Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Z] SnooptyDoodles/ JailBreak Práva na Admina

Příspěvekod SnooptyDoodles » 16 dub 2017, 22:36

Nick na serveri: SnooptyDoodles CSGOatse.com

SID: http://steamcommunity.com/id/misik009/

Sekcie, na ktoré chcem práva: JailBreak

Vek: 17

hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... layer=4607

bany ktoré som dostal: nedostal som bany žiadne 1.6tku som nehral, max iba nejake nevyhody za neuposluchnutie atd ....

Niečo o mne:Som prosto normálny človek čo sa snaží žiť norm. život športujem hrajem furbal, hokej, tennis, hrávam rozne videohry medži ktoré patrí aj csgo, som českej národnosti bývam v Rohovciach základnú školu Mateja Bela som vychodil v Šamoríne momentálne som študentom SOŠ informačných technológií v Bratislave (3 ročník)

Prečo vpráve ja?: No veľmy ma baví pomáhať druhým ľudom snažiť sa im vysvetliť chyby toré robia tk tiež aj v hrách ako napr. na JailBreaku ale to sa skrátka u viacerích nedá predsalen Admin má vyššiu autoritu ako nejaký hráč, a naozaj už sa nedá pozerať na to aký sú nejaký hráči tvrdohlavý a neoboznámený s pravidlamy.

Zkúsenosti s CS:GO: mám v hre nahraných 507 hodín som Silver Master v hre sa snažím využívať nové mechaniky ktoré som sa od lepších hráčov naučil .

Prípadné poznámky: Niesom jeden z tých viacej vzdelanjšich v obore príkazov preto dúfam že by ste ma s nimi mohli oboznámiť. Toť vše. Ďakujem a želám pekný deň.
SnooptyDoodles
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Z] SnooptyDoodles/ JailBreak Práva na Admina

od Rumcajz » 16 dub 2017, 22:36

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: SnooptyDoodles/ JailBreak Práva na Admina

Příspěvekod byLife » 17 dub 2017, 09:26 VIP