[Zamítnuto] Žiadosť o akademika Sekcia: JailBreak

Příspěvekod JeeZeS » 20 dub 2017, 18:22

Nick v hre : JeeZeS
Nick na fóru : JeeZeS
Odkaz na profil : jeezes-u54350.html
Vek : 15
Steam ID : STEAM_0:0:194396338
Sekcia kde chcem akademika : Jailbreak
Odkaz na môj HLstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=31724

Prečo chcem akademika : Viac krát sa mi stalo že som prišiel na server a hráči dávali MFK (a to aj Steamaci)
Vôbec sa mi to nepáčilo a chcel som nijako zakročiť kedže som nemal práva ani akademika nestačilo ich len okrikovať že to je porušenie pravidiel robili si srandu ako zo mňa tak aj zo všetkých hráčov čo tam boli.Ako som hovoril nikdy som tak nemohol zakročiť ale jediné čo som mohol urobiť je zavolať admina, alebo poslať demo. Keď som zavolal admina všetko odrazu stíchlo ani 1 človek nedával MFK. Odrazu keď admin odišiel a išiel za inú identitu sa ukázalo že zase dávajú MFK. Nemám rád takých ľudí a chcel by som zakročiť a byť aktívny v tom že budem posielať dema a že možno sa stanem Akademikom-Adminom.

Moje prehrešky na GS alebo inde : Ano je pravda že som tam mal niake tie bany za nadávky ale to je dlhá minulosť.
Odvtedy čo som prvý krát dostal zamítnuto a bolo tam že veľa nadávať skúsil som sa trošku uvedomiť a nadávať čoraz menej menej a menej.. Raz som dostal VAC za hacky keď som mal ešte Nonsteam ale to bol omyl z niekym som mal tú istu ID..
A raz som dostal na Jb ban za MFK lebo som zabil všetkých a admin práve prišiel nevedel o čo sa jedná a hneď mi uvalil ban ale všetci čo tam hrali dosvečili že ban bol neprávom.
Dúfam že už po 3 raz budem možno akademikom a pomôžem veď preca ako sa hovorí do tretice všetko dobré
Bol som už CS 1.6 Akademik tu na GS? : Nie.
Som aký som nedá sa s tým nič spraviť a keď máš s tým problém tak je to nanič
JeeZeS
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamítnuto] Žiadosť o akademika Sekcia: JailBreak

od Rumcajz » 20 dub 2017, 18:22

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žiadosť o akademika Sekcia: JailBreak

Příspěvekod Tommy58 » 20 dub 2017, 19:38 VIP

A nepoučíš se a znova nepoučíš se. Zamítnuto.
Tommy58
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na Přihlášky