• Stránka 1 z 1
[V] B3zubk4 / SurfRPG
Zdrávim
Chcel by som podať sťažnosť na admina "B3zubk4".
Server : SurfRPG
Popis situace : Admin "B3zubk4" prišiel na server napísal "Ahoj" pozdravil som ho a potom som sa ho opýtal že "Bezuby?"
Ale to už som mal MUTE BAN, čož nechapem začo som ho dostal keď som napísal že začo mi ho dal napísal "Ze počul 2nadavky tak mi ho dal" tak ako nechápem... Ako bývali admin viem ako sa spravať nemyslíš?
A ked už som nejakú tu nadavku povedal tak by si mi mal dať upozornenie alebo kick... čož sa nestalo ani jedno
Ďakujem , Abu

Chcel by som podať sťažnosť na admina "B3zubk4".
Server : SurfRPG
Popis situace : Admin "B3zubk4" prišiel na server napísal "Ahoj" pozdravil som ho a potom som sa ho opýtal že "Bezuby?"
Ale to už som mal MUTE BAN, čož nechapem začo som ho dostal keď som napísal že začo mi ho dal napísal "Ze počul 2nadavky tak mi ho dal" tak ako nechápem... Ako bývali admin viem ako sa spravať nemyslíš?

Ďakujem , Abu

-
ihatuiloveu - Drbna
[V] B3zubk4 / SurfRPG
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: B3zubk4 / SurfRPG
Zdravím , hráči jsem udělil mute za nadávky v době co mluvil do voice chatu , které jsem uslyšel když jsem se připojil , po ukončení mutebanu se zeptal proč ho dostal a za co ? Když jsem mu vše vysvětlil do chatu chtěl po mě ty nadávky napsat do zprávy.
S hráčem jsem začal komunikovat na steamu , aby vše bylo v pořádku , kde jsme se nakonec nějak dohodli.
S hráčem jsem začal komunikovat na steamu , aby vše bylo v pořádku , kde jsme se nakonec nějak dohodli.

-
B3zzubk4 - CS:GO Server Admin
Re: B3zubk4 / SurfRPG
Ty příště nebudeš nadávat a admin příště před mutem dá varování pokud není situace nesnesitelná
Ke stížnosti je příště třeba důkaz
Beru v potaz, že jste si to spolu vyříkali, stížnost beru za vyřešenou
Ke stížnosti je příště třeba důkaz
Beru v potaz, že jste si to spolu vyříkali, stížnost beru za vyřešenou

-
TheKibaa - Profesionál
Re: [V] B3zubk4 / SurfRPG
ihatuiloveu píše:Ako bývali admin viem ako sa spravať nemyslíš?
A právě tady si to napsal!
Jako bývalý admin moc dobře víš co dělat nesmíš a stejně si ty pravidla porušoval. Proto nečekej, že tě bude někdo upozorňovat. Dostaneš hned ban a nikdo se s tebou bavit nebude. Většina bývalých adminů co chodili dělat problémy tak jako ty, to dotáhla buď na trvalý mute ban, nebo permanentní zákaz do hry.
Vyber si sám, který chceš ty.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Re: [V] B3zubk4 / SurfRPG
Awee (cti ejvi) píše:ihatuiloveu píše:Ako bývali admin viem ako sa spravať nemyslíš?
A právě tady si to napsal!
Jako bývalý admin moc dobře víš co dělat nesmíš a stejně si ty pravidla porušoval. Proto nečekej, že tě bude někdo upozorňovat. Dostaneš hned ban a nikdo se s tebou bavit nebude. Většina bývalých adminů co chodili dělat problémy tak jako ty, to dotáhla buď na trvalý mute ban, nebo permanentní zákaz do hry.
Vyber si sám, který chceš ty.
Pokial dobre viem žiadnu nadavku som nepovedal ale fajn s hračom som si to vyriešil čiže neviem čo sa tu dalej rieší.

-
ihatuiloveu - Drbna
• Stránka 1 z 1