• Stránka 1 z 1
Unban na JB :)
1. Název topicu -> JB4 / Joes[PEto] / ^SHpP; ^H0KUTO?!
2. Nemám nic v konzoli. Tak jsem šel do ban listu.
Nickname ^SHpP; ^H0KUTO?!
Herni ID STEAM_0:0:131773246
SteamCommunity ID 76561198223812220
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz pripojeni k CT
Důvod Zakaz k CT [Multi Freekill]
Zabanován dne 18.04.2017 - 19:13:02
Vyprší dne 20.04.2017 - 19:13:02 (1 Den 4 Hodin 9 Minut zbývá)
Zabanovaný od joes
Zabanovaný na Gamesites.cz ^JailBreak #4
Celkem obdržených banů 0
3. No tak pan PEto. Ten den měl asi špatný den. Jelikož byl hodně, ale hodně napruděný. Takže byly jsme na JB4. Já a můj kamarád z klanu. On byl simon a já CT. Pan PEto dal neoprávněný ban jednomu klukovi od CT. A on chtěl mikrofon. Tak muj kamarad mu ho dal a on mluvil ohledně banu. Admin ho "Grabnul" z důvodu nadržování. Dal ho k T. A já nevěděl, že padl simon. A proti mě se rozeběhl Pan PEto a já ho zabil. Pak jsem mu řekl, že dostane VD, že jsme si nevšiml, že není Simon. A nejdnou "Prásk" ban za MFK. A to jsem dal jenom jeden kill. Děkuji H0KUTO
4. Ano, mám evip.
2. Nemám nic v konzoli. Tak jsem šel do ban listu.

Nickname ^SHpP; ^H0KUTO?!
Herni ID STEAM_0:0:131773246
SteamCommunity ID 76561198223812220
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz pripojeni k CT
Důvod Zakaz k CT [Multi Freekill]
Zabanován dne 18.04.2017 - 19:13:02
Vyprší dne 20.04.2017 - 19:13:02 (1 Den 4 Hodin 9 Minut zbývá)
Zabanovaný od joes
Zabanovaný na Gamesites.cz ^JailBreak #4
Celkem obdržených banů 0
3. No tak pan PEto. Ten den měl asi špatný den. Jelikož byl hodně, ale hodně napruděný. Takže byly jsme na JB4. Já a můj kamarád z klanu. On byl simon a já CT. Pan PEto dal neoprávněný ban jednomu klukovi od CT. A on chtěl mikrofon. Tak muj kamarad mu ho dal a on mluvil ohledně banu. Admin ho "Grabnul" z důvodu nadržování. Dal ho k T. A já nevěděl, že padl simon. A proti mě se rozeběhl Pan PEto a já ho zabil. Pak jsem mu řekl, že dostane VD, že jsme si nevšiml, že není Simon. A nejdnou "Prásk" ban za MFK. A to jsem dal jenom jeden kill. Děkuji H0KUTO
4. Ano, mám evip.
-
ItzMeDozee - Zkušený
Unban na JB :)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Unban na JB :)
aspon kebyze tu nepises blbosti. vyjadim sa k tvojmu banu, kedze ty si pises unban ziadost. nevybehol som po tebe a siel som pomaly po boxe a ze pojdem prec. cakal som ze si to vsimnes ze je uz druhy simon a ty nic. zabil si tam mna a este aj dalsie hraca ked uz nebol simon. ban si nedostal len za toto, ale aj za ten tvoj prikaz par kol predtym. poslal si nas do boxu a na zadnej stene sme malu pustit K a M. potom si dal prikaz budete doplnovat blizsie k a zacal si strielat do stredu zadnej steny. vsetkych co si pohli si zabil.
e: a nwm odkial si nabral ze mam zly den. kebyze mam zly den, tak by ste dostali dlhsie bany. to ze nechapes co potom clovek pise zo srandy je tvoja smola
e: a nwm odkial si nabral ze mam zly den. kebyze mam zly den, tak by ste dostali dlhsie bany. to ze nechapes co potom clovek pise zo srandy je tvoja smola
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
Kamaráde. Tak jakože myslel jsem, že jako admin by jsi mohl znát, že příkaz doplňujte k ... A neřekl jsme k čemu. Není zakázaný. A za druhé. Toho dalšího hráče co jsem zabil tak jsem ho zabil z duvodu. Že už Simon řekl pustte K a M a týpeček si dam čupí. Takže si stáhni klidně demo. :* Jo a k tomu zlému dni. Všichni jsme se shodly na tom, že nemáš zlý den, ale jsi typ admina co všechno řeší hned Grabem/Kickem/banem/výhruškou. :* Děkuji za pochopení
-
ItzMeDozee - Zkušený
mne je jedno nacom ste sa zhodli. a precitaj si co si napisal, nevidis v tom tvojom "doplnte k" prikaz aby doplnili ? mozu doplnit hocikam
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
PetO by ty pravidla na JB mohl vymýšlet, takže navážet se do něj kvůli neznalosti asi není to pravé. Unban ti teda zamítám, neboť PeTo jasně vysvětlil situaci a je jasné, že nepochybil.
-
Whoik - Vedení Gamesites.cz
Whoik píše:PetO by ty pravidla na JB mohl vymýšlet
To bychom dopadli

-
Maxipes - CS 1.6 Admin
Takže PEto. Pořádně jsem si promyslel situaci co se stala. A moc bych se ti chtěl omluvit. Za to co jsem ti řekl, ale i za to co se stalo. Dobrý den jsem neměl já takže tak... Ještě jednou promiň 

-
ItzMeDozee - Zkušený
• Stránka 1 z 1