• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] žiadosť o akademika na aim
Nick ve hře: zxz.
Nick na fóru: zxz
Odkaz na profil: ucp.php
Věk: 19
Steam ID: STEAM_0:1:209185060
Sekce akademika: Aim maps HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1518/h ... ayer=48810
Proč chci akademika: Nebudem to rozpisovať do detajlov ale zhrniem to v kratkosti. Po zamietnuti prav o admina som dostal odporučenie na prihlasenie do akademie a a na jej uspešne prejdenie.
Moje prohřešky: Mal som kick za nadavanie hračovi ktory kempil a ovplivnoval tym chod hry ale poučil som sa a do chatu sa snažim nenadavať... Na mojej ip mi automaticky zistite ban za cheaty preto mi zamietli aj žiadosť o prava no vopred upozornujem počitač som dostal od stryka a o bane som nevedel až pokial ma admin ktory riešil moju žiadost o prava ma nenazval cheaterom ...
Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: Ne ešte som nebol.
Vopred ďakujem za odpoveď a prečítanie žiadosti
Nick na fóru: zxz
Odkaz na profil: ucp.php
Věk: 19
Steam ID: STEAM_0:1:209185060
Sekce akademika: Aim maps HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1518/h ... ayer=48810
Proč chci akademika: Nebudem to rozpisovať do detajlov ale zhrniem to v kratkosti. Po zamietnuti prav o admina som dostal odporučenie na prihlasenie do akademie a a na jej uspešne prejdenie.
Moje prohřešky: Mal som kick za nadavanie hračovi ktory kempil a ovplivnoval tym chod hry ale poučil som sa a do chatu sa snažim nenadavať... Na mojej ip mi automaticky zistite ban za cheaty preto mi zamietli aj žiadosť o prava no vopred upozornujem počitač som dostal od stryka a o bane som nevedel až pokial ma admin ktory riešil moju žiadost o prava ma nenazval cheaterom ...
Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: Ne ešte som nebol.
Vopred ďakujem za odpoveď a prečítanie žiadosti

-
zxz - Kolemjdoucí
[Zamítnuto] žiadosť o akademika na aim
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: žiadosť o akademika na aim
Zamítnuto, prvně naprav své chování, protože akademik nepíše všem, že dostanou kick/ban a podobně.
-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1