• Stránka 1 z 1
admin Antii
Dobry den,chcem touto cestou pozdravit admina Antii ,ktory aj napriek mojim viacerym požiadavkam o zmenu nicku hraca Himmler 88 nevyhovel mojim navrhom,ze sa jedna o nick propagujuci fašizmus .Admin sa len zasmial ,nerobil nic,co by sa patrilo od admina ,ja ked som to hraval pravidelne pred par rokmi taketo nieco nebolo tolerovane,neviem kolko ma dany admin rokov ale asi o 88 a Himmlerovi nevie nic..Hrac Himmler to priznal,ked som sa ho pytal co znamena cislo 88,hanobil napr židov:vid kozolu
tirian (RADIO): Fire in the hole!
tirian killed empty with awp
JazvecSVk connected
Antii :
D
*** nEE killed Antii with a headshot from m4a1 ***
Requesting tempdecal.wad from server
JazvecSVk is joining the Counter-Terrorist force
(VIP) g4uner : to je ta nova znacka obuvi ne
Zdochni dropped
Bambo killed nervak Galis with awp
(VIP) 88 HIMMLER : ne
(VIP) 88 HIMMLER : znamena to sieg heil
tu je trestny paragraf,vypis doleziteho:
Podpora a propagácia skupín smerujúcich k potlačeniu základných práv a slobôd
§ 421
(1) Kto podporuje alebo propaguje skupinu osôb, ktorá násilím, hrozbou násilia alebo hrozbou inej ťažkej ujmy smeruje k potlačeniu základných práv a slobôd osôb, potrestá sa odňatím slobody na jeden rok až päť rokov.
(2) Odňatím slobody na štyri roky až osem rokov sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1
a) verejne,
b) závažnejším spôsobom konania, alebo
c) za krízovej situácie.
§ 422
(1) Kto verejne, najmä používaním zástav, odznakov, rovnošiat a hesiel, prejavuje sympatie k hnutiam, ktoré násilím, hrozbou násilia alebo hrozbou inej ťažkej ujmy smerujú k potláčaniu základných práv a slobôd osôb, potrestá sa odňatím slobody na šesť mesiacov až tri roky.
(2) Rovnako ako v odseku 1 sa potrestá, kto verejne popiera, spochybňuje, schvaľuje alebo sa snaží ospravedlniť holokaust.
§ 423
Hanobenie národa, rasy a presvedčenia
Nedalo mi to nenapisat,nakolko ma to uz stve ze tu nikto s tym jeho nickom nerobi nic,ja ked som robil admina tak taketo nieco nemohlo byt tolerovane
GL g0re
tirian (RADIO): Fire in the hole!
tirian killed empty with awp
JazvecSVk connected
Antii :

*** nEE killed Antii with a headshot from m4a1 ***
Requesting tempdecal.wad from server
JazvecSVk is joining the Counter-Terrorist force
(VIP) g4uner : to je ta nova znacka obuvi ne
Zdochni dropped
Bambo killed nervak Galis with awp
(VIP) 88 HIMMLER : ne
(VIP) 88 HIMMLER : znamena to sieg heil
tu je trestny paragraf,vypis doleziteho:
Podpora a propagácia skupín smerujúcich k potlačeniu základných práv a slobôd
§ 421
(1) Kto podporuje alebo propaguje skupinu osôb, ktorá násilím, hrozbou násilia alebo hrozbou inej ťažkej ujmy smeruje k potlačeniu základných práv a slobôd osôb, potrestá sa odňatím slobody na jeden rok až päť rokov.
(2) Odňatím slobody na štyri roky až osem rokov sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1
a) verejne,
b) závažnejším spôsobom konania, alebo
c) za krízovej situácie.
§ 422
(1) Kto verejne, najmä používaním zástav, odznakov, rovnošiat a hesiel, prejavuje sympatie k hnutiam, ktoré násilím, hrozbou násilia alebo hrozbou inej ťažkej ujmy smerujú k potláčaniu základných práv a slobôd osôb, potrestá sa odňatím slobody na šesť mesiacov až tri roky.
(2) Rovnako ako v odseku 1 sa potrestá, kto verejne popiera, spochybňuje, schvaľuje alebo sa snaží ospravedlniť holokaust.
§ 423
Hanobenie národa, rasy a presvedčenia
Nedalo mi to nenapisat,nakolko ma to uz stve ze tu nikto s tym jeho nickom nerobi nic,ja ked som robil admina tak taketo nieco nemohlo byt tolerovane
GL g0re
- carovnysom
- Kolemjdoucí
admin Antii
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: admin Antii
Ahoj, jsme rádi, že jsi přišel pozdravit admina, ale tohle si dělej někde na steamu, ts, webu apod...
Zde je stížnosti na admina
Zde je stížnosti na admina
-
Diaz - CS 1.6 Admin
ahoj,to je staznost na admina ked si to nepochopil...ci aj ty uznavas tie roky 4Ote?:D
- carovnysom
- Kolemjdoucí
admin Antii
Napisem ti to este raz,aby sme sa chapali..Admin neriesil situaciu,ktora je porusovanim nielen pravidiel vo fiktivnom svete cska ale je to trestny cin,pokial to potrebujes vysvetlit este viacej polopate,napis mi mail alebo podobne.Hrac Himmler 88 heiloval a v nicku ma 88ku,co je HESLO,ktore znamena len jedno..Pokial sa s tymto stotoznujes aj ty,tak vedome podporujes fasizmus a to je tiez trestny cin ,takze bud s tym daco urob alebo to mozeme riesit aj inou cestou,napr. pravnou a uvidime ci budes aj potom robit nechapaveho.Este raz ,staznost je to na admina Antii ktory nerobil nic s hracom Himmler 88 ..Nakolko ma 17 rokov mi je to jasne ,ale ty Diaz by som ocakaval nieco duchaplnejsie,nejake zmysluplne vyjadrenie co sa tohoto celeho tyka,vela stastia v zivote ..
PARAGRAF 422
(1) Kto verejne, najmä používaním zástav, odznakov, rovnošiat a HESIEL, prejavuje sympatie k hnutiam, ktoré násilím, hrozbou násilia alebo hrozbou inej ťažkej ujmy smerujú k potláčaniu základných práv a slobôd osôb, potrestá sa odňatím slobody na šesť mesiacov až tri roky.
PARAGRAF 422
(1) Kto verejne, najmä používaním zástav, odznakov, rovnošiat a HESIEL, prejavuje sympatie k hnutiam, ktoré násilím, hrozbou násilia alebo hrozbou inej ťažkej ujmy smerujú k potláčaniu základných práv a slobôd osôb, potrestá sa odňatím slobody na šesť mesiacov až tri roky.
- carovnysom
- Kolemjdoucí
Ahoj Martine.
Chtěl bych tě taky touto cestou pozdravit a zeptat se na zákeřnou věc jménem luxace pately. Poradil by jsi mi něco na zmírnění následků, mimo nutnosti operace? Děkuji za odbornou pomoc
Chtěl bych tě taky touto cestou pozdravit a zeptat se na zákeřnou věc jménem luxace pately. Poradil by jsi mi něco na zmírnění následků, mimo nutnosti operace? Děkuji za odbornou pomoc

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Ahoj,
Nuže dobrá, nejsem si vědom,že by hráč propagoval fašizmus (uvedl akorát jeden význam čísla 88 aby objasnil co g0re myslel), jak můžeš vědět že hráč tam měl právě tenhle význam slova, může to znamenat cokoliv. Taktéž nepsal ani neříkal žádné fašistické hesla, když se podíváš do Historie chatu od hráče 88 himmlera nic takového tam v tu dobu vidět neni. .Dále si zmínil "Admin sa len zasmial ,nerobil nic,co by sa patrilo od admina.." Nic sem nedělal s hráčem, který v daný moment neporušoval pravidlo. Bavil sem se pak o tom s adminem stoofi, který mi potvrdil, že za takový nick hráče nemohu postihovat. A k tomu že sem se zasmál, bylo to k té poznámce od tebe kolik mi je let, jelikož mi to v tu chvíli přišlo naprosto absurdní a nemístné. Ale podle hlstats nejsi žádný svatoušek, potvrdil si mi to dnes i na serveru.
Nuže dobrá, nejsem si vědom,že by hráč propagoval fašizmus (uvedl akorát jeden význam čísla 88 aby objasnil co g0re myslel), jak můžeš vědět že hráč tam měl právě tenhle význam slova, může to znamenat cokoliv. Taktéž nepsal ani neříkal žádné fašistické hesla, když se podíváš do Historie chatu od hráče 88 himmlera nic takového tam v tu dobu vidět neni. .Dále si zmínil "Admin sa len zasmial ,nerobil nic,co by sa patrilo od admina.." Nic sem nedělal s hráčem, který v daný moment neporušoval pravidlo. Bavil sem se pak o tom s adminem stoofi, který mi potvrdil, že za takový nick hráče nemohu postihovat. A k tomu že sem se zasmál, bylo to k té poznámce od tebe kolik mi je let, jelikož mi to v tu chvíli přišlo naprosto absurdní a nemístné. Ale podle hlstats nejsi žádný svatoušek, potvrdil si mi to dnes i na serveru.
-
Ant1as - Profesionál
Ahoj Martine.
[/quote]
Ahoj
1.nemas moj suhlas so zverejnenim mojich osobnych udajov, je to trestne ..
2.poradim ti,operacii sa pravdepodobne nevyhnes,nakolko neoperovany pes je nachylnejsi na roztrhnutie predneho skrizeneho vezu a vzniku artrozy
na zmiernenie sa pouzivaju NSAID napr Cimalgex 2mg/kg vahy ,sirup Aptus Apto flex alebo Alavis tbl.

Ahoj
1.nemas moj suhlas so zverejnenim mojich osobnych udajov, je to trestne ..
2.poradim ti,operacii sa pravdepodobne nevyhnes,nakolko neoperovany pes je nachylnejsi na roztrhnutie predneho skrizeneho vezu a vzniku artrozy
na zmiernenie sa pouzivaju NSAID napr Cimalgex 2mg/kg vahy ,sirup Aptus Apto flex alebo Alavis tbl.
- carovnysom
- Kolemjdoucí
Antii:
porusoval pravidla: hanobil ŽIDOV,MAĎAROV
JE TO V CHATE NAPISANE TAK SI TO PRECITAJ
a vyjadril sa jasne co pre neho znamena cislo 88 v jeho nicku Himmler,co som aj postol a je to takisto v chate,takze je to propagovanie a len ma tu stvite tak podam trestne oznamenie na neho aj na ostatnych adminou ktory budu sympatizovat s jeho debilnymi myslienkovymi pochodmi,slovo debil je spisovne slovo v slovniku cudzich slov,tak si to pozrite ..
nema to tu uroven,ked podporujete taketo individua ,co nemaju ani ponatie o holokauste a fasizme.
porusoval pravidla: hanobil ŽIDOV,MAĎAROV
JE TO V CHATE NAPISANE TAK SI TO PRECITAJ
a vyjadril sa jasne co pre neho znamena cislo 88 v jeho nicku Himmler,co som aj postol a je to takisto v chate,takze je to propagovanie a len ma tu stvite tak podam trestne oznamenie na neho aj na ostatnych adminou ktory budu sympatizovat s jeho debilnymi myslienkovymi pochodmi,slovo debil je spisovne slovo v slovniku cudzich slov,tak si to pozrite ..
nema to tu uroven,ked podporujete taketo individua ,co nemaju ani ponatie o holokauste a fasizme.
- carovnysom
- Kolemjdoucí
"Dobry den,chcem touto cestou pozdravit admina Antii" - tvoje citace , hnedka první věta, takže tu nevykládej, že to je stížnost na admina, když ani v jedné větě si nestěžuješ.
Cokoliv tu píšeš, je trestné , tak jako ty, takže tu nepiš kraviny
Takže ahoj a další zbytečný topik či spam , povede k tvému zablokování zde na forum.
Cokoliv tu píšeš, je trestné , tak jako ty, takže tu nepiš kraviny

Takže ahoj a další zbytečný topik či spam , povede k tvému zablokování zde na forum.
-
Diaz - CS 1.6 Admin
Stažnosť na admina Antii:11.04.2017
Stažujem sa na admina nick :Antii pre neplnenie jeho povinosti, ohladom hraca nick:Himmler 88
Hrac Himmler 88 porušoval pravidla gamesites.cz a takisto propagoval fašizmus a hanobil ine narodnosti
Admin sa tomu prizeral ale nezakrocil ani po mojom upozorneni,viacerí admini menia pocas hry hracovi Himmlerovi nick,pokial to nie je vsetko okej..
Tento admin to nespravil.
Dufam stači takato stažnost
s pozdravom
g0re
Stažujem sa na admina nick :Antii pre neplnenie jeho povinosti, ohladom hraca nick:Himmler 88
Hrac Himmler 88 porušoval pravidla gamesites.cz a takisto propagoval fašizmus a hanobil ine narodnosti
Admin sa tomu prizeral ale nezakrocil ani po mojom upozorneni,viacerí admini menia pocas hry hracovi Himmlerovi nick,pokial to nie je vsetko okej..
Tento admin to nespravil.
Dufam stači takato stažnost
s pozdravom
g0re
- carovnysom
- Kolemjdoucí
Za tohle nikoho netrestáme, čiže admin chybu neudělal.
Ještě něco ?
Ještě něco ?
-
Diaz - CS 1.6 Admin
ano este poprosim vymazat z tohoto topicu moju adresu a osobne udaje ,nakolko som vam nedal povolenie na zverejnenie mojich udajov,za co mozem podat trestne oznamenie na cely tento portal,maj sa 

- carovnysom
- Kolemjdoucí
carovnysom píše:ano este poprosim vymazat z tohoto topicu moju adresu a osobne udaje ,nakolko som vam nedal povolenie na zverejnenie mojich udajov,za co mozem podat trestne oznamenie na cely tento portal,maj sa
tvoje osobní údaje jsem smazal, protože tu fakt viset nemusí. Co se týká tvojí stížnosti, tak propagace fašismu trestná je a my jí samozřejmě nepodporujeme. Když má někdo nickname který má souvislost s fašismem, tak to nijak netrestáme, protože to nepovažujeme za propagaci jako takovou. Zasahujeme až když začne na toto téma nějak přispívat.
Jinak za Diaze se ti omlouvám
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
mne tu neslo ani tak o potrestanie niekoho,ani o rozdavanie banu,ale skor o to ze taketo nieco by sa nemalo tolerovat na takom portali ako je gamesites.
nebudem tu uz vypisovat sprostosti,aj tak to nikam nevedie,nechcel som od admina potrestat hraca len mu zmenit nick,to je cele..
rad si sem chodim sem tam zahrat ked mam cas popri robote ,vela zdaru
g0re
nebudem tu uz vypisovat sprostosti,aj tak to nikam nevedie,nechcel som od admina potrestat hraca len mu zmenit nick,to je cele..
rad si sem chodim sem tam zahrat ked mam cas popri robote ,vela zdaru
g0re
- carovnysom
- Kolemjdoucí
je to hra ako každá iná, ide v nej hlavne o zábavu.. nezaťahujte sem zákony, preboha
- KristianNAJ
- Amatér
• Stránka 1 z 1