• Stránka 1 z 1
Speed/prevlek/prikazy
Zdravim vsetkych galantnych jelenov, chcem sa opytat ako je to s tym oznamovanim simonovi napriklad ze mam speed
Musim oznamit simonovi ze som si kupil soeed alebo prevlek??
Taktiez ma zaujima ak da simon prikaz zebry skocia tak maju skocit hraci ktory maju ciernobiely skin.
Takze ak povie simon "Jason/Jasoni" skocia tak maju skocit vip(oranzovy)?
podla mna to tak vychadza. Ked mozme oznacovat hracov s ciernobielym skinom za zvierata tak aj oranzovych "smetiarov" za jasonov ci ne? 
Musim oznamit simonovi ze som si kupil soeed alebo prevlek??
Taktiez ma zaujima ak da simon prikaz zebry skocia tak maju skocit hraci ktory maju ciernobiely skin.
Takze ak povie simon "Jason/Jasoni" skocia tak maju skocit vip(oranzovy)?

(ADMIN) Fajkoman : kosso mi pisal na steame ze chce fk
*** Duch vianocnych banov killed ^KosSo with a headshot from m4a1 ***
-
Fajkoman - Mistr
Speed/prevlek/prikazy
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Speed/prevlek/prikazy
Pokud Simonovi neoznámíš, že máš např. speed, převlek apod., tak tě může bez váhání zabít, protože je to tvé mínus, když to neoznámíš a nemáš nárok na VD.
Hra se od nepaměti dělí na VIP a Zebry, nic jiného.
ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
-
ViktorOnlyJB - Sponzor
ViktorOnlyJB píše:Pokud Simonovi neoznámíš, že máš např. speed, převlek apod., tak tě může bez váhání zabít, protože je to tvé mínus, když to neoznámíš a nemáš nárok na VD.
Ahoj Viktore , tedy kdyby si na začátku hry hráč koupil speed a dodržoval by všechny příkazy od simona tak ho i přes to simon může zabít?
Život nám netvoří osud , život si tvoříme sami.
By Mirek
By Mirek
-
Roast - Amatér
Za speed samozřejmě kill dostat nemůžeš. Taky ho nemusíš nikomu hlásit.
Když budeš dodržovat příkazy, zvláště pak jít wallkem (ne že se pak budeš vymlouvat na speed, máš prostě jít pomalu), nic ti nehrozí.
Když budeš dodržovat příkazy, zvláště pak jít wallkem (ne že se pak budeš vymlouvat na speed, máš prostě jít pomalu), nic ti nehrozí.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Awee (cti ejvi) píše:Za speed samozřejmě kill dostat nemůžeš. Taky ho nemusíš nikomu hlásit.
Awee a za prevlek?

(ADMIN) Fajkoman : kosso mi pisal na steame ze chce fk
-
Fajkoman - Mistr
Pokud někomu padne převlek třeba v kleci a CT ho zabijou, je to v pořádku. Pokud někomu padne převlek třeba v cele, vyhodí zbraň a začne v chatu upozorňovat Simona že mu padl převlek ale že vyhodil zbraň, nebude dělat problémy a chce se zapojit dále do hry, tak ho nikdo nemůže zabít a zapojuje se.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1