• Stránka 1 z 1
[VYŘEŠENO] Lagy
Ahoj potrebuju pomoct odstranit lagy v CSGO kdyz to bude mozne
Hraju na PC procesor:Intel premium CPU 3,00GHz RAM:2GB 64.BIT Graficka karta:NIVIDIA GeForce 9600 GT
Pri hre CSGO mi to dost laguje FPS38 PING:129 UP64/s CMD128/s.
Zkousel jsem uz mnoho veci i z navodu treba z predeslich topicu a nic nefunguju.Vim ze PC nic moc
Ale 1.6CS mi jde normalne bez lagu.Je mozne ze by to tento komp neutahnul ..?Popripade co do kompu pridat
..
Vsem dik za nazory a rady

Pri hre CSGO mi to dost laguje FPS38 PING:129 UP64/s CMD128/s.
Zkousel jsem uz mnoho veci i z navodu treba z predeslich topicu a nic nefunguju.Vim ze PC nic moc

Vsem dik za nazory a rady
-
balimbrcko - Kolemjdoucí
[VYŘEŠENO] Lagy
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Lagy
Na akom rozliseni a nastaveniach hras? Na tu zostavu by som aj tipoval tych 40fps, csgo je troska inde ako 1.6
Doporucujem zainvestovat a kupit rovno cely komp.
Doporucujem zainvestovat a kupit rovno cely komp.

-
ZelezoBeton - Profesionál
Skúšal si aktualizovať aj najnovšie grafické ovládače? Keď tak si ich aktualizuj - http://www.iobit.com/en/driver-booster.php
STEAM:
- Haxo
Bývalé

Súčastné

Negatívne zmýšľanie vytvára prekážky. Pozitívne zmýšľanie ich odstraňuje.
- Haxo
Bývalé

Súčastné

Negatívne zmýšľanie vytvára prekážky. Pozitívne zmýšľanie ich odstraňuje.
-
xSlayee - Profesionál
Ahoj,
pokud se ti to bude držet na stálých 40fps, tak se s tím ještě hrát dá. Já jako člověk s 200 bych to asi nedokázal, ale jde o zvyk. Každopádně ti zkusím poradit.
Nejprve doporučuji vypnout všechny nepotřebné procesy, když hraješ CS:GO. Tím mám na mysli různé kraviny jako TS, Skype, webový prohlížeč, prostě vše okolo a nechat si zaplé jen to csko.
Pak bych projel počítač tímto programem - Advanced SystemCare 10 a zároveň využil všech možností, které tento program nabízí (aktualizace všech ovladačů, optimalizace systému, turbo režim,...). Z mých zkušeností mi tohle pomohlo na notebooku, který je trochu slabší.
Dále se zkus mrknout po nějakém FPS configu, co se přímo GO týče. Někdy to pomůže, někdy zase ne, uvidíš.
No jinak mě nic moc nenapadá, nevím co si zkoušel a co ne, takže kdyžtak dej vědět, jak po tomhle dopadneš. Stejně bych pokud možno doporučil koupit nový PC
.
pokud se ti to bude držet na stálých 40fps, tak se s tím ještě hrát dá. Já jako člověk s 200 bych to asi nedokázal, ale jde o zvyk. Každopádně ti zkusím poradit.
Nejprve doporučuji vypnout všechny nepotřebné procesy, když hraješ CS:GO. Tím mám na mysli různé kraviny jako TS, Skype, webový prohlížeč, prostě vše okolo a nechat si zaplé jen to csko.
Pak bych projel počítač tímto programem - Advanced SystemCare 10 a zároveň využil všech možností, které tento program nabízí (aktualizace všech ovladačů, optimalizace systému, turbo režim,...). Z mých zkušeností mi tohle pomohlo na notebooku, který je trochu slabší.
Dále se zkus mrknout po nějakém FPS configu, co se přímo GO týče. Někdy to pomůže, někdy zase ne, uvidíš.
No jinak mě nic moc nenapadá, nevím co si zkoušel a co ne, takže kdyžtak dej vědět, jak po tomhle dopadneš. Stejně bych pokud možno doporučil koupit nový PC

-
BrooKlyGS - Spamer
Re: [V ŘEŠENÍ] Lagy
grafika je v pohode (teda ak je to 960) ale 2GB RAM nie je moc,a procesor tiež nič moc,ale menil by som asi tú ramku..ja mám napríklad 8GB a grafiku 645 a ide mi go na takých 80+ fps
rokkazSedated - s1xty_nine - SinatraVII

https://www.youtube.com/rokkazmvm
Former CSGO Admin,CSGO Support & GTA Admin

https://www.youtube.com/rokkazmvm
Former CSGO Admin,CSGO Support & GTA Admin
-
sedated - Zkušený
Dik vsem jeste jednou.Zkusim vse a uvidime ramky se mi tu nekde vali tak rano na to vlitnu .
-
balimbrcko - Kolemjdoucí
No pokud máš windows 10, jdi zpět na windows 7, to ti taky něco zvýší. Ve hře si dej vše na co nejmenší a v systému si to optimalizuj na výkon. (Počítač > Vlastnosti systému > Upřesnit nastavený systému > Upřesnit > Výkon > Nastavení > Optimalizovat pro výkon > OK)
-
Javi - Spamerův sluha
Tak uz je to lepsi o dost hratelny problem byl v tom ze jsem mel nelegalni win a to mi cely komp spomalovalo
Dale aktualizovany ovladace ke grafickej karte.Uz s tim nic delat nebudu pac uz mam veci na sestaveni vykonejsiho PC . Muzete lock a jeste jednou vsem dik za rady a nazory preji vsem krasny slunecny den .

-
balimbrcko - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1