• Stránka 1 z 1
JailBreak 4 / Spawe
Ahoj, rád by jsem požádal o admin práva na server JailBreak 4
Nick ve hře: Spawe
Nick na fórum: SpaweNick
Profil na fórum: spawenick-u2429.html
Věk: 21 let
Steam nick: _spoony_great_
Steam ID: STEAM_0:1:50741202
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=9460
Nějaké bany nebo prohřešky ( GS, jiný portál ): Ne
Něco o sobě: Ahoj, jmenuji se David a momentálně pracuji jako webdesigner a grafik v jedné úspěšné firmě. Jelikož je moje práce spíše sedavá, tak si rád zajdu prohejbat celé tělo do posilovny a když už je to počasí venku k světu, tak si zajdu na brusle nebo na kolo. Mám rád celkový pohyb, ale i počítačové hry, takže si i rád zahraju. Mezi moje nejoblíbenější hry patří CS 1.6 Je to možná tím, že jsem na tom také vyrůstal. Nepohrdnu ani výborným filmem jakéhokoliv druhu a nebo pořádným seriálem.
Proč by jsem se chtěl stát na GS adminem?: Tak jelikož na Gamesites hraji už přes cca 7 let, tak je to tak trochu i srdcová záležitost. Vzpomínám na moje začátky, které nebyly úplně k světu, ale časem jsem se dopracoval až k admin právům. Je škoda, že jsem na to po nějaké době neměl čas, protože se můj život vyvíjel novým směrem, tak jsem musel práva na serveru zanechat. Každopádně jsem se vrátil a mám chuť dát ruku k dílu jako za starých časů. Co občas na serveru vidím je opravdu směšné, špatné, nervy drásající a smutné. Ta bezmoc, kterou mám v tu chvíli když jsem na serveru je opravdu zničující. Chci aby na serveru bylo více než 8 hráčů. Chci aby se hráči mezi sebou chovali normálně, pěkně, přátelsky a ne aby si jenom pořád nadávali. Trošku mě mrzí, že server JailBreak 4 už není co býval, ale to mi nebrání k tomu abych ho udělal o něco lepší než momentálně je. Chci hráčům pomáhat, bavit se s nimi, smát se s nimi a užívat si hru jako dřív.
Děkuji za Váš strávený čas u mého příspěvku. Budu se těšit na Vaše reakce.
S pozdravem
Váš dlouhodobý hráč Spawe
Nick ve hře: Spawe
Nick na fórum: SpaweNick
Profil na fórum: spawenick-u2429.html
Věk: 21 let
Steam nick: _spoony_great_
Steam ID: STEAM_0:1:50741202
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=9460
Nějaké bany nebo prohřešky ( GS, jiný portál ): Ne
Něco o sobě: Ahoj, jmenuji se David a momentálně pracuji jako webdesigner a grafik v jedné úspěšné firmě. Jelikož je moje práce spíše sedavá, tak si rád zajdu prohejbat celé tělo do posilovny a když už je to počasí venku k světu, tak si zajdu na brusle nebo na kolo. Mám rád celkový pohyb, ale i počítačové hry, takže si i rád zahraju. Mezi moje nejoblíbenější hry patří CS 1.6 Je to možná tím, že jsem na tom také vyrůstal. Nepohrdnu ani výborným filmem jakéhokoliv druhu a nebo pořádným seriálem.
Proč by jsem se chtěl stát na GS adminem?: Tak jelikož na Gamesites hraji už přes cca 7 let, tak je to tak trochu i srdcová záležitost. Vzpomínám na moje začátky, které nebyly úplně k světu, ale časem jsem se dopracoval až k admin právům. Je škoda, že jsem na to po nějaké době neměl čas, protože se můj život vyvíjel novým směrem, tak jsem musel práva na serveru zanechat. Každopádně jsem se vrátil a mám chuť dát ruku k dílu jako za starých časů. Co občas na serveru vidím je opravdu směšné, špatné, nervy drásající a smutné. Ta bezmoc, kterou mám v tu chvíli když jsem na serveru je opravdu zničující. Chci aby na serveru bylo více než 8 hráčů. Chci aby se hráči mezi sebou chovali normálně, pěkně, přátelsky a ne aby si jenom pořád nadávali. Trošku mě mrzí, že server JailBreak 4 už není co býval, ale to mi nebrání k tomu abych ho udělal o něco lepší než momentálně je. Chci hráčům pomáhat, bavit se s nimi, smát se s nimi a užívat si hru jako dřív.
Děkuji za Váš strávený čas u mého příspěvku. Budu se těšit na Vaše reakce.
S pozdravem
Váš dlouhodobý hráč Spawe
-
SpaweNick - Zkušený
JailBreak 4 / Spawe
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JailBreak 4 / Spawe
Tveho zajmu udelat pro portal neco navic si cenim. Proto moc nechapu, ze Tvoje posledni hlaseni do PP je stare skoro rok. Mas k tomu nejake rozumne vysvetleni?
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
Ahoj Maxipes, rád ti odpovím na všechno na co budu znám odpověď. Jen mi prosím napiš co znamená zkratka PP. Ať přemýšlím jak chci, tak mi to nic neříká. Díky.
-
SpaweNick - Zkušený
Porušení pravidel. Hráči, kteří chtějí pomáhat a ukázat že jim na JB záleží, tam nahlašují hráče porušující pravidla.
Hráči, kteří na to dlabou a ještě jim to nic neříká, darmo budou psát že maj zájem pomáhat..
Hráči, kteří na to dlabou a ještě jim to nic neříká, darmo budou psát že maj zájem pomáhat..
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Rozumím,
ono někoho napráskat je jedna věc. Druhá věc je někomu něco vysvětlit i jako hráč, ale i jako admin kde hráči budou mít větší respekt. Aspoň já to tak vnímám. Každopádně vždy když někdo porušuje pravidla a já jsem toho svědkem a jsem na serveru například jako Simon, tak se hned snažím situaci řešit a vyřešit ji ne nahlašováním do PP, ale rovnou když mám k dispozici mikrofon to pěkně vysvětlit. Nejsem nepřející člověk a když někdo něco udělá proti pravidlům snažím se ho upozornit, vysvětlit mu to a poučit ho do budoucna. Vždy se vše vysvětlilo krásně přes mikrofon přímo ve hře jelikož jsem většinou hráč za CT a nebylo potřeba nahlašovat PP. Pokud jsem si něčím nebyl jistý šel jsem to přes Steam řešit s někým kdo byl online a věděl jsem, že bude vědět jak danou věc řešit. Doufám, že moje vysvětlení je aspoň trošku dostačující jelikož nenastala situace, která byla opravdu řešitelná jen pomocí PP.
ono někoho napráskat je jedna věc. Druhá věc je někomu něco vysvětlit i jako hráč, ale i jako admin kde hráči budou mít větší respekt. Aspoň já to tak vnímám. Každopádně vždy když někdo porušuje pravidla a já jsem toho svědkem a jsem na serveru například jako Simon, tak se hned snažím situaci řešit a vyřešit ji ne nahlašováním do PP, ale rovnou když mám k dispozici mikrofon to pěkně vysvětlit. Nejsem nepřející člověk a když někdo něco udělá proti pravidlům snažím se ho upozornit, vysvětlit mu to a poučit ho do budoucna. Vždy se vše vysvětlilo krásně přes mikrofon přímo ve hře jelikož jsem většinou hráč za CT a nebylo potřeba nahlašovat PP. Pokud jsem si něčím nebyl jistý šel jsem to přes Steam řešit s někým kdo byl online a věděl jsem, že bude vědět jak danou věc řešit. Doufám, že moje vysvětlení je aspoň trošku dostačující jelikož nenastala situace, která byla opravdu řešitelná jen pomocí PP.
-
SpaweNick - Zkušený
2017-03-14 17:12:31 fa.
2017-03-14 17:15:24 jezis..... deb***.
2017-03-31 18:46:49 FK.
2017-03-31 18:46:57 FK.
2017-03-31 18:46:59 FK ne.
2017-03-31 18:47:02 FK.
2017-03-31 18:47:08 FK.
2017-03-31 18:51:35 VD.
2017-03-31 18:51:35 VD.
2017-03-31 18:51:39 VD SCOOOBYX.
2017-03-31 18:51:41 VD.
2017-03-31 18:51:50 VD.
2017-03-31 18:51:52 VD.
Takhle pomáháš a vysvětluješ?
Zlepši aktivitu a dokaž svůj zájem pomáhat nahlašováním do pp. To co si napsal jsou jen prázdné kecy. Potřebujeme důkaz a tím bude pp. Člověk který si dá práci s tím aby hříšníka natočil, vyčasoval, nahrál a hodil do pp, nám rozhodně více dokazuje zájem, než někdo kdo napíše že práskat nebude.
Zamítnuto.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Bohužel v tomto výpisu najdete jen text. To když člověk mluví do mikrofonu nikam se to bohužel neukládá.
-
SpaweNick - Zkušený
Jinak ten spam je chyba vím. A koukám, že je to z jednoho dne. Asi každý z nás si jednou zaspamoval. Na serverech se chovám slušně a jak jsem psal jsem většinou za CT, takže spíše žvaním 

-
SpaweNick - Zkušený
Ale pokud to tedy chce ještě čas, tak tomu dáme čas. Děkuji za vyjádření. Vážím si toho. Užívejte den!
-
SpaweNick - Zkušený
• Stránka 1 z 1