• Stránka 1 z 1
[Zrušen] Žiadosť o akademika / JB
Nick ve hře: Shadow
Nick na fóru: Shadoww
Odkaz na profil: shadoww-u45308.html
Věk: 21
Steam ID: STEAM_0:1:30554225
Sekce, kde chcete akademika: Jailbreak
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=4746
Proč chci akademika: Po druhom razy keď mi zamietli práva som sa rozhodol že sa o to pokúšať už nebudem. Prvý krát som dostal podmienku že ak nahlásim XY hráčov tak to ešte prejednajú (nepodarilo sa) . Tak aspoň týmto spôsobom by som chcel napomáhať v chodu portálu a nahlasovaní sobeckých hráčov, ktorý cheatujú alebo narušujú riadny chod hry ( či už porušovaním pravidiel alebo zámerným kazením hry ).
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Na GS žiadny aktívny ban nemám. Pár banov dostal za FK. Na konkurenčnom portály mám aktívny ban za cheating ( neoprávnený / po dobe 2 mesiacov premlčaný ) Inak žiadne závažné bany na GS nemám.
Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: Nie.
Nick na fóru: Shadoww
Odkaz na profil: shadoww-u45308.html
Věk: 21
Steam ID: STEAM_0:1:30554225
Sekce, kde chcete akademika: Jailbreak
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=4746
Proč chci akademika: Po druhom razy keď mi zamietli práva som sa rozhodol že sa o to pokúšať už nebudem. Prvý krát som dostal podmienku že ak nahlásim XY hráčov tak to ešte prejednajú (nepodarilo sa) . Tak aspoň týmto spôsobom by som chcel napomáhať v chodu portálu a nahlasovaní sobeckých hráčov, ktorý cheatujú alebo narušujú riadny chod hry ( či už porušovaním pravidiel alebo zámerným kazením hry ).
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Na GS žiadny aktívny ban nemám. Pár banov dostal za FK. Na konkurenčnom portály mám aktívny ban za cheating ( neoprávnený / po dobe 2 mesiacov premlčaný ) Inak žiadne závažné bany na GS nemám.
Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: Nie.
Som sa tak škrábal s klincom v uchu ... a zrazu ticho
-
Shadoww - Amatér
[Zrušen] Žiadosť o akademika / JB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o akademika / JB
Zrušen....
-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1