• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto]žiadám o akademika ?
Dobrý večer,
Tvoje meno na servery:Miniatura100 ( Starý nick Astafourik)
Tvoj vek:15
Dôvod prečo chceš byť Akademikom:Takže sa tu trošku rospíšem . Akademik chcem byť preto , pretože som už pár dni nerobil helpera/admina na serveroch pretože som odišiel . Dôvod prečo som odišiel možno poznáte server Qplay (Server s minihrami) ide celkom dole jak s komunitou , tak s A-teamom a to aj hrami . Nedávno pridali minihru ktorú celu okopírovali a ešte aj boli taký drzí že napísali že ju vymysleli oni
. Mal som vlastné servery takže skúsenosti mám . Prečo chcem byť Akademikom ? Pretože ma Survival v poslednej dobe baví a nie len to ale aj keď tam je dobrá komunita , server a hlavne keď môžem pomáhať hráčom , to mi robí dobre na srdiečko
Napíš niečo o sebe:Takže mám 15 rokov a volám sa Samuel
Pochádzam so Slovenska ale bývam v Nemecku, chodím už do športovej školy a to konkrétne v Nemecku --> Frankfurt --> Offenbach . Rozmýšlam o tom že v 6.6.2017 vstúpim so Srbským kamošom do Srbskej Akademie Tenisu
Hrám profesionálne tenis a už ma nebaví trenovať s obyčajními trenérmi ktorý si beru za každý tréning veľké peniaze a nemám s toho ani kus , tak sme si povedali že možno pôjdeme do Akademie pretože v Akademíí Vás naučia disciplínu , tenis a hlavne dať do hry srdce
. Nebojte sa aj v Akademií majú WIFINU takže Vaše servery mi len tak nezmiznú . Ovládam 3 jazyky a to : Slovenčinu , Nemčinu , Angličtinu a učím sa ešte 4. jazyk a to je Franczuština . Moje hobby sú : Futbal , Tenis , vonku chodiť s kamošmi , chillovať večer s rodinou a priateľkou , baviť ľudi
Tvoje zle stránky na GS:Na Vašom MC servery som nedostal ani jeden ban . Na Furien 1 som dostal ban za hacky , Textúru a nadávky ale už sa poučujem a je toho podľa mňa menej a menej . No na iných MC serveroch som dostával ako som povedal o servery Qplay tam som dostával ban za KA na 20min pretože mali skvelý AC a banovalo to každého kdo mal nad 12 CPS
Máš Originálnu Minecraft verziu ?:áno, mám dve originálne mc verzie
Pekný zbytok večera Vám praje Samuel s Nemecka
Tvoje meno na servery:Miniatura100 ( Starý nick Astafourik)
Tvoj vek:15
Dôvod prečo chceš byť Akademikom:Takže sa tu trošku rospíšem . Akademik chcem byť preto , pretože som už pár dni nerobil helpera/admina na serveroch pretože som odišiel . Dôvod prečo som odišiel možno poznáte server Qplay (Server s minihrami) ide celkom dole jak s komunitou , tak s A-teamom a to aj hrami . Nedávno pridali minihru ktorú celu okopírovali a ešte aj boli taký drzí že napísali že ju vymysleli oni

Napíš niečo o sebe:Takže mám 15 rokov a volám sa Samuel

Tvoje zle stránky na GS:Na Vašom MC servery som nedostal ani jeden ban . Na Furien 1 som dostal ban za hacky , Textúru a nadávky ale už sa poučujem a je toho podľa mňa menej a menej . No na iných MC serveroch som dostával ako som povedal o servery Qplay tam som dostával ban za KA na 20min pretože mali skvelý AC a banovalo to každého kdo mal nad 12 CPS

Máš Originálnu Minecraft verziu ?:áno, mám dve originálne mc verzie

Pekný zbytok večera Vám praje Samuel s Nemecka

[exADMIN] na Minecraft
[VIP+EVIP] na Dust2 Only #1
[VIP+EVIP] na Furien #1
❌ CS 1.6 CHEATER ❌
[VIP+EVIP] na Furien #1
❌ CS 1.6 CHEATER ❌
-
lVIPlxNinjax - Pokročilý
[Zamítnuto]žiadám o akademika ?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: žiadám o akademika ?
Uvidíme co s tebou, napiš mi na TS.
-
TheRsM1 - Profesionál
http://mc.gamesites.cz/ban/7856 Cheaterov v teame nechcu
-
LordMakaluzo - Zkušený
Teba sa nikdo nepýtal a cheater niesom , maximálne som kick/mute za nadávky . Tie videa sú nedostačujúce !!! Nemám x-ray a on to nemá ani natočené !! Použil len /co i a to nestačí ani kus , to pri takomto štastí by mal celý server ban ! Toto je nedostačujúce
[exADMIN] na Minecraft
[VIP+EVIP] na Furien #1
❌ CS 1.6 CHEATER ❌
[VIP+EVIP] na Furien #1
❌ CS 1.6 CHEATER ❌
-
lVIPlxNinjax - Pokročilý
Hele decko, jediná vec v čom máš pravdu že ja sa o akademiu nestaram ale keby si nevšimnes som CHH a hlavne SA, mam nastarost adminov a dopredu ti vravim ze s takýmto drzim spravanim aj keby si 30rokov akademik ta ku testom ani nepustim... na dokazoch je jasne viditeľný xray, o tomto diskutovať nebudem s niekym kto je drzy na niekoho ku komu by mal mať rešpekt.... pekne si sa ukázal... a hlavne TY NEROZHODUJES CO JE DOSTACUJUCE A CO NIE JE! Uvidime co ssi tebou zrobil RsM ale ja osobne si ta k testom nepustim
s pozdravom Makysek ^^

-
LordMakaluzo - Zkušený
Zamítám.
-
TheRsM1 - Profesionál
• Stránka 1 z 1