Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Vyřešeno]zneuzivanie pravomoci

Příspěvekod somemo » 10 dub 2017, 12:11

Seweee - to kto je kde ste ho nasli kde sa vyskytol?dava ban na chat za nadavky ale nikto nenadava?ale predtym da kick?preco dovolite aby zneprijemnoval tento farizej hru ostatnym?mali by ste sa zamysliet ci vam stoji za to takyto brigadnik zo svojpomocnej skoly.Unban na chat berem ako gesto z vasej strany ze sa v buducnosti nebudu opakovat podobne vyskyty besnych jedincov, vyhnete sa tym zlej reklame.

zdravi so memo
somemo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyřešeno]zneuzivanie pravomoci

od Rumcajz » 10 dub 2017, 12:11

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: zneuzivanie pravomoci

Příspěvekod Seweee » 10 dub 2017, 12:23

Šel jsem do spectu, jelikož hráči si stěžovali, že T kempí. Mezi hráči, kteří kempili jsi patřil i Ty. Spectoval jsem Tě, kempil jsi skoro minutu na T spawnu s awp, proto jsem Ti dal slap pro upozornění, nikoliv slay. Na to konto jsi mi napsal toto. Nejsem na takové kecy zvědavý, proto jsem Tě písemně upozornil, aby ses uklidnil. Nepomohlo, měl jsi pořád blbé narážky, proto jsi dostal i kick. To také nepomohlo, opět jsi po napojení pokračoval v provokacích a měl dementní narážky, za které jsi poté dostal mute ban na 10 minut. Snažím se na serveru dohlížet, aby byl pořádek, těžko se to však uhlídá, když je na serveru 30 hráčů. Další věc je ta, že nejsem zvědavý na hráče Tvého typu, kteří jen provokují a neumí se chovat, viz. Tvůj chat.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod somemo » 10 dub 2017, 12:27

tak si len potvrdil ze si z osobitnej skoly lebo to si asi prehliadol v mojom chate ze nikto nechodi po drop to si sem uz radsej nedal ako to stale vypisujem ty len vidis ze som na spawne tak mi das slay svojim cinom jasne dokazujes ze nerozumies hre tak radsej choj robit admina na gorotky ty intertnetovy tvrdas
somemo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Seweee » 10 dub 2017, 12:29

Vůbec jsem si nevšiml, že jsi mě o něco žádal, to za prvé. Za druhé všichni ostatní hráči hráli, alespoň, co jsem viděl podle pravidel, na rozdíl od Tebe. Začni prvně u sebe a nauč se chovat.
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod somemo » 10 dub 2017, 12:34

ja som ta neziadal o nic nepotrebujem sa vtierat adminom stale idem po drop ked je a co si tu pouzil screeny tak len tie co ti vyhovuju to je farizejske a ked uz chces davat rozumy tak chod prikladom a nerob skutky ktore mas nepodlozene hlavne to ze som ti nenadaval lebo nadavat a urazat su dve rozlicne veci ako stat na spawne pol kola a kempit na spawne bez zaujmu o plant co je ciel hry.ale to by si mal vediet aj ty co je ciel hry tak uz nerob ramena ani nepis rob co mas
somemo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Seweee » 10 dub 2017, 12:42

Tahle situace vznikla celkem chvíli po tom, co jsem došel na server. Použil jsem screeny, kdteré ukazují, jaký jsi omezenec, který se neumí chovat, nic víc. Nemám žádný důvod používat nějaké další screeny, podal jsi UB žádost, já Ti dodal, za co jsi dostal ban. Nesnažím se dávat rozumy, jediný, kdo se tady snaží dávat rozumy jsi Ty. Já si na serveru své povinnosti plním tak, jak jen to jde, jediný kdo tady dělá ramena jsi Ty.
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod somemo » 10 dub 2017, 12:47

pocuvaj sem ty z osobitnej skoly prides na server ako pises tak urcite hned vies co je ako je lebo jedna pani povedala ze t kempia ale preco kempia ty ramienko lebo over jak lusk a ty sa len prizeras nezasiahnes v mene hry ty nie ze admin by si nemal byt mali by ta zbavit svojpravnosti lebo mas estebacke praktiky a zmyslanie z toho nikdy nic dobre nebolo ani nebude
somemo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Seweee » 10 dub 2017, 12:56

Over až takový nebyl, ano T prohrávali, ale nebylo to zase tak hrozné, abych musel zasáhnout do hry a přehazovat hráče. Na to, aby se over vyrovnával je server, ne já. Už nevíš kudy kam, tak vyhledáváš nesmysly.
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod somemo » 10 dub 2017, 13:01

aspon nedavam vymyslene bany a screeny ktore sa mi hodia ty trapulo z osobitnej skoly
somemo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Seweee » 10 dub 2017, 13:39

Jelikož byl topik smazán, hodím Ti ZDE screeny Tvého následného chování po 10 min. mute banu. Napojil jsem se na server, chtěl jsem hrát, opět jsi do mě začal bezdůvodně rýpat a provokovat. Psal jsem, aby ses uklidnil a hrál, nepochopil jsi to, uklidňovali Tě také další dva admini, co byli na serveru, nepochopil jsi to a jako autista pokračoval dále. Snažil jsem se to pak ignorovat, ale nenechám si do nekonečna od někoho, jako jsi Ty srát na hlavu.
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 10 dub 2017, 13:41

Ban prodloužen.
Unban se zamítá.

Máš prostor se adminovi omluvit za své hloupé chování.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod somemo » 10 dub 2017, 13:42

co tu traposis ten ramenity z osobitnej sa nevie sam obhajovat? mali vas oboch prehltnut alebo utriet do zaclony.zase tie tvoje screeny estebacke provokujes a potom banujes trapulo
somemo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 10 dub 2017, 13:44

Topic je vyřešen, proto netřeba zde dále psát. Pokud budeš i nadále porušovat pravidla, bude ti zde omezen přístup.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod somemo » 10 dub 2017, 13:45

dobre mojko a teraz ked si dopisal jeden aj druhy hop sup spet do kazajky skoncily vychadzky
somemo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod executioner » 11 dub 2017, 20:19

somemo píše:dobre mojko a teraz ked si dopisal jeden aj druhy hop sup spet do kazajky skoncily vychadzky

jj máš pravdu ten admin je pán :D
executioner
Amatér
Amatér

Zpět na Unban Žádost