• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] JailBreak 4 / ZerOne_CZ / MultiFreeKill
1. Nick: ZerOne_CZ
2. SteamID: STEAM_0:VALVE_0:0:1690808695
3. Datum a čas: 10. 04. 2017 v 18:10
4. Popis situace: Byl jsem Simon a hráč ZerOne_CZ, který byl CT dal multi freekill.
5. Důkaz: Ke konci dema je vidět ten multi freekill ---> http://leteckaposta.cz/591406302
6. Čas v demu: Chtěl jsem se podívat na čas, ale nešlo mi spustit doufám, že půjde Vám. Každopádně jsem demo přestal natáčet když se multi freekill stal, takže je to ke konci.
Dík Spawe
2. SteamID: STEAM_0:VALVE_0:0:1690808695
3. Datum a čas: 10. 04. 2017 v 18:10
4. Popis situace: Byl jsem Simon a hráč ZerOne_CZ, který byl CT dal multi freekill.
5. Důkaz: Ke konci dema je vidět ten multi freekill ---> http://leteckaposta.cz/591406302
6. Čas v demu: Chtěl jsem se podívat na čas, ale nešlo mi spustit doufám, že půjde Vám. Každopádně jsem demo přestal natáčet když se multi freekill stal, takže je to ke konci.
Dík Spawe
-
SpaweNick - Zkušený
[Vyriešené] JailBreak 4 / ZerOne_CZ / MultiFreeKill
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JailBreak 4 / ZerOne_CZ / MultiFreeKill
Ahoj, chýba ti SSID. Nabudúce ho pri nahlásení musíš mať, musí byť z hry.
A demo má 87 MB, tak do budúcna demá, ktoré majú viac ako 4 MB treba časovať, no teraz, keď píšeš, že Ti nejde demo spustiť, tak som si ho stiahol a očekoval, či budem mať ten istý problém, čo ty, nemal som - tak som to demo prezrel, keď tebe to nejde a pozrel ten posledný čas, kde tento nahlásený hráč dal údajný MFK. Asi Ťa sklamem, ale MFK nejde z toho dema určiť, lebo si bol Simonom ty (nie je počuť aké príkazy hovoríš atď).
No i tak ďakujeme za nahlásenie.
S pozdravom Peace.
Ak máš troška s tým problém (ako a čo treba) - tak tu je topic, kde máš náš vzor, ako má vlastne nahlásenie vyzerať: vzorove-nahlaseni-a-pravidla-t61724.html
Prajem príjemný zvyšok dňa.

A demo má 87 MB, tak do budúcna demá, ktoré majú viac ako 4 MB treba časovať, no teraz, keď píšeš, že Ti nejde demo spustiť, tak som si ho stiahol a očekoval, či budem mať ten istý problém, čo ty, nemal som - tak som to demo prezrel, keď tebe to nejde a pozrel ten posledný čas, kde tento nahlásený hráč dal údajný MFK. Asi Ťa sklamem, ale MFK nejde z toho dema určiť, lebo si bol Simonom ty (nie je počuť aké príkazy hovoríš atď).
No i tak ďakujeme za nahlásenie.

S pozdravom Peace.

Ak máš troška s tým problém (ako a čo treba) - tak tu je topic, kde máš náš vzor, ako má vlastne nahlásenie vyzerať: vzorove-nahlaseni-a-pravidla-t61724.html
Prajem príjemný zvyšok dňa.
-
ThePeace - CS 1.6 Admin
Re: [Vyriešené] JailBreak 4 / ZerOne_CZ / MultiFreeKill
To je fakt
No nevadí. Každopádně ten SID jsem sem nedal, protože není ani ve vzorovém nahlášení a ihned se odpojil, takže jsem to nestihl. I tak děkuji za tvůj čas strávený tímto příspěvkem.
E. by Knedlik: Píšeš, že vo vzorovom nahlásení nie je napísané, že máte dávať SSID. Ale to tam je: https://ctrlv.cz/MDJd A tebe to chýba.

E. by Knedlik: Píšeš, že vo vzorovom nahlásení nie je napísané, že máte dávať SSID. Ale to tam je: https://ctrlv.cz/MDJd A tebe to chýba.

-
SpaweNick - Zkušený
Re: [Vyriešené] JailBreak 4 / ZerOne_CZ / MultiFreeKill
Knedlíku? A kdo má ze vzoru poznat, že se jedná o SID? Každopdáně už o tom vím, ale hráčovo SID jsem stejně nestihl, protože se odpojil ihned po zabití což je vidět na videu. A dokonce tam i ostatní píšou FK. Škoda, že nedostal ban.
E. Knedlik: 1.) Kdo to má poznat? Každý rozumný človek. Stačí si to rozkliknúť. 2.) To, že ostatní píšu "FK" je absolútne bezpredmetné a nepodstatné. Nikoho to nezaujíma. P.S.: Zdrž sa SPAMu. Ak máš ďalšie otázky, napíš mi ich do PM-ky.
E. Knedlik: 1.) Kdo to má poznat? Každý rozumný človek. Stačí si to rozkliknúť. 2.) To, že ostatní píšu "FK" je absolútne bezpredmetné a nepodstatné. Nikoho to nezaujíma. P.S.: Zdrž sa SPAMu. Ak máš ďalšie otázky, napíš mi ich do PM-ky.

-
SpaweNick - Zkušený
• Stránka 1 z 1