• Stránka 1 z 1
[Z]Didn't/JailBreak
Nick na serveru: Didn't
SID: STEAM_0:0:126396930
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 17 let
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... player=200
Bany, které jsem dostal : Žádné
Něco o mně: Jmenuji se Fanda, a jsem z České republiky, konkrétně Liberecký kraj. Mezi mé záliby patří fotbal, který hraji především s kamarády, poté hraní PC her (CS:GO a občas Rocket League) a grafika. Jsem typický flegmatik, je jen málo situací co mě dokážou rozčilit.
Proč právě já: Dokáži mnoha hráčům poradit ve většině případů ohledně JailBreaku a nebo jiných CS:GO aktivit. Jsem vstřícný a žádný dotaz od nového hráče neodmítám. A v neposlední řadě zkrotit lidi, kteří porušují jakkoliv pravidla tohoto portálu. Celkově jsem dost adaptivní, tudíž nebude těžké se přizpůsobit novému systému či pravidlům uprostřed dění Gamesites.
Zkušenosti s CS:GO: Celkově mam nahráno něco přes 1500 hodin a dobrá polovina bude nahraná právě na JailBreaku. Můj dosavadní rank je Legendary Eagle, ovšem dosáhl jsem už na druhém učtu ranku Legendary Eagle Master (LEM). Podle mě se celkově orientuji v "CS:GO dění" (Jednoduchá tvorba map, tvorba skinů atp.)
Případné poznámky: Chtěl bych tímto poděkovat několika adminům (bývalým či současným), kteří mi jakkoliv pomohli s JailBreak pravidly či se zaplněním volného času na matchmakingu nebo prosté volání na TeamSpeaku. Díky Brookly, Butchrsane, MauZi, Yodo a další.
SID: STEAM_0:0:126396930
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 17 let
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... player=200
Bany, které jsem dostal : Žádné
Něco o mně: Jmenuji se Fanda, a jsem z České republiky, konkrétně Liberecký kraj. Mezi mé záliby patří fotbal, který hraji především s kamarády, poté hraní PC her (CS:GO a občas Rocket League) a grafika. Jsem typický flegmatik, je jen málo situací co mě dokážou rozčilit.
Proč právě já: Dokáži mnoha hráčům poradit ve většině případů ohledně JailBreaku a nebo jiných CS:GO aktivit. Jsem vstřícný a žádný dotaz od nového hráče neodmítám. A v neposlední řadě zkrotit lidi, kteří porušují jakkoliv pravidla tohoto portálu. Celkově jsem dost adaptivní, tudíž nebude těžké se přizpůsobit novému systému či pravidlům uprostřed dění Gamesites.
Zkušenosti s CS:GO: Celkově mam nahráno něco přes 1500 hodin a dobrá polovina bude nahraná právě na JailBreaku. Můj dosavadní rank je Legendary Eagle, ovšem dosáhl jsem už na druhém učtu ranku Legendary Eagle Master (LEM). Podle mě se celkově orientuji v "CS:GO dění" (Jednoduchá tvorba map, tvorba skinů atp.)
Případné poznámky: Chtěl bych tímto poděkovat několika adminům (bývalým či současným), kteří mi jakkoliv pomohli s JailBreak pravidly či se zaplněním volného času na matchmakingu nebo prosté volání na TeamSpeaku. Díky Brookly, Butchrsane, MauZi, Yodo a další.
- DidntKnow
- Kolemjdoucí
[Z]Didn't/JailBreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Didn't/JailBreak
----
nechapem presunutie
nechapem presunutie
Nebudu se stále vyjadřovat kam nemám.
Nebudu se vyjadřovat kam nemám.
[HGR] You don't have permission to use grab.
http://imgbank.cz/images/2017/10/01/48mb3Mz.png
Nebudu se vyjadřovat kam nemám.
[HGR] You don't have permission to use grab.
http://imgbank.cz/images/2017/10/01/48mb3Mz.png
-
Fresko - Kazatelův učeň
Re: Didn't/JailBreak
Ano, topic byl přesunut, protože to hráč omylem dal do špatné sekce. To není zas tak složité...
Přijat k pohovoru kde ukážeš co je v tobě.
Přijat k pohovoru kde ukážeš co je v tobě.
-
Karl0s - Kazatelův učeň
Re: [pohovor]Didn't/JailBreak
Hráč bohužel neprošel testy, ale příští měsíc to může zkusit znovu
Zamítnuto
Zamítnuto
-
byLife - CS:GO Admin
• Stránka 1 z 1