• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno]Žádost o unban
Dobrej den, dneska sem dostala neprávem ban na vašem Jailbreaku a nevím za co. Koukala sem se i do Banlistu ale dúvod tam napsaný není. A to nechápu buď mne nekdo trollí (jestli mne nekdo trollí tak nebudu hrát na vašem hostingu), Nekdo ten ban dal úmyslne nebo ja nevim. Ale klidne si dojdu i na jinej server..!
Ďekuju za pochopení.
Ďekuju za pochopení.
- Mariana
- Kolemjdoucí
[Vyřešeno]Žádost o unban
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o unban
Ahoj, urcite ta nikto netroli. Skus skopirovat vypis z konzole ,aby sme mohli vec riadne prestetrit.
-
Habs - Spamer
Ahoj, nebudu cekat na to, az to sem hodis. Duvod tam nebyl, bo se mi to asi nejak seklo, nebo neco a proste se tam nenapsal. Za to se omlouvam.
Jde nejspis o tenhle BAN - > https://www.gamesites.cz/amxban/jailbre ... ?bid=12298
Byl/a jsi nahlasen/a do CHH sekce, s podezrenim na WH.
Na demo se podivali dva CHH, kteri potvrdili WH. Na demo se jeste nekdo podiva, tak si vydrz.
Jde nejspis o tenhle BAN - > https://www.gamesites.cz/amxban/jailbre ... ?bid=12298
Byl/a jsi nahlasen/a do CHH sekce, s podezrenim na WH.
Na demo se podivali dva CHH, kteri potvrdili WH. Na demo se jeste nekdo podiva, tak si vydrz.
OCELARI TRINEC - FAMILIA! <3
-
111KKK - Ice King
demo - jb5-marianagixinippe-wh-t157106.html
myslím že zde není co řešit, na demu Wallhack.
Pokud máš k tomu dodatečné důkazy či k tomu něco máš 48 hodin na vyjádření , potom se topik zamkne , v případě nevhodného chování bude topik zamknutý a další věci budeme řešit přes PMku.
Vyřešeno
myslím že zde není co řešit, na demu Wallhack.
Pokud máš k tomu dodatečné důkazy či k tomu něco máš 48 hodin na vyjádření , potom se topik zamkne , v případě nevhodného chování bude topik zamknutý a další věci budeme řešit přes PMku.
Vyřešeno

-
Ven0m - Profesionál
• Stránka 1 z 1