• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] Ja1Cop / Fk / JB5
1.Ja1Cop
2.535 STEAM_0:0:179623820 12 25:25 40 0 https://ctrlv.cz/MbBF
3. 12.4 2017 cca 14:34
4. Hráč dal první reakci s výhodou na čup. Já a ještě jeden hráč jsme skočili. Já k tomu pak boxl takže jsem rovnou dostal kill ale druhého hráce taky zabili ale při první reakci s výhodou padají všechny zákazy. Ale hráč se semnou fůrt dohadoval.
5. http://leteckaposta.cz/807284310
Vyčasování : 10:47:16 Dal reakci.
11:03:06 Zabijí hráče.
2.535 STEAM_0:0:179623820 12 25:25 40 0 https://ctrlv.cz/MbBF
3. 12.4 2017 cca 14:34
4. Hráč dal první reakci s výhodou na čup. Já a ještě jeden hráč jsme skočili. Já k tomu pak boxl takže jsem rovnou dostal kill ale druhého hráce taky zabili ale při první reakci s výhodou padají všechny zákazy. Ale hráč se semnou fůrt dohadoval.
5. http://leteckaposta.cz/807284310
Vyčasování : 10:47:16 Dal reakci.
11:03:06 Zabijí hráče.
„Život je příběh vyprávěný blbcem.“ William Shakespeare.
12.1 Akademik 2017
21.2 Akademik+ 2017
1.5 Admin 2017 - 10.3 2018
12.1 Akademik 2017
21.2 Akademik+ 2017
1.5 Admin 2017 - 10.3 2018

-
Larken - Mistr
[Vyriešené] Ja1Cop / Fk / JB5
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Ja1Cop / Fk / JB5
Zdravím ,
Dovoľte aby som sa vyjadril k tomuto "FK".
Čo sa týka toho kill-u je jasne v pravidlách uvedené nasledovne : " když vykonají vězni jiný příkaz, než byl zadán, může je Simon zabít (v případě, že Simon tento příkaz před tím zakázal) "
nachádza sa to v sekcí REAKCIE
a preto nerozumiem ako Akademik nepozná základné pravidlá a časato ich sám porušuje
niektorá minúta toho dema to určite dokazuje....
Ďakujem ,
Džejkop!!
Dovoľte aby som sa vyjadril k tomuto "FK".
Čo sa týka toho kill-u je jasne v pravidlách uvedené nasledovne : " když vykonají vězni jiný příkaz, než byl zadán, může je Simon zabít (v případě, že Simon tento příkaz před tím zakázal) "
nachádza sa to v sekcí REAKCIE
a preto nerozumiem ako Akademik nepozná základné pravidlá a časato ich sám porušuje

Ďakujem ,
Džejkop!!
-
Ja1Cob - Kolemjdoucí
Re: Ja1Cop / Fk / JB5
Ahoj,
hráč Ja1Cop zabanovaný za FreeKill.
Ďakujeme za nahlásenie!
Jaicop k tebe osobne, ako napísal Larken - pri reakcii s výhodou zákazy padajú - zákazy si dal → dobre, dal si prvú reakciu s výhodou na čup - takto zaznela reakcia - Larken (po zaznení reakcii skočil, do toho čupol) - kill nemal mať. Kill dostal, ale oprávnený, lebo boxol až potom.
Hráč Fero tiež skočil, ale tak ako Larken, až po zaznení reakcii.
Dokonca i ten tretí hráč begripol a hneď do toho čupol, ale to si si očividne nevšimol, ale ten splnil teda reakciu ako prvý (ale tiež begripol a jemu si kill nedal) - nemusel si si to všimnúť, predsa begrip je len také podskočenie.
Tak hoď sem demo, vyčasuj tak, ako má byť a dokáž, že porušuje nejako pravidlá, my z toho vyvodíme následky, takto sú to len plané reči a mne to skôr príde, že sa ho snažíš pošpiniť, lebo ťa nahlásil.
V rámci nejakých nejasností, neváhaj a kontaktuj ma pmkou na webe - odkaz na môj profil: thepeace-u45827.html
Prajem Vám obom príjemný zvyšok dňa.
hráč Ja1Cop zabanovaný za FreeKill.
Ďakujeme za nahlásenie!

Jaicop k tebe osobne, ako napísal Larken - pri reakcii s výhodou zákazy padajú - zákazy si dal → dobre, dal si prvú reakciu s výhodou na čup - takto zaznela reakcia - Larken (po zaznení reakcii skočil, do toho čupol) - kill nemal mať. Kill dostal, ale oprávnený, lebo boxol až potom.
Hráč Fero tiež skočil, ale tak ako Larken, až po zaznení reakcii.
Dokonca i ten tretí hráč begripol a hneď do toho čupol, ale to si si očividne nevšimol, ale ten splnil teda reakciu ako prvý (ale tiež begripol a jemu si kill nedal) - nemusel si si to všimnúť, predsa begrip je len také podskočenie.
Ja1Cob píše:ako Akademik nepozná základné pravidlá a časato ich sám porušuje
Tak hoď sem demo, vyčasuj tak, ako má byť a dokáž, že porušuje nejako pravidlá, my z toho vyvodíme následky, takto sú to len plané reči a mne to skôr príde, že sa ho snažíš pošpiniť, lebo ťa nahlásil.
V rámci nejakých nejasností, neváhaj a kontaktuj ma pmkou na webe - odkaz na môj profil: thepeace-u45827.html
Prajem Vám obom príjemný zvyšok dňa.
-
ThePeace - CS 1.6 Admin
Re: [Vyriešené] Ja1Cop / Fk / JB5
Nebudem zbytočne spamovať vyriešené topicy, keď môžem použiť súkromnú správu.
-
Ja1Cob - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1