• Stránka 1 z 1
JailBreak - ukončení VD
Zdravím,
mám menší otázku - Pokud je obyčejné VD (např. z PP) a dojde čas na 0:00, je Simon povinen mu VD ukončit, protože mu došel čas, nebo si ho může Simon zapojit, až se mu to bude hodit?
Ptám se proto, že teď mě na to upozornil jeden admin, jenže za celých skoro 5 let hraní JB jsem toto nikdy neslyšel, dokonce ani v poslední době.
Předem děkuji za odpověď.
mám menší otázku - Pokud je obyčejné VD (např. z PP) a dojde čas na 0:00, je Simon povinen mu VD ukončit, protože mu došel čas, nebo si ho může Simon zapojit, až se mu to bude hodit?
Ptám se proto, že teď mě na to upozornil jeden admin, jenže za celých skoro 5 let hraní JB jsem toto nikdy neslyšel, dokonce ani v poslední době.
Předem děkuji za odpověď.
-
Hiple - Zkušený
JailBreak - ukončení VD
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JailBreak - ukončení VD
Mal by si ho zapojiť, inak mu nadržuje. A bolo by to nefér voči kúpenému VD.
-
ThePeace - Mistr Yoda
Re: JailBreak - ukončení VD
Hráči končí VD po vypršení času. Pokud si ho nevšimneš a nezapojíš, nic se neděje. Pokud však budeš upozorněn a nezapojíš si jej, nebo rovnou řekneš že ho zapojit nechceš, můžeš být potrestán.
Stačí když mu VD ukončíš a necháš ho stát někde bokem mimo rozehranou atrakci. Jde jen o to, aby si mu omezil svobodu pohybu. Nemusíš končit něco co si začal hrát bez něj..
Stačí když mu VD ukončíš a necháš ho stát někde bokem mimo rozehranou atrakci. Jde jen o to, aby si mu omezil svobodu pohybu. Nemusíš končit něco co si začal hrát bez něj..
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1