• Stránka 1 z 1
Žiadosť o práva (non-JB)
Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na Fun serveroch.
Nick v hre : daav3
Nick na fóre : daav3
Profil na fóre : daav3-u45494.html
Vek : 25
Steam nick : daav3
Steam ID : STEAM_0:0:50178980
Hlstats :
DM http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65959/ ... layer=4673
FUN http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_66440/ ... layer=3548
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Nie som slušný človek, zatiaľ som žiadný problém nemal.
Niečo o sebe : Ahoj, volám sa David. Som senior dev v jednej Brnenskej firme a od malička kalím CS. V DM to ownim ako sa dá a FUN hrávam tiež. Niekedy z nostalgie, niekedy pre chuť. AK chce niekto niekedy zbehnúť na pivo, milerád pôjdem
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Už som tu adminoval, urobil som nejaké menšie chybičky, som len človek (nič veľké, pravidlá som nanovo naštudoval). Rád absolvujem nejaký tréning ak je treba. Na steame mám 4-5 adminov, no väčšinou keď hrám a potrebujem nejaký zásah, nedarí sa mi nikoho nájsť. (sem tam ale hej, ďakujem Fallenovi, Sewemu, sem tam altrixovi ci Nichtovi) O zrušenie práv som pred pár mesiacmi požiadal sám, keďže som si myslel, že budem mať veľmi málo času a hrať nebudem. Trošku som sa mýlil a od CSka sa veľmi ťažko odchádza
. Minimálne 2-5 hodín týždenne ale hrávam a rád by som aj týmito pár hodinami prispel k čistejšiemu a príjemnejšiemu serveru.
Ďakujem za čas venovaný prečitaniu žiadosti a verím v jej kladné vybavenie.
Nick v hre : daav3
Nick na fóre : daav3
Profil na fóre : daav3-u45494.html
Vek : 25
Steam nick : daav3
Steam ID : STEAM_0:0:50178980
Hlstats :
DM http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65959/ ... layer=4673
FUN http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_66440/ ... layer=3548
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Nie som slušný človek, zatiaľ som žiadný problém nemal.
Niečo o sebe : Ahoj, volám sa David. Som senior dev v jednej Brnenskej firme a od malička kalím CS. V DM to ownim ako sa dá a FUN hrávam tiež. Niekedy z nostalgie, niekedy pre chuť. AK chce niekto niekedy zbehnúť na pivo, milerád pôjdem
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Už som tu adminoval, urobil som nejaké menšie chybičky, som len človek (nič veľké, pravidlá som nanovo naštudoval). Rád absolvujem nejaký tréning ak je treba. Na steame mám 4-5 adminov, no väčšinou keď hrám a potrebujem nejaký zásah, nedarí sa mi nikoho nájsť. (sem tam ale hej, ďakujem Fallenovi, Sewemu, sem tam altrixovi ci Nichtovi) O zrušenie práv som pred pár mesiacmi požiadal sám, keďže som si myslel, že budem mať veľmi málo času a hrať nebudem. Trošku som sa mýlil a od CSka sa veľmi ťažko odchádza

Ďakujem za čas venovaný prečitaniu žiadosti a verím v jej kladné vybavenie.
DM 
-
daav3 - Amatér
Žiadosť o práva (non-JB)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o práva (non-JB)
Ahoj
Uražení hráčů na serveru a toto
Bych řekl ze bylo asi na to ze kdyz si pozadas o práva ze je dostaneš dle toho co sem si to tak přičítal, ale nene, s tvim chatem v hlstats ( místo pomáhání hráčům urážky ) to nebudeš mít tak lehké. Navíc za poslední dobu žádné nahlášení.
Neurazej na serveru, pomáhej hráčům, nahlasuj a za měsíc to zkus znovu.
Zamítnuto.
Uražení hráčů na serveru a toto
2017-03-30 20:25:53 mozem byt keby napisem. Gamesites.cz ^SuperHero de_dust4ever
Bych řekl ze bylo asi na to ze kdyz si pozadas o práva ze je dostaneš dle toho co sem si to tak přičítal, ale nene, s tvim chatem v hlstats ( místo pomáhání hráčům urážky ) to nebudeš mít tak lehké. Navíc za poslední dobu žádné nahlášení.
Neurazej na serveru, pomáhej hráčům, nahlasuj a za měsíc to zkus znovu.
Zamítnuto.

Evip: BB#1, DustMaps, Inferno onli, Public#1, Dust2Only1, zombie mini
VIP: TS, Deathmach, Web.
Buď tím kým chceš být a sni o tom kým můžeš být.
Ex HLSA public sekce
-
jysi - Profesionál
• Stránka 1 z 1