• Stránka 1 z 1
[V] Foxio
1.Server:Myslím ,že to byla jb4
Popis situácie/ prehrešky admina: Byly jsme na atrakci a simon řekl ,že si dají AWP Pool.Hráč poslal 1 t na stupínek a vysvětlil atrakci jen mu.Potom poslal na stupínek další t a řekl všechno platí.Já se však ktomu vyjádřil ,že ho nemusel poslouchat a řekl mi ať jsem ticho(to t umřelo ,protože se nevyboostilo).To však neřešil foxio ,který byl v tu chvíli na serveru.
Dôkazy: Boužel nemám ,protože jsem ho zapomněl natočit ,ale doufám ,že ho má foxio ,když je ten admin-akademik
Díky
2. Sever: Jb4
Popis situace:Hráč v čase 9:00 si vzal simona.Kikin si vyžádal mikrofon a řekl že proč neupozornil hráče ,který spamoval reklamu.A hráč mu na to řekl ,že co má dělat s tím.
Důkazy: http://leteckaposta.cz/609881584
Popis situácie/ prehrešky admina: Byly jsme na atrakci a simon řekl ,že si dají AWP Pool.Hráč poslal 1 t na stupínek a vysvětlil atrakci jen mu.Potom poslal na stupínek další t a řekl všechno platí.Já se však ktomu vyjádřil ,že ho nemusel poslouchat a řekl mi ať jsem ticho(to t umřelo ,protože se nevyboostilo).To však neřešil foxio ,který byl v tu chvíli na serveru.
Dôkazy: Boužel nemám ,protože jsem ho zapomněl natočit ,ale doufám ,že ho má foxio ,když je ten admin-akademik
Díky
2. Sever: Jb4
Popis situace:Hráč v čase 9:00 si vzal simona.Kikin si vyžádal mikrofon a řekl že proč neupozornil hráče ,který spamoval reklamu.A hráč mu na to řekl ,že co má dělat s tím.
Důkazy: http://leteckaposta.cz/609881584
-
TheJephi - Mistr Yoda
Re: Foxio
U toho prvního:
Jak už jsem ti psal ve hře, v moment, kdy se toto stalo jsem byl mimo hru, tudíž jsem to neviděl a nemohl posoudit. Nejsem si jistý jestli demo mám, protože jej často zapomínám zapínat.
U druhého jsem se už vyjádřil u kikinina jen dodám, že Witty reklamu nespamoval a napsal ji tam nechtíc a jednou, možná dvakrát, nejsem si jist.
Jak už jsem ti psal ve hře, v moment, kdy se toto stalo jsem byl mimo hru, tudíž jsem to neviděl a nemohl posoudit. Nejsem si jistý jestli demo mám, protože jej často zapomínám zapínat.
U druhého jsem se už vyjádřil u kikinina jen dodám, že Witty reklamu nespamoval a napsal ji tam nechtíc a jednou, možná dvakrát, nejsem si jist.

-
F0xio - Amatér
Re: Foxio
F0xio píše:U toho prvního:
Ahoj,u toho prvního se ti omlouvám ,protože jsem udělal chybu já.
U toho 2 To co je na steamu není ve hře takže to tak nemůžeme brát.Jestli jsi mu to napsal nebo ne.Mněl jsi ho aspoň upozornit.
Už bych to nijak neřešil,počkáme na vyjádření vyšších.Abysme tady nijak nespamovali zbytečně
-
TheJephi - Mistr Yoda
Re: [V] Foxio
1. pokud simon vysvětlí atrakci jednomu hráči a poté jde další s tím, že pro něj platí to samé, tak se může a nemusí zeptat, co má dělat. Pokud se nezeptá, tak asi ví o co jde a hraje se normálně, pokud neví, tak si napíše a simon mu je povinnen to říct. Hráč nic nepsal, čili se nic nestalo proti pravidlům..
zbytek se vyřeší zde post759803.html#p759639
Stížnost neoprávněná
zbytek se vyřeší zde post759803.html#p759639
Stížnost neoprávněná
-
byLife - CS:GO Admin
• Stránka 1 z 1