killer]
[=] Zabanovany nickname: Haxo
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:80310710
[=] Zabanovana IP: 178.41.54.120
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
Na serveri Trouble in Terrorist Town sme žily 4 T a 2 CT myslím, zhromaždili sme sa pri 1 AFK hráčovi, ja som mu hádzal Golden Deagle a nešiel mu zobrať tak mi to bolo čudné, po chvíľke ho nejaký random týpek začal hitovať a medzi tým som to hodil jemu, on to zobral hodil mi to naspäť vzápetí som to znovu hodil vyššie spomenutému AFK hráčovi a znovu mu to nešlo zobrať tak som ho zabil a zrazu sa ma opýtal admin a (PEto) prečo som ho zabil ja som mu už písal dôvod a zrazu ma zabanoval... Nenechá ma ani vysvetliť prečo som ho zabil a hneď mi dá BAN... Prosím o unban..
Nie som VIP hráč
[=] Dostal jsi trest od admina: a
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Trouble in Town 1
[=] Doba trvani trestu: 30 minut
[=] Duvod trestu: Pravidla [radnom killer]
[=] Zabanovany nickname: Haxo
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:80310710
[=] Zabanovana IP: 178.41.54.120
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
Na serveri Trouble in Terrorist Town sme žily 4 T a 2 CT myslím, zhromaždili sme sa pri 1 AFK hráčovi, ja som mu hádzal Golden Deagle a nešiel mu zobrať tak mi to bolo čudné, po chvíľke ho nejaký random týpek začal hitovať a medzi tým som to hodil jemu, on to zobral hodil mi to naspäť vzápetí som to znovu hodil vyššie spomenutému AFK hráčovi a znovu mu to nešlo zobrať tak som ho zabil a zrazu sa ma opýtal admin a (PEto) prečo som ho zabil ja som mu už písal dôvod a zrazu ma zabanoval... Nenechá ma ani vysvetliť prečo som ho zabil a hneď mi dá BAN... Prosím o unban..
Nie som VIP hráč
STEAM:
- Haxo
Bývalé

Súčastné

Negatívne zmýšľanie vytvára prekážky. Pozitívne zmýšľanie ich odstraňuje.
- Haxo
Bývalé

Súčastné

-
xSlayee - Profesionál
[Vyr]Trouble in Terrorist Town (TTT) - a (PEto)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Trouble in Terrorist Town (TTT) - a (PEto)
Golden Deagle je o niecom inom. To ze niekomu nejde zobrat nic neznamena. Vy ste behali okolo AFK hraca, pricom ste tam boli este asi 4 neoznaceny. Najprv si ho hitoval a nasladne zabil, aj ked si nemal nato ziadny dovod. Ku kazdemu svojmu killu by si mal mat dovod. Proste ti niekto poradil alebo si mu dal radnom kill.
btw deagle moze kupit detektiv a ma v nom vtedy jeden naboj. ked s nim trafi nevinneho, tak ho oznaci zelenym glow-om. ak hitne zradcu tak ho zabije. cize ako som uz pisal, to ze ty hadzes afk hracovi deagle nic neznamena.
btw deagle moze kupit detektiv a ma v nom vtedy jeden naboj. ked s nim trafi nevinneho, tak ho oznaci zelenym glow-om. ak hitne zradcu tak ho zabije. cize ako som uz pisal, to ze ty hadzes afk hracovi deagle nic neznamena.
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
Hej, hitoval ho tam niekto iný a potom ja, viem o čom je ten deagle ale ide o to že si mi dal free ban len tak lebo ja som ten dôvod na jeho zabitie mal, nešiel mu zobrať deagle. A ako to že to nič neznamená keď mu to nešlo zobrať určite to musí niečo znamenať... Ale však to už je jedno, ban vypršal... 

STEAM:
- Haxo
Bývalé

Súčastné

- Haxo
Bývalé

Súčastné

-
xSlayee - Profesionál
boze, tak bud si sa nanho netrafil alebo mal lag. to je uplne jedno. ten golden deagle moze zobrat zo zeme hocikto
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
To že mu hodíš golden deagle neznamená naprosto nic, ty jsi ho bezdůvodně zabil a za to jsi byl potrestaný...
Ban oprávněný.
Ban oprávněný.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1