• Stránka 1 z 1
TTT2/Napoleon+Diaz
Dobrý večer,normálně bych to do stížností nepsal,ale rád bych se informoval,kde je pravda.
Abych narychlo popsal situaci:
Hráči,kteří mají VIP,mají u sebe na startu granáty a jak se tam nějak rozmohlo,tak je hází po druhých hráčích,ještě než začne kolo a jsme rozřazení do týmů. Granát hodil admin DIAZ a já se ho zeptal,proč to dělá,že si myslím,že je to tak trošku demence ubírat ostatním hráčům HP,než začne samotná hra. Na to mi bylo odpovězeno,ať si koupím taky VIP,já jsem se ještě jednou zeptal,jestli to opravdu není debilní. No,na to přišel kick,po napojení jsem napsal,za co jsem ten kick dostal a přišel další kick.
Po dalším napojení jsem napsal do chatu,že si myslím,že je to prostě kravina ubírat ostatním ještě před začátkem a přišel ban na chat na 10 minut za nadávky od Napoleona.
Rád bych se zeptal,za co jsem to vlastně dostal ban,když jsem se snažil zjistit,co říká admin,na tyhle situace,který mi fakt vadí,protože mi to přijde trošku nefér,aby zrovna tohle někdo zneužíval.
Děkuji za odpověď
Abych narychlo popsal situaci:
Hráči,kteří mají VIP,mají u sebe na startu granáty a jak se tam nějak rozmohlo,tak je hází po druhých hráčích,ještě než začne kolo a jsme rozřazení do týmů. Granát hodil admin DIAZ a já se ho zeptal,proč to dělá,že si myslím,že je to tak trošku demence ubírat ostatním hráčům HP,než začne samotná hra. Na to mi bylo odpovězeno,ať si koupím taky VIP,já jsem se ještě jednou zeptal,jestli to opravdu není debilní. No,na to přišel kick,po napojení jsem napsal,za co jsem ten kick dostal a přišel další kick.
Po dalším napojení jsem napsal do chatu,že si myslím,že je to prostě kravina ubírat ostatním ještě před začátkem a přišel ban na chat na 10 minut za nadávky od Napoleona.
Rád bych se zeptal,za co jsem to vlastně dostal ban,když jsem se snažil zjistit,co říká admin,na tyhle situace,který mi fakt vadí,protože mi to přijde trošku nefér,aby zrovna tohle někdo zneužíval.
Děkuji za odpověď
-
Kedluben - Kolemjdoucí
TTT2/Napoleon+Diaz
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: TTT2/Napoleon+Diaz
Jelikož jsem byl přítomen i já tak dám svůj názor. Nadával jsi tam Diazovi a choval se celkově arogantně. Ty granáty jsou tam od toho, pokud vás tím hodí do nevýhody, je to váš problém. To je vše.
CS 1.6 ADMIN * 17.3.2017 - 1.7.2017
-
jmenoneni - Zkušený
Za umyslné provokování jsi dostal několikrát kick, ban jsi dostal už do Groose.
Od toho je ta výhoda, že máš granaty, já ti to vysvětlil a ty jsis mlel to svoje.
Od toho je ta výhoda, že máš granaty, já ti to vysvětlil a ty jsis mlel to svoje.
-
Diaz - CS 1.6 Admin
Arogantní jste akorát vy a nikdo jiný. Nikomu jsem nenadával,řekl jsem pouze,ze mi to přijde jako demence,házet granáty po někom,kdo s tebou může být v týmu... 2x kick a ban za úplnou kravinu,jelikož se chováte,jako hlupáci.
-
Kedluben - Kolemjdoucí
pokracuj a bany ti budou přicházet dále...
-
Diaz - CS 1.6 Admin
No teraz je to slovo proti slovu, kedze su tam neni HlStats tak nic nevyriesime. Obe strany sa ukludnia. K tym granatom, nema to byt vip vyhoda, dostali sa tam nedopatrenim a budu odstanene, kedze k tomu modu vobec nepatria a nemaju tam byt.
staznost zamietam
staznost zamietam
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1