Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamietnuté] JailBreak #1 / jks

Příspěvekod jks » 04 dub 2017, 14:27 VIP

PEKNÝ DEŇ PRAJEM, TOUTO MOJOU ŽIADOSŤOU BY SOM RÁD STÚPIL DO VÁŠHO A-TEAMU!

Nick v hre : jks

Nick na fóre : jks

Profil na fóre : https://www.gamesites.cz/forum/jks-u46447.html

Vek : 17

Steam nick : jks

Steam ID : STEAM_0:1:4339514

Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hlstats.php?mode=playerinfo&player=10280

Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Myslím, že v minulosti som tu dostal asi jeden BAN (to som u vás ešte iba začínal) za kazenie hry... Ale PERMU ešte vôbec. Ak sa mám priznať, tak hocijaký BAN ešte môže prísť, to netvrdím, že som úplne svätý, ale momentálne sa držím tak, aby som žiaden nedostal, tým pádom chcem povedať, že vôbec nie som zvyknutý na BAN-y :) S adminmi vychádzam dobre, voľaktorí ma už veľmi dobre poznajú a ak je nejaká nezrovnalosť, tak si to samozrejme rýchlo vysvetlíme...

Niečo o sebe : Takže volám sa Miroslav, pochádzam z Košíc, zaujímam sa o športové aktivity čo sa týka hlavne futbalu, občas aj hádzanej apod... Ak mám pravdu povedať, viac sa venujem CS-ku (JB1) než iným veciam, hlavne tomu učeniu, som tu aktívny veľmi veľa, každý deň a pár hodín je samozrejmosť u mňa. Ja už som veľmi chorobne zvyknutý na ten JailBreak, neexistuje u mňa, že by som aspoň týždeň vydržal bez Gamesitesu... Celkovo, čo sa týka serverov... :D Nie je to síce najlepšie, ale čo už, keď to tu mám tak rád...

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Pretože som každý deň aktívny, a keď vidím nejaké CT-čko, ktoré rozdáva FK jedná radosť, robí si čo chce, nestráži Simona a k tomu ešte nemá mikrofón, tak na také veci by som rád zakročil! :twisted: A samozrejme to sa netýka iba CT-čiek, je to všeobecné, čo sa týka tých pravidiel, ak ich niekto porušuje... Som tu už pekne dlho a rozhodol som sa Gamesitesu venovať všetok svoj čas, hlavne na serveri JB1. A sám si myslím, že na serveri ho venujem až príliš, čo sa mi samému páči...

TÝMTO BY SOM MOJU ŽIADOSŤ JA OSOBNE UKONČIL, VOPRED ĎAKUJEM ZA VŠETKY NEGATÍVNE/POZITÍVNE VYJADRENIA!
[VIP] ▬► WEB
[VIP] + [EVIP] ▬► JailBreak #1
[VIP] + [EVIP] ▬► Dust2 Only #1
[VIP] + [EVIP] ▬► Zombie Blood #1
jks
Mistr Yoda
Mistr Yoda

[Zamietnuté] JailBreak #1 / jks

od Rumcajz » 04 dub 2017, 14:27

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JailBreak #1 / jks

Příspěvekod odyseenko » 04 dub 2017, 16:30 VIP

Normálne sa nevyjadrujem, ale udelím výnimku.

Začnem výhodami a nevýhodami.

+ - Dokáže zvládnuť situáciu u CT (sem-tam, nikto nie je stopercentný, no tu vieme radiť hráča do nadpriemeru)
+ - Pravidlá vie na 80%, čo nevie, pýta sa, je kreatívny.
+ - Pozná ľudí, ktorí poznajú jeho, nemení správanie v závislosti od prítomnosti admina na serveri.
+ - Hráči ho majú radi a vie zabaviť.

- - Výnimočne sa stane, že sa dostane do chaotickej situácie v obrovskom tlaku, kedy nezachová chladnú hlavu.
- - Niekedy sa moc zakecá.
- - Tvrdohlavý, avšak dá si povedať.

Hráč, ktorý je ašpirantom, dúfam uspešným, je vhodným kandidátom, uvidíme, čo ukáže pri teste v prípade pozitívneho verditku od HLSA. Hráči ho majú radi, je cieľavedomý a šikovný.

Držím palce jks! ;)
...Úprimný, jak nikdy predtým,
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...

Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!

Posledný mohykán Jailbreaku...
odyseenko
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: JailBreak #1 / jks

Příspěvekod Habs » 06 dub 2017, 20:25 VIP

Skús sa viac prejaviť, namiesto nezmyselného flamu začať nahlasovať hráčov a snažiť sa zapôsobiť. O mesiac to skús znovu.

Zamietnuté.
Habs
Spamer
Spamer

Zpět na Nábory Adminů