• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté] Žádost o práva na JB // Roast
Ahoj, rád bych si požádal o admin práva na JB servery.
Nick ve hře : Roast
Nick na fóru : Roast
Profil na fóru : roast-u55416.html
Věk : 16
Steam nick : Roast
Steam ID : STEAM_0:0:195846970
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1518/h ... layer=1457
Nějaké bany nebo prohřešky ( GS, iný portál ) : Měl jsem pár banů na NS i na steamu ze kterých jsem se poučil.
Něco o mě : Ahoj, jmenuju se Mirek a studiji na SOŠ Cestovního Ruchu v Churdimi. Rád hraju csko , jezdím na kole , věnuji se kamarádům a přítelkyni , učení. Ve volném čase hraju csko a florbal , csko už hraju 6. rokem. Na gamesites hraju přes 4 roky a stále mě to tu nepřestává bavit. Nejradši mám módy Jailbreak , CTF , Knife , GG a tak dále.
Proč bych chtěl na gamesites adminovat? : Rád bych odlechčil od práce jak adminům tak akademikům. Csko nehraju zrovna pár dnů takže se orijentuji v pravidlech a příkazech. Snažím se dělat minimální chyby ze kterých se vždy poučím a to by bylo i v případě získání adminských práv.
Děkuji za váš čas , předem doufám v kladné vyhodnocení.
Nick ve hře : Roast
Nick na fóru : Roast
Profil na fóru : roast-u55416.html
Věk : 16
Steam nick : Roast
Steam ID : STEAM_0:0:195846970
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1518/h ... layer=1457
Nějaké bany nebo prohřešky ( GS, iný portál ) : Měl jsem pár banů na NS i na steamu ze kterých jsem se poučil.
Něco o mě : Ahoj, jmenuju se Mirek a studiji na SOŠ Cestovního Ruchu v Churdimi. Rád hraju csko , jezdím na kole , věnuji se kamarádům a přítelkyni , učení. Ve volném čase hraju csko a florbal , csko už hraju 6. rokem. Na gamesites hraju přes 4 roky a stále mě to tu nepřestává bavit. Nejradši mám módy Jailbreak , CTF , Knife , GG a tak dále.
Proč bych chtěl na gamesites adminovat? : Rád bych odlechčil od práce jak adminům tak akademikům. Csko nehraju zrovna pár dnů takže se orijentuji v pravidlech a příkazech. Snažím se dělat minimální chyby ze kterých se vždy poučím a to by bylo i v případě získání adminských práv.
Děkuji za váš čas , předem doufám v kladné vyhodnocení.
Život nám netvoří osud , život si tvoříme sami.
By Mirek
By Mirek
-
Roast - Amatér
[Zamietnuté] Žádost o práva na JB // Roast
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o práva na JB // Roast
Adminov poprosím, aby sa podelili o prípadne referencie. Ako sa bude tvoja žiadosť vyvíjať, skús nahlasovať hráčov do pp.
-
Habs - Spamer
Re: Žádost o práva na JB // Roast
Žiadateľ zhodnotil, že nám chce viac dokázať jeho záujem.
Zamietnuté.
Zamietnuté.
-
Habs - Spamer
• Stránka 1 z 1