• Stránka 1 z 1
lagy v menu a ve hře (fps)
Zdravím,
Mám notebook, AMD grafiku, i5 procesor, problém začal po reinstalaci celého windowsu
takže opět sem píšu s mými problémy. Mám tu rovnou dva:
1) Mám problém s lagama v menu hry - 4-6fps.. Ve hře mám takových 6-8 fps. Zkoušel jsem příkazy v tutorialech jako například vypnout vertikální synch. atd... - bez výsledku
2) Někdy když zapnu CSko, tak mi zčerná obrazovka a nemůžu nic dělat, jen restartovat pc. (Nedostanu se ani do správce úloh, prostě nikam)
Mám notebook, AMD grafiku, i5 procesor, problém začal po reinstalaci celého windowsu
takže opět sem píšu s mými problémy. Mám tu rovnou dva:
1) Mám problém s lagama v menu hry - 4-6fps.. Ve hře mám takových 6-8 fps. Zkoušel jsem příkazy v tutorialech jako například vypnout vertikální synch. atd... - bez výsledku
2) Někdy když zapnu CSko, tak mi zčerná obrazovka a nemůžu nic dělat, jen restartovat pc. (Nedostanu se ani do správce úloh, prostě nikam)

- Lachty
- CS 1.6 Admin
lagy v menu a ve hře (fps)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: lagy v menu a ve hře (fps)
Aktualizuj si ovladače grafiky (Přes správce zařízení třeba, kdyby nešlo, pošlu jiný link.)
Ještě mám otázku, zda jsi steam nebo nonsteam hráč.
Ještě mám otázku, zda jsi steam nebo nonsteam hráč.
ROCCO PANKO DAVEJ POZOR PREJEDE TE TANK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
-
iDeviLeKKK - Spamerův sluha
Tak pošli prosímtě nějaký ten link. Název grafiky je ATI Mobility Radeon HD 4500 steelseries
Jsem steam hráč.
Aha, tak nakonec to počítač aktualizoval a už mám zpátky mé FPSka, jak bývaly. Teď mám problém ještě s tou černou obrazovkou.
Jsem steam hráč.
Aha, tak nakonec to počítač aktualizoval a už mám zpátky mé FPSka, jak bývaly. Teď mám problém ještě s tou černou obrazovkou.

- Lachty
- CS 1.6 Admin
Hádám si steam hráč, když máš v popisku steam acc. Takže jdi do nastavení spuštění hry (Steam -> Knihovna -> Pravý kliknutí na CSko -> Vlastnosti -> Obecné -> Nastavit možnosti spuštění hry: -nofbo
ROCCO PANKO DAVEJ POZOR PREJEDE TE TANK
-
iDeviLeKKK - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1