I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] Neznámá osoba

Příspěvekod Neha » 07 dub 2017, 19:23

Někdo mi smazal komentář u stížnosti na Shivu. Nechtěl jsem to řešit stížností ovšem HLSA mi nebylo schopno ani odepsat.

Komentář vypadal cca takto:
2. Měli TT poslouchat pouze na příkazy "simon říká" nebo i na normální příkazy? To je docela důležitá věc.
3. Na demu je vidět že mě Shiva neviděl jak se hýbu. Poté je slyšet jak říká:"zabijte toho co mluvil, měl mít puštenou k+m" tady je jasně vidě že si Shiva myslel že při puštěné klávesnici nesmíme hovořit. A to jak říkal do miku že jsem se neměl hýbat patří k předchozímu kolu kvůli kterému jsem si vyžádal mik.
Nevím jestli tohle máš Awee zapotřebí. To že to byl FK by poznal i lobotom.
4. Takže simon dal 2x free VD.

Rád bych věděl proč byl komentář smazán a proč se k němu admin nevyjádřil? Snad nejsme v Severní Koreji abyste místo uznání chyby cenzurovali.
Neha
Zkušený
Zkušený

[V] Neznámá osoba

od Rumcajz » 07 dub 2017, 19:23

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Neznámá osoba

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 08 dub 2017, 06:59

Komentář byl smazán, protože porušoval pravidla.
Otázka na pravidla do Stížností na adminy nepatří. Máš ji napsat do patřičné sekce, nebo mi napsat PM a poprosit o odpověď.
Otázka dále obsahovala nevhodnou narážku na admina, za což můžeš být potrestán banem na web.
V neposlední řádě si napsal naprosto zbytečný dovětek o rozdání VD, když stížnost je již dávno vyřešena.

Tato stížnost je taktéž hloupá. Pokud máš dotazy na věci ohledně logu fóra, kontaktuj šerifa a ten ti pokud bude moct poradí.
Snad se ze svého chování poučíš, když ne, omezíme ti zde přístup.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: Neznámá osoba

Příspěvekod l0wShine » 08 dub 2017, 12:21

Všetko potrebné bolo zmienene a preto som presvedčený že do budúcna z tvojej strany prijde ku náprave aby sme predišli zbytočným nedorozumeniam a postihom.

Sťažnosť zamietnutá
Naše oči nie sú len pozorovatelia, sú aj projektory. Premietajú druhý príbeh pred tým prvým, ktorý pred sebou neustále vidíme.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
l0wShine
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Stížnosti na Adminy